Навивачки трофеи

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Некои луѓе едноставно неможат да живеат без нас, па што се не ќе направат.....:tapp: наместо да заживеат на трибина они со што се замараат :rolleyes:
Ова нешто за мене е наменето?

Однапред да ти кажам дека јас сум бивш член на Комити, така да ако за мене е наменето, ова ти паѓа во вода.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Ова нешто за мене е наменето?

Однапред да ти кажам дека јас сум бивш член на Комити, така да ако за мене е наменето, ова ти паѓа во вода.
Другар нигде не те спомнав тебе, само им се чудам на паметот, се ближи европско првентство може ке има нешто ново од панини:icon_lol:

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Другар нигде не те спомнав тебе, само им се чудам на паметот, се ближи европско првентство може ке има нешто ново од панини:icon_lol:
Не зошто одма после коментираше, па мислев за мене, добро бе па и ти не се лути одма:D;)

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Не зошто одма после коментираше, па мислев за мене, добро бе па и ти не се лути одма:D;)
Не бе далеку од тоа да се лутам :D повеќе беше да се смеам:pos:

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
sto se palis be drugar ?
Ti kako prvo nemas gz da ides do bitola, kako sto znam nekoj srednoshkolci od ekonomski lani se praele mangupi otidnale vo Bitola so maica Vojvodi i znaes mnogu dobro kako pominale...

Ne se prai pameten ovde. vie i koreografija zemavte od gjubre da samo da napraete ime od nas zs se kompleksirani...

LECETE SE PRVO !

Inaku pozdrav ^^

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
sto se palis be drugar ?
Ti kako prvo nemas gz da ides do bitola, kako sto znam nekoj srednoshkolci od ekonomski lani se praele mangupi otidnale vo Bitola so maica Vojvodi i znaes mnogu dobro kako pominale...

Ne se prai pameten ovde. vie i koreografija zemavte od gjubre da samo da napraete ime od nas zs se kompleksirani...

LECETE SE PRVO !

Inaku pozdrav ^^
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

За момент помислив дека сум ја згрешил странава, мислев на вицотека.мк сум отишол.

Све што кажа ти се простуе, ама Војводи сакале да направат име преку балисти АХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА. I don't want to live on this planet anymore.

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

За момент помислив дека сум ја згрешил странава, мислев на вицотека.мк сум отишол.

Све што кажа ти се простуе, ама Војводи сакале да направат име преку балисти АХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХА. I don't want to live on this planet anymore.
drkaj....

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Зар требаше сите маици ваши да се сликнат на дербито за да покажеме дека имаме некој си "трофеј" ?
Не спаѓам јас во тие чиви што маици требал ода се сликнат, едно 3 пати ти имам кажано :D Само го сакам Работнички и чат пат сум отишол.

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Не спаѓам јас во тие чиви што маици требал ода се сликнат, едно 3 пати ти имам кажано :D Само го сакам Работнички и чат пат сум отишол.
Ако не спаѓаш,нема ни да објавуваш вакви "трофеи" ;)

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Зашо бе тука има трофеи од Торцида, па да не има членови :D
Има разлика од трофеј до "трофеј" ;)

вчера во сала имаше 7 маици и 1 шал на работнички и цпб и сега требаше да отвориме албум овде... Реквизитите не се "трофеи",но кој колку сваќа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom