Навивачки трофеи

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Како прво и основно ова не е продукт на Комити, туку се продава на пазарче за 300 денари.
Пола Скопје има вакви шалови, а тоа верувај не ги прави Комити.
Сте го земале сред Карпош жими газов, кажи си дека сте го купиле од пазар...

Гледам и Шверцери се фалат со одземање на вакви шалови.
Запамтете шаловите ВАРДАР (овие) и уште едни бар шалови со знакче Вардар на крајот, не се ПРОДУКТИ НА КОМИТИ. И баба ми може да си ги купи од пазар.
od sega pa natamu ke pazime sto ke zemame od komiti, ke im prenesuvam na moite ova

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.092
Поени од реакции
74.878
od sega pa natamu ke pazime sto ke zemame od komiti, ke im prenesuvam na moite ova
Па тоа е поентата ова не е на Комити.
Се знае кои се нашите работи, а ваквите шалови си немаат врска со Комити.
Вардар стана јак и пола Скопје си купиле вакви шалови и секаде си ги носат. Тие н се навивачи, и треба да си глуп да им украдеш ваков шал.
Имаше еден со дрес Шкендија (тренинг дресче) тренираше во моја населба, приватни тренинзи. Требаше да му го земам дресот?
Кога не виде дека сме со маици Комити се посра од страв. Мораше татко му од пред врата да го собере со кола. Мада ни на крај памет не ми беше да го нападнам за да му земам тренинг дрес :facepalm: Брат му негов имаше дрес тетекс. Ете може да ви го подари па и со него д се фалите.
Правете разлика од навивачи и луѓе кои си немаат везе со ултраси.

И јас имам еден ваков шал кој го добив на подарок и никогш во живот не сум го носел на утакмица, туку ми е обесен на ѕид. Се знае, навивачите си носат навивачки шалови.
Не сме ние група која нема свои производи. Во година по 1 000 пеоридзводи имаме од маици, до шалови и блузони.

П.с. што курац барале Балисти ви 12 саат во Карпош? Или сте чекале некои наши да поминат со шал :cool:
Оди лажи некој друг бе, не се резили тука.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Па тоа е поентата ова не е на Комити.
Се знае кои се нашите работи, а ваквите шалови си немаат врска со Комити.
Вардар стана јак и пола Скопје си купиле вакви шалови и секаде си ги носат. Тие н се навивачи, и треба да си глуп да им украдеш ваков шал.

И јас имам еден ваков шал кој го добив на подарок и никогш во живот не сум го носел на утакмица, туку ми е обесен на ѕид. Се знае, навивачите си носат навивачки шалови.
Не сме ние група која нема свои производи. Во година по 1 000 пеоридзводи имаме од маици, до шалови и блузони.

П.с. што курац барале Балисти ви 12 саат во Карпош? Или сте чекале некои наши да поминат со шал :cool:
Оди лажи некој друг бе, не се резили тука.
ne bile komiti sega tie, dobro, i ova ke im prenesam, da prasaat ednas

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Имаш право мало е http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/309866_2541858025727_1231993022_33085295_1302956473_n.jpg

ќе се видиме ;)

Само ќе видиме дали и тогаш ќе дојде Бучи да ве спаси како на КАЛЕ ?!
Уште ли имаш доблест да го спомнеш кале, каде што БУЧИ вториот човек на МВР во превод вториот човек на АСАВ му вади лисици на вашиот лидер. Со тоа треба да се гордееш, или да се срамиш?

Заменик министер за внатрешни работи (главен на АСАВ) да те спасува... ВИЕ СТЕ ПИЧКИ, А НЕ НАВИВАЧИ !!!
Gledam mnogu drkas na ovaa slika :D
Da bevte tolku jaki kolku sto zboruvas ke napadnavte nekogas be picki, daj sega prekini epten gomna jades...

• Ми се допаѓа
Reactions: SS^

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
deka e vrateno na dr kazi mu inaku nie nigde ne se pofalivme ali to e fakt vi padna znam nas clen oblecen kako redar vi go sobra duri se prepukuvavte so drugite redari ....
Знамето е вратено после недела дена од утакмицата. Дај слика да го видиме, ако е кај вас уште...

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
abe i da e vrateno kako so velis mada nisto cudno i preku premiero ce urgirate da ne bidite osteteni bitno priznaj vi bese zemeno pa dali prepecateno ili vrateno lazi drug
--- надополнето: 30 јануари 2012 во 20:06 ---
abe i da e vrateno kako so velis mada nisto cudno i preku premiero ce urgirate da ne bidite osteteni bitno priznaj vi bese zemeno pa dali prepecateno ili vrateno lazi drug

bootboy

Skopje Bootboys!!!
Член од
29 декември 2008
Мислења
624
Поени од реакции
346
Хаха! Сеа вратено е или не, или па сме го препечатиле, или па Грујо ни го врати? Ај договори се...
Земено беше, тоа никој не го негира, незнам каде виде да негирам, ама вратено беше после недела дена од утакмицата. Виде типот каква глупост направил и го врати знамето, крај на приказната.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.973
Поени од реакции
15.275
ахахахххххххххххаааааааааааааааааааааа налепница земале. Треба да имаш голема муда за тоа :D

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Некои луѓе едноставно неможат да живеат без нас, па што се не ќе направат.....:tapp: наместо да заживеат на трибина они со што се замараат :rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom