Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Не ја замарај бе, не и работи лифтот, ти да се симнуваш до приземје да видиш како еeeeej me mrzi sega do dole da se siminjam epten na 8 sum
Не ја замарај бе, не и работи лифтот, ти да се симнуваш до приземје да видиш како еeeeej me mrzi sega do dole da se siminjam epten na 8 sum
vo zabluda da ne si???sooooooooooooooo praite be
ауууу значи има вистина те ебеле Гого олдтајмерот и Винце дебелиот,а се приметува тоа пошто стално со љубов ве гледале.Маме им ебам педофилско нивно тие затоа се опкружуваат со мали дечиња:bilokojzbor::bilokojzbor:abe vas ve teraat da gi zadovoluvate be ne nas
НИ СЕ МОЖЕ што да ти кажам сега ајде ако можеш нешто бујрум и ти и другарите знаете каде сме на 6 повелетеabe jas da vi kazam deka nemam nisto protiv aerodromcite ama mnogu me nerviraat so se sve calamdzii
eve jas ke ti kazam najtocno kaj ke bideme vo zlatnik(bifsho falko) kafanata odma do mzt sto eНИ СЕ МОЖЕ што да ти кажам сега ајде ако можеш нешто бујрум и ти и другарите знаете каде сме на 6 повелете
so slusam dame go tepal crven??????eve jas ke ti kazam najtocno kaj ke bideme vo zlatnik(bifsho falko) kafanata odma do mzt sto e
sto pa tebe ti e gajle, ne mi e jasno samo ????so slusam dame go tepal crven??????
pa radi toa ke se raspadne family pa za toa mi e gajlesto pa tebe ti e gajle, ne mi e jasno samo ????
hahahahahhahahahahahahahahaah aj ne tresi gluposti :pos2: :pos2: :pos2:pa radi toa ke se raspadne family pa za toa mi e gajle
:pos2::pos2::pos2:Aj Ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj lelelelelelele...Лечи се бе...:uvo:pa radi toa ke se raspadne family pa za toa mi e gajle
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:so slusam dame go tepal crven??????
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: Браво машко битно е да се интересирате за нас тоа ме радува него ајде кажи сега ке дојдете ли вие ви сабота или не.pa radi toa ke se raspadne family pa za toa mi e gajle
sega i ti ne zaebavaj ne postavuvaj tolku glupi prashanja SE ZNAE DEKA NEMA DA DOJDAT koga oni dosle ustvari ????:uvo::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: Браво машко битно е да се интересирате за нас тоа ме радува него ајде кажи сега ке дојдете ли вие ви сабота или не.
a so ti e tebe gajle dali ke dojdeme SE PLASITE A ??? mene so mi e gajle dali family ke idat bitno e jas ke bidam tamu I ???:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot:
:bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot::bilokojzbot: Браво машко битно е да се интересирате за нас тоа ме радува него ајде кажи сега ке дојдете ли вие ви сабота или не.
paaaa toa barem se znae na 10 god vi dojdovme 300 dusi na 1000 a nie da bideme iljada vas nigde ke ve nemasega i ti ne zaebavaj ne postavuvaj tolku glupi prashanja SE ZNAE DEKA NEMA DA DOJDAT koga oni dosle ustvari ????:uvo: