aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
Lorens McCanzy mozebi ke se vrati vo ovce pole
i sega?????
Lorens McCanzy mozebi ke se vrati vo ovce pole
i mzt ke gubi od ovce pole te toa:helou:i sega?????
е ајде деi sto ako gubi ??????
Беа 4ца имаа околу 18-19 години и во бисер пееја О господе... во рок од 5 минути се појави една екипа за после да треба да доага брза помош со носилки да ги собира од булевар нежните момци кои се преценијахахахаха и јас можам да фатам утре некој да го прекршам од ќутек и да кажам абе аеродромец беше ... абе и сами не сте свесни дека сами си се нарекувате сељаци бе баш со една другарка зборев вика у аеродром се е сељачана седат по клупи како баби и само оговараат и ке се степаат не излагаат од населбава не мрднале нигде а доколку јас секој ден сум у аеродром после тренинг стално поминувам на ранецот со огромни букви ми пишуе ЦПБ и никој до сеа не дошол да ми рече нешто
јаооо аеродром мафија....какво село невидено стеБеа 4ца имаа околу 18-19 години и во бисер пееја О господе... во рок од 5 минути се појави една екипа за после да треба да доага брза помош со носилки да ги собира од булевар нежните момци кои се преценија
поготово ова второво лудница е топ се сеќавам минатата утакмица кога играа вардар пелистер дека бев на градски и беше многу јако многу повеќе луѓе и многу подобра атмосфера....само чувајте си го вие мачка со него веруј далеку ке стигнете таков воџа не се наоѓа јас лично го знам живее на 20 метри од мене и типот незнаеш што само прави за нашево маало ..организира турнири на кеј за баскет за фудбал сеа ако се сеќаваш пред месец дена имаше турнир за томо во маџир маало на кеј се тоа беше дело на мачка...поз
Eve malce fudbalce,moram malce da smiram strasti inace ke se ispotepate
Sakam komentari,bilokakvi (dobri,losi) Pozdrav
Летаа шамарници тој едниот свиња дебела од нив што беше мислам дека беше оној Амброз поголем од сумо борач што е:pop:Беа 4ца имаа околу 18-19 години и во бисер пееја О господе... во рок од 5 минути се појави една екипа за после да треба да доага брза помош со носилки да ги собира од булевар нежните момци кои се преценија
znaci ne e vazno za vas dali mzt ke pobedi vazno e navivanjeto i koreografijataе ајде де
Definitivno glupa sporedba :pos2:Vazna e ljubovta kon klubot,ako ti go sakas klubot kur ke te boli za rezultatot(dali pobeduvaat ili gubat).
Isto kako da imas devojka a nema cicki a moze da ima cicki ( ke si stavi) ama ti i bez toa ja sakas i pak si so nea.
Mozda glupa sporedba ama toa e toa :salut: