Radical Boy
Говнојадец
- Член од
- 21 април 2005
- Мислења
- 3.529
- Поени од реакции
- 59
Пуста желба да учат од најдобрите, а ние им ја сукративме...:nenene::nenene::nenene: не сте фер ејјјјјј:star::star:
Пуста желба да учат од најдобрите, а ние им ја сукративме...:nenene::nenene::nenene: не сте фер ејјјјјј:star::star:
за да го дркаш на нив ли ти требат? И вака вие не навивате или ќе идете тогаш со камера да снимате и после да учите ...Oti be ne idite c c cc c![]()
![]()
![]()
за да го дркаш на нив ли ти требат? И вака вие не навивате или ќе идете тогаш со камера да снимате и после да учите ...
шо те маче сеа тебе? иди ајде лапај се со ауспух ...се јави гзолижачот
моја работа што ке прам јас..ако треба со баба ке се лапам ама нема гзолижач да бидамшо те маче сеа тебе? иди ајде лапај се со ауспух ...
ova sto go napisa jas ne go sporam,samo replicirav na toa sto tvrdi nekoj deka cpb momentalno gi pozajmuva lavovi da navivaat za rabotnicki.a inace da se nadovrzam na tvojot muabet cela prva ekipa na cpb i tie sto go sozdadoa cpb se bivsi prvi luge na komiti a i opsto koj ne znael cpb se oformi otkako nastana razdor megu komitite.od edna strana momcite od centarot a od druga momcite od aerodrom.Друже, само да ти кажам за тие што се денес Лавови порано сите биле дел од навивачките групи на Вардар.
Околу тоа порано кој навивал за Работнички. најпрвин беа Комити, а после ми се чини ако не грешам нека ме поправи некој дека се оформи навивачка група Capital City Boys, па тек на крај беше ЦПБ. Иначе дека порано Комити имаат навивано за Работнички е точно.
Епа и моја работи си е ја шо ќе бидам. И не туку ми го сисај, иди пријави се у „вешта жена“ док не буде касно.моја работа што ке прам јас..ако треба со баба ке се лапам ама нема гзолижач да бидам
јас не ни знам што е тоа а доколку ти знаеш пријависе ке пукаме сеири послеЕпа и моја работи си е ја шо ќе бидам. И не туку ми го сисај, иди пријави се у „вешта жена“ док не буде касно.
Ајде прај се дека не знаеш. А за тоа Струмица фан не коментирам веќе. На такви дрва као тебе неможе некој работи да им се докажат што и како е. 1000 пати претходно пишав од кај сум и уште 300 други работи, и па да се враќам на истото не вреди. Гледај си го ти Работнички и не ме масирај.јас не ни знам што е тоа а доколку ти знаеш пријависе ке пукаме сеири после
When You Cant Be Strumica Fan...You Can Lick Anoter Ass
ајде ајде ги знам приказните од лани...не сум тука од вчераАјде прај се дека не знаеш. А за тоа Струмица фан не коментирам веќе. На такви дрва као тебе неможе некој работи да им се докажат што и како е. 1000 пати претходно пишав од кај сум и уште 300 други работи, и па да се враќам на истото не вреди. Гледај си го ти Работнички и не ме масирај.
ккако заврши фени-мзт?Pi*kici se ispostravte a c c c c :jaj: