Навивачки трофеи

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.257
Поени од реакции
2.595
Крива е полицијата која ве толерира.
:)

Абе смрдле едно, кого толерира полицијата ? На кого му вадат лисици јавно пред камери ? Кого го амнестираат за тероризам против човештвото ? Кого вадат од станица кога ќе се јави ДУИ ?

Треба да ти биде срам да го напишеш ова дека нас не толерирала полицјата бе море неписмен. Вие сте заштитени како бели мечки, закон не ве фаќа за било кое дело, во тепачка Македонци со Ш*птари однапред се знае дека Македонците мора да бидат криви пред полицијата и судот.
Вие од планина како терористи седнавте у влада и уште имаш лице и доблест да кажеш дека некого толерирала полицијата.

Дефинитивно зборовите, лице, морал, доблест, култура се непознати за тебе и твојте припадници.
Ти си едно копиле смрдливо што нема друга работа и по цел ден седи на интернет и јаде бурек :)

Само уживај си ти, да знаеш дека господ гледа се, и ќе ви биде вратено за се, буквално за се. Тоа што Македонците ве спасија во 1999та и ви ги отворија вратите да дојдете од Косово каде што најверојатно сапун ќе правеа од вас, вие наместо со добро на тоа вративте со лошо. Верувај постои господ и ќе се свртат работите. Политиката е курва, значи и Америка е курва;) ќе престане да има Америка интереси од вас, ќе се преиспитаме после. Еднаш ве спасија, но дали и уште еднаш не се знае, пошто се врти тркалото нели.

А сега јади гомна по интернет, земајте си слобода, терајте работа, ќе бидете така опуштени се додека не наидете на уште некоја планинска бура :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Не ти верувам за ова со децата , но кога сме тука :
Те читам друже цело време и цело време негираш.Ако тренираш ракомет во Кале или баскет во малата сала барем еднаш ќе ти пукнат рекет на кеј.И тоа секад ама баш секад биле поише од двајца.Не ми се десило мене али знам другари што им се дешавало.И децата да се во група секад Албанците се побројни.Или ќе дојдат од грб да маваат(најпедерското нешто) или ти отиде телефонот.Најлесно е да украдеш телефон од деца до 12 години.Па уште да си во група.
Колку и да нејќеш да признаеш секад го прават најпедерското.Или ти доаѓа од грб да те мава или ти доаѓа/ат на тепачка повеќе од тебе или твојата група.Ќе кажеш еј само сереш и имзислуваш не е точно али тоа е најпедерската работа!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.394
Поени од реакции
18.548
Ја не знам за дете од скопје што е од населбиве ван центар а не јадело ќутек од албанци по автобуски.Па на рекорд секој викенд паѓа по една жртва се пушта група од 20 души,тепа еден и бега.Тоа што никој неќе у Чаир да се приближи не е пошто многу сте јаки туку дека сте нецивилизирани како дива хорда и напаѓата све живо.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ја не знам за дете од скопје што е од населбиве ван центар а не јадело ќутек од албанци по автобуски.Па на рекорд секој викенд паѓа по една жртва се пушта група од 20 души,тепа еден и бега.Тоа што никој неќе у Чаир да се приближи не е пошто многу сте јаки туку дека сте нецивилизирани како дива хорда и напаѓата све живо.
Јас сум од центар,па сум ја имал таа чест и привилегија да ги спознаам нивните чеснот и јунаштво.Ретки се тие во Скопјево помлади што се,а немале некоја фрка.А под фрка разбирам во автобус 5-6 души на еден и двајца или во град да ти се пуштат 10 души................
Нека не сере овдека они не напаѓале ко пичкици.Нека раскажува он такви прикаски на некој друг................:
Еден ден ќе пукнат и они,ќе заврши и нивното.И србите се силеа додека во 90ти не добија по муцката.Така и они еден ден многу убаво ќе тренат на земја..........
А до тогаш нека си се преиспитаат убаво зашто ниту една друга етничка заедница(не само македонците) во Македонија,па и на балканот не ги трпи...............

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.550
Поени од реакции
29.141
Ако сака да постави некој материјал нека ме контактира ќе отклучам, сега смирете се 10 пати опоменав 30 мислења избришени...

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Продолжете со материјали, а не со провокации.
Предлог да ги избришеш и овие погоре, на препукување на национална основа и кој бил појак а кој послаб, и дајте луѓе зборете за темава не да идете офф, не ја отворив за ширење национална омраза меѓу членовите.

Член од
27 мај 2011
Мислења
265
Поени од реакции
113
Ти викам 15 годишен наш член, препознал неколку членови од Шверцери, му врзал шамар на едниот кој имал 17 години. Тие биле десетина души, се повлекле и почнало гаѓање со камења. После пристигнува цела подгрупа од комити но составена од млади членови, нема ниеден постар. И двете групи фрлаат камења, се дури некој не викне иде полиција па сите бегаат...
Не се прави наудрен жити се.

hahahahahahaahahaha,Mozda temata ili tvojot post e staro delo,jas sega procitav nesakajki,Ne sum od tie koi se kurcat po forumi i nemam namera da prodolzam so vakvi glupi muabeti,samo me interesira kako se custvuvase koga go napisa ovoj del ''Ти викам 15 годишен наш член, препознал неколку членови од Шверцери, му врзал шамар на едниот кој имал 17 години.'' ?? Tvojot clen mozda go znaes,ali od kaj dozna deka clenot na Shvercerat imase 17 godini?? ili vasiot clen od kaj dozna deka ima 17 godini? stvarno mnogu si smesen so vakvi postovi,nema vrska setam niz site temi i gledam deka nema tema vo koja ne pisuvas,jasno e deka nemas druga rabota pa cel den pred pc'to pisuvas. Sekogas se cudam i ne mozam da razberam kako NE VE MRZI da izmisluvate scenaria. I znam deka ne si informiran za mnogu stvari zatoa ke ti preporacam da ides kaj postarite clenovi koi go vodat zapad da te informiraat poveke i da ti kazat kolku e dobro da pisuvas po forumi za SHVERCERAT. bidi mi pozdraven,ne mora da mi repliciras,nema da ti pisam veke. ( PM ako te jade nesto vnatre bez da mi vratis ).

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.086
Поени од реакции
74.847
hahahahahahaahahaha,Mozda temata ili tvojot post e staro delo,jas sega procitav nesakajki,Ne sum od tie koi se kurcat po forumi i nemam namera da prodolzam so vakvi glupi muabeti,samo me interesira kako se custvuvase koga go napisa ovoj del ''Ти викам 15 годишен наш член, препознал неколку членови од Шверцери, му врзал шамар на едниот кој имал 17 години.'' ?? Tvojot clen mozda go znaes,ali od kaj dozna deka clenot na Shvercerat imase 17 godini?? ili vasiot clen od kaj dozna deka ima 17 godini? stvarno mnogu si smesen so vakvi postovi,nema vrska setam niz site temi i gledam deka nema tema vo koja ne pisuvas,jasno e deka nemas druga rabota pa cel den pred pc'to pisuvas. Sekogas se cudam i ne mozam da razberam kako NE VE MRZI da izmisluvate scenaria. I znam deka ne si informiran za mnogu stvari zatoa ke ti preporacam da ides kaj postarite clenovi koi go vodat zapad da te informiraat poveke i da ti kazat kolku e dobro da pisuvas po forumi za SHVERCERAT. bidi mi pozdraven,ne mora da mi repliciras,nema da ti pisam veke. ( PM ako te jade nesto vnatre bez da mi vratis ).
Гледам мене си ме цитирал :D
Никој не измислува сценарија, си попил шамар дечкото ите како.
Кој му е крив што се курчел на ФБ?
Ако ти имаш 20+ години и не се замараш, ондак не значи дека вашите помлади членови не крекаат по ФБ цело време. Истото важи и за нашите...
Се знаат по изглед верувај...
Во денешно време нема да се знаат кој како изгледа? Ете ти евент, провери ги сите што биле, види им слика, запамти го и после бил нападнат во град а врска нема зошто :D

Иначе викендов сте изгубиле шал од ФА. Добро е, има напредок, сте почнале со шалови да излегувате вон Чаир. мада членот изгледа бил Босанец, ипак за Албанците тоа е само сон :D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Ти викам 15 годишен наш член, препознал неколку членови од Шверцери, му врзал шамар на едниот кој имал 17 години. Тие биле десетина души, се повлекле и почнало гаѓање со камења. После пристигнува цела подгрупа од комити но составена од млади членови, нема ниеден постар. И двете групи фрлаат камења, се дури некој не викне иде полиција па сите бегаат...
Не се прави наудрен жити се.

Абе а слабо памтите дека еден ваш член и тоа постар 25+ год одма мислам имаше пишано на форумот ултрас или на фб па имаше на тој форум слика од тоа не ми текнува баш како беше али тоа дека се пофали дека имало инцидњент на плоштад добро памтам мислам дека е ова првото самиот се пофали на форумот а после тоа кога искочи на вести божем дете е повредено дупната глава (кое кога отиде премирот да го посети следниот ден како со магија нашите доктори му ја излечија раната на главата па немаше ни едно ебено завојче со јод да му стои на глава за да не дојде до инфекција) си го избриша постот и одма почнавте да серете дека тепаме жени и деца

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Добар маникир направил дечково на последнава слика :D

Kajgana Shop

На врв Bottom