Навивачки групи на подрачјето на бивша СФРЈ

Член од
30 декември 2021
Мислења
173
Поени од реакции
225
Си излапавел незнаеш што пишуваш нема потреба повеќе да ти одговарам не си компетентен ја кажав све што е и како е а ти измислуваш бајки и цртани филмови за деца, али тоа е затоа што не си активен навивач којзнае колку време. Ние имаме свој пат а кој е бољи пат се покажува на дело затоа го држиме градот 15години, а вие уште се обидувате да направите група по којзнае кој пат почнувате од почеток. Ајд поздрав и на тебе
pak belgradski plagijat, drzime grad, nas kraj nasa pravila, sto vika eden postar, vistina i ciganska vistina,koj sakase da procita jasno mu e i megju redovi uste pojasno mu e, nisto ne se pravi od pocetok, plusevi minusi koga davate izvestaj vo Revija, realnost sosema druga, ti nosam giro od Solun, ovaa nedela povtorno derbi.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
28
Поени од реакции
30
Сите прочитаа како друкате и бегате на секој ќош во минатото ние застанавме секогаш на црта и на секој небитно кој е. Ти не ја прифаќаш вистината и ствараш овдека илузија и за твојата "група" и за север со некои смешни прикаски што се рекла казала. Работете пак да направите навивачка група не гиро туризам.

Член од
7 октомври 2009
Мислења
28
Поени од реакции
30
Изабрали сте погрешно друштво наставак. Гате 13 нападнати во хотелот каде биле сместени и кога се враќале од центарот на градот на железничка станица во Берлин.

Attachments

Последно уредено:
Член од
29 октомври 2024
Мислења
35
Поени од реакции
74
Drugar neznam kolku god imas i kolku si upaten u navivackiot svet ama mnogu ne si vo tek se gleda. Od grobari nema ni G veke.. kolku pati pred sekoe derbi delije gi gazat grobari. Pred nekoja godina vi dojdoa pred jna begavte od pred vas stadion!!! Na evroliga mislam deka partizan so zalgiris igrase vi dojdoa delije pred sala, gz preku glava bese... Koja akcija ja imaat napraveno grobari poslednive godini i koja grupa ja ugasija? Nikoja!!! Delije gi imaat ugaseno prvo marinci od subotica , posle firma novi sad , crveni djavoli kragujevac vo Srbija( moze ima i drugi ne mi teknuva vo momentov.
Vo evropa otkako turcite go ubija jagoda za kratko vo minhen na kosarkarska utakmica baern galatasaraj Delije im zemaa udaren trans na galata, srede italija gi napadna na roma, pred skoro na bh fanatikos i sobraa udarni znaminja i dr... Nemoj da mi sporeduvas grobari so delije smesno e. Eden decko ovde pisa kao demek na balkan samo bbb mozele da gi spustat delije na zemja (znaes za desavkata vo atina i kako si pominaa bbb) taka da na balkan ne postoi grupa priblizno do delije a neznam ni vo evropa koj bi mozel osven pozebi polskite grupi i ruskite ( ma da rusive se vo bojkot i ne odat veke na utakmici organizirano poradi novite pravila vo rusija veke mislam 2 godini ni na spartak ni na zenit ni ostanatite)
Firma ne e zgasnata ne bidi glup glavniot trans nikogas ne e padnat.

Член од
3 март 2024
Мислења
20
Поени од реакции
313

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom