- Член од
- 5 септември 2008
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 5
go zedovte ok e zatoa sea 4e jadite 4otek sine fenomen tuku nemozime tebe da te natepame ne stanuvas od kom 4e ti se skara ina4e ako stanis:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Абе сеа гледав у твојот профил кои ти се мислењата и скоро сите ти се за Лозари....а највеќе се смеев за оној пост кај што прашуваш дали ќе сме оделе на Мак-Хол и на кој трибина ќе сме биле:pos2::pos2::pos2:....ма ќе ве согазиме бре ако бидете на наша трибина:pos2::pos2:go zedovte ok e zatoa sea 4e jadite 4otek sine fenomen tuku nemozime tebe da te natepame ne stanuvas od kom 4e ti se skara ina4e ako stanis:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
и се радувате ли ? па и скопје е македонија !!!Двојазично Скопје ,двојазично Скопје
ќе се распаднете уште некоја месечинка,уште оваа сезона и ај таа салата прајте ја нешто друго може скејт парк нешто такво возете си ролери нешто такво зашто у кошарка не ве бива
Tocno taka a ovoj so provocira dvojazicno skopje so mu e filmot LoL ako si politicar mrs u parlament ne ne umaraj nas tuka BOTАбе идиот еден ТЕМАВА е за навивачки групи, а не за тоа кој клуб колку е јак, да те потсетам за мзт се навива многу одамна а вие за фени почнавте да навивате од пред 2 сезони така да не провоцирај многу многу
Вчера го банирав од фан клуб МЗТ...ќе му дојде многу..утре пак..:helou:na forumov ako za nekoj kazes provincijalec- traen ban , a za Dvojazicno skopje opomena . WTF ???
Маркус не сакам да те провоцирам или нешто друго ама ме интересира дали имате банирано за критериумите кои ги кажа центарец:nesum:Вчера го банирав од фан клуб МЗТ...ќе му дојде многу..утре пак..:helou:
Сигурно има...Маркус не сакам да те провоцирам или нешто друго ама ме интересира дали имате банирано за критериумите кои ги кажа центарец:nesum:
Сакаш да кажеш дека кога некој ќе рече двојазично Скопје не го банираат а друг ако рече провинцијалци,селани..го банираат?:nesum:Сигурно има...
Сакам да кажам дека се банира за секоја поголема провокација или навреда кон член..Си има ред..опомена па бан..ако банираме за секоја провокација ќе немаше кој да дискутира на овој подфорум..оти е еден од најнекултурните..Сакаш да кажеш дека кога некој ќе рече двојазично Скопје не го банираат а друг ако рече провинцијалци,селани..го банираат?:nesum: