пеер ја имаше на телевизија или курац+38 za feni
Pi*kici se ispostravte a c c c c :jaj:
BUREEKKKKKKKKKKKKgledam vie dojdovte !!!
пеер ја имаше на телевизија или курац
нешто се фураат..не е битно како завршила утакмицата битно е чим не идеш сигурно си сакал да ја гледаш ...како сите други..не е фер ова што го прават...и мзт-работнички ја немалокурац...
Даваа некоја седница од некоја второстепена комисија....
А плус монтажните коли им се зафатени со европсково.....А и боље што не ја давале...
нешто се фураат..не е битно како завршила утакмицата битно е чим не идеш сигурно си сакал да ја гледаш ...како сите други..не е фер ова што го прават...и мзт-работнички ја немало
pa dojdi de ke ja gledas...нешто се фураат..не е битно како завршила утакмицата битно е чим не идеш сигурно си сакал да ја гледаш ...како сите други..не е фер ова што го прават...и мзт-работнички ја немало
pa dojdi de ke ja gledas...
ako ne ti gi zatvorat ocite lozarite hehe
што значеше ова ако не ти ги затворат очите лозарите??pa dojdi de ke ja gledas...
ako ne ti gi zatvorat ocite lozarite hehe
Poentata e sto ima clenovi na F.A. i cpb sto odat na vardar,ama kako poedinci ne kako grupa t.e. ukb si se i na K.K. rabotnicki
али уобичаено има членови и од цпб и од фа што идат на вардар....Kolku pati da vi kazam deka skoro nikoj od UKB ne ide na Rabotnicki i deka pola od clenovite na UKB ne se ni od karpos.
Od FA ima najmnogu 20 dusi sto idat na Vardar!!али уобичаено има членови и од цпб и од фа што идат на вардар....