Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

Член од
6 февруари 2011
Мислења
874
Поени од реакции
3.782
Туристичка агенција би завидела шо се случва кај брачата на трибини.
IMG_6982.jpeg

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.119
Поени од реакции
3.116
Толку се уназадени што угасија пола легендарни групи по Европа на нивни терен
Со помош на држава се се може, слуги се на партија и тоа е.Биле некогаш ама сега само бледа копија.
Сме дебатирале и порано на оваа тема.

Последно уредено:
Член од
21 јануари 2019
Мислења
175
Поени од реакции
140
Со помош на држава се се може, слуги се на партија и тоа е.Биле некогаш ама сега само бледа копија.
Сме дебатирале и порано на оваа тема.
Decko ti si ja promasil temava skroz.
So pomos na drzavata li vednas po smrta na marko ivkovic im gi sobraa udarnite transparenti na galata vo germanija na kosarkarski natprevar? (Treba srce da otides vo germanija iako ne igra tvojot klub i da im soberes udarni transparenti na galatasaraj).
Drzavata li im pomogna vo atina koga gi pregazija bbb?
Drzavata li im pomogna za da idat vo italija i da ja zgasnat edna od glavnite grupi na roma?
I red drugi desavki ima... Ajde ti kazi koja druga grupa e vaka aktivna i toa nadvor od svojata zemja a za vo srbija da ne pravime muabet. Bez konkurencija se vo evropa zaedno so navivacite na legija , leh poznan i spartak moskva (ma da ovie nekoe vreme i ne se bas aktivni za toa sto im go napravi fudbalskiot sojuz na rusija, i gi unistija grupite vo cela rusija).
Ne e drugar samo od inat da pises treba da se bide realen.
Pozdrav

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.119
Поени од реакции
3.116
Decko ti si ja promasil temava skroz.
So pomos na drzavata li vednas po smrta na marko ivkovic im gi sobraa udarnite transparenti na galata vo germanija na kosarkarski natprevar? (Treba srce da otides vo germanija iako ne igra tvojot klub i da im soberes udarni transparenti na galatasaraj).
Drzavata li im pomogna vo atina koga gi pregazija bbb?
Drzavata li im pomogna za da idat vo italija i da ja zgasnat edna od glavnite grupi na roma?
I red drugi desavki ima... Ajde ti kazi koja druga grupa e vaka aktivna i toa nadvor od svojata zemja a za vo srbija da ne pravime muabet. Bez konkurencija se vo evropa zaedno so navivacite na legija , leh poznan i spartak moskva (ma da ovie nekoe vreme i ne se bas aktivni za toa sto im go napravi fudbalskiot sojuz na rusija, i gi unistija grupite vo cela rusija).
Ne e drugar samo od inat da pises treba da se bide realen.
Pozdrav
Не ми збори за дешавки од пред 15 години збориме за поново време ,тие работи не им ги спорам затоа пишав сега се бледа копија на тоа што беа некогаш.
А во денешно време БББ поздрав

Член од
28 јуни 2022
Мислења
2.873
Поени од реакции
9.936
Нема збор за величината на самата група, али не е пријателски настроена кон нас како држава и народ, затоа секој еден што оди на нивна трибина треба да се запраша што прави.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.119
Поени од реакции
3.116
@Matt Brendel овие години делије ги газеа гробари ,незнам како е сега ситуацијата на релација гробари делије знам лани после меч во евролига гробари беа нападнати и тепани има и клипови од тоа.
Еве некој клип
на првиот 30 души од делије им се пуштаат на цела екипа гробари и гробариве апла бегаат а се тродупло повеќе.

Овде исто на овој клип се прегазени гробари,како што пишува по страниве делије биле облечени со обележја од гробари и овие незнаеле што ги снашло

Незнам во време на Веја каква била ситуацијата кога принципи го водеа југ ако има некој член @franjevac e подржувач на партизан и ги знае работите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom