AAbrat
- Член од
- 28 октомври 2015
- Мислења
- 743
- Поени од реакции
- 1.699
Образложи го тврдењето ?!Делије се уназадени за век и векови
Образложи го тврдењето ?!Делије се уназадени за век и векови
Толку се уназадени што угасија пола легендарни групи по Европа на нивни теренОбразложи го тврдењето ?!
Со помош на држава се се може, слуги се на партија и тоа е.Биле некогаш ама сега само бледа копија.Толку се уназадени што угасија пола легендарни групи по Европа на нивни терен
Decko ti si ja promasil temava skroz.Со помош на држава се се може, слуги се на партија и тоа е.Биле некогаш ама сега само бледа копија.
Сме дебатирале и порано на оваа тема.
Не ми збори за дешавки од пред 15 години збориме за поново време ,тие работи не им ги спорам затоа пишав сега се бледа копија на тоа што беа некогаш.Decko ti si ja promasil temava skroz.
So pomos na drzavata li vednas po smrta na marko ivkovic im gi sobraa udarnite transparenti na galata vo germanija na kosarkarski natprevar? (Treba srce da otides vo germanija iako ne igra tvojot klub i da im soberes udarni transparenti na galatasaraj).
Drzavata li im pomogna vo atina koga gi pregazija bbb?
Drzavata li im pomogna za da idat vo italija i da ja zgasnat edna od glavnite grupi na roma?
I red drugi desavki ima... Ajde ti kazi koja druga grupa e vaka aktivna i toa nadvor od svojata zemja a za vo srbija da ne pravime muabet. Bez konkurencija se vo evropa zaedno so navivacite na legija , leh poznan i spartak moskva (ma da ovie nekoe vreme i ne se bas aktivni za toa sto im go napravi fudbalskiot sojuz na rusija, i gi unistija grupite vo cela rusija).
Ne e drugar samo od inat da pises treba da se bide realen.
Pozdrav
Најбројни на Балканот можеби некој од грчките НГ се побројни не знам но Делије важат за ТОП3 според мене.Делије се уназадени за век и векови
Реалност е дека се едни од најбројните,имаат и доста активни членови низ Србија нема збор за тоа.Најбројни на Балканот можеби некој од грчките НГ се побројни не знам но Делије важат за ТОП3 според мене.