Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2013
Мислења
156
Поени од реакции
290
Инцестоидните отпадоци од Чаир повторно во поход на форумов, а баш мислев дека по дебакалот со нивното ударно знаме, кое патем и врапчињата надвор знаат дека е насила одземено, а не купено, ќе се скријат во нивните глувчешки дупки и веќе нема да го читаме нивниот простотилак барем тука на оваа тема. Одговорот на прашањето како е тоа сторено, бидејќи добивам чувство дека се обидуваат да го добијат одговорот тука преку евтини пазарски провокации (кои патем ви се провидни како стакло, бидејќи сте прости) треба да го барате кај вашите луѓе кои беа одговорни за неговото чување. Секако, доколку сакате навистина да ја добиете, морам да ве предупредам дека вистината ќе ви биде болна за слушање, па можеби лагите кои досега си ги кажувате ќе бидат подобри за вашето здравје, секако доколку верувате во нив самите :P.


Да се вратам на главното тоа кое што сакав да го напишам. А тоа е дека вистинските лажговци и манипулатори се токму во вашите редови. Никаквеци без никаков морал, чест и достоинство - дефиниција за една мала варварска дружина, која за себе ќе каже дека е навивачка група на вештачки тим со традиција од точно една деценија. Културата и традицијата ви се баш како графитот после пластичарска, скриен позади тон ѓубриште, оцрнет и извалкан до непоправање и одвратен за гледање од кој било агол. Немоќта да се спротиствите на доминацијата од Комити према вас во секој аспект, од улица до трибина, носи со себе очигледно тешки нарушувања кои водат до халуцинации, лажење, па којзнае, можеби и ноќни мокрења :ROFLMAO:.
Пред точно една година ги видовме првите знаци од овие нарушувања - халуцинациите, а тоа беше кога целата толпа дивјаци на нивниот собир, нападна симпатизери на АИК од Шведска, кои инаку биле фамилијарно дојдени да присуствуваат на мечот, а попатно биле на ручек и прошетка низ старата Скопска чаршија во својство на туристи. Дивјаците, за нивниот "храбар" потфат не чекаа ни малку да го објават и да го препратат на сите можни навивачки канали ширум светот, со образложение дека токму тие тешко повредиле 8 Вардарови навивачи кои се нашле близу нивниот собир. На заблудите крајот им го стави билтенот на МВР од тој ден, а мојот совет околу ова прашање, доколку ве интересира, е да си побарате стручна помош, бидејќи халуцинацијата најчесто се појавува кај душевно болни лица, а може да се предизвика и со злоупотреба на дроги (извор: Википедија).
Второто нарушување на кое ќе се задржам е лажењето. Со ова се надевам дека ќе го извадам на виделина нивото на кое се спаднати овие дивјаци.
Имено, сите знаете како две бугарски коли беа нападнати во Чаир. Поените за нападот ги добија дивјаците - навивачи на Слога, иако тие дента не само што не направија ниту една акција против бугарите, туку беа и самите нападнати во неколку наврати, а им беа одземени и реквизити. Несреќната ѕвезда која го прати секој оној кој се раѓа како бугарин ја видовме уште еднаш во акција. На улицата Цветан Димов, спроти Ледиком, постои еден стар трговски, во чиј склоп се наоѓаат неколку чајџилници. Токму во тие места, деноноќно во голем број се собираат и времето го поминуваат дивјаци - сонародници на оние навивачи на Слога. Овој вид на дивјаци е од најдолниот слој на нивното племе. Таму ќе сретнете ликови како "Протестирам против македонски компјутер" во изобилство, лица со кои ако размените неколку реченици веројатно ќе се запрашате како стигнале до тука во животот, со оглед на нивниот очигледен недостаток на каков било интелектуален капацитет, а физичките недостатоци, кои се причина на нивната инцестоидна култура, сега нема да ги коментирам. Токму на ова место бугарите помислиле дека е добра идеја да излезат и физички да се пресметаат со луѓе кои нешто им дофрлиле - несреќната ѕвезда повторно ги изневери, а дивјаците, кои иако беа во неколкукратен поголем број, решија да користат секакви оружја кои им се најдоа при рака, а како сето тоа да не беше доволно, при повлекувањето се обидоа и да убијат човек кој очигледно беше решен да избега од ситуацијата - тоа мислам дека доволно говори за нивната природа и сосема го оправдува моментот кога некој ќе ги именува со зборот дивјаци - бидејќи тие тоа и се. Поените за оваа "акција', или што и да е, како што реков ги собраа навивачите на Слога, иако можам со сигурност да гарантирам дека тие што ги нападнаа бугарите немаа поим дека дента се игра каква било фудбалска утакмица - нити присуствувале на неа.
Вториот дел од нарушувањето лажење - го имаме со случајот на објавување на реквизит паднат од страна на Комити. Комити, во рамки на условите кои беа на терен, имаа 10тина акции против навивачите на Левски, некои резултираа со успех и одземен реквизит, а некои со нешто друго, деталите секако нема да се објават јавно, но епилогот беше јасно објавен. Тоа што, дивјаците - глупаци не го приметија, а изгледаше дека успешно им се протна, е дека објавија слика со шал кој беше одземен од Комити. Сликата која тие ја преземаа, а подоцна ја објавија на нивните социјални мрежи, како и на каналите за навивачи ширум светот (на истите оние каде праќаа и кога им се привидуваа Комити меѓу Швеѓаните), па и ја имаше тука на форумот, првично беше објавена на еден неофицијален профил на една наша подгрупа, со мала видливост. Па така, нечесноста на дивјаците уште еднаш ја имаме на виделина - овој пат поочигледна од кога било. Во прилог ќе испратам и друга слика со истиот шал, сликан под реквизит од подгрупата со која што пукнала тиквата (или каква глупост и да напиша некој ваш член - простак:P) заедно со уште еден плен од истата таа вечер (не е паднат никако, купен е :pos::kuracc:).
Несреќата околу целата ситуација со фотошопот со гостовањето во Софија нема да го коментирам, одговорот за тоа можете да си го видите во паролата од вчерашната утакмица. За крај, се надевам дека крајот ќе ви дојде за брзо срамно на истиот начин на кој што се посрамотувате сега - без никаква акција, со лажни успеси и со многу добиен ќотек. Поздрав пациенти, се гледаме на улица:duel:. Screenshot_1.png
365462028_1005208744125744_2783672264923648933_n.jpg
 
Последно уредено:
Член од
29 август 2022
Мислења
82
Поени од реакции
265
ne ostavavte drugo resenie ne znaete kolku ste dosadni na ova tema mora da go znaat lugeto vistinata
a za profili kurcenje niz forumot nikoj ne e pojak od vas i adminot e komit koga nesto ne mu se svigja brisa

О љоч , изгледа вистината само вие не ја знаете


Него кажи си тука пред сите како е паднато ова ? :vozbud:
 

Attachments

Член од
14 април 2010
Мислења
4.677
Поени од реакции
5.925
О љоч , изгледа вистината само вие не ја знаете


Него кажи си тука пред сите како е паднато ова ? :vozbud:
Јас ќе ти одговорам од контењер е извадено, ноќта после утакмицата на која беше извадена, а нели вие само 3та смена работите у ЈКП за што и се буневте ете ти инфо значи сте буричкале по контењери и ви искочило овој чаршав лој после вадењњто веќе нема вредност.
 
Член од
13 август 2023
Мислења
34
Поени од реакции
93
О љоч , изгледа вистината само вие не ја знаете


Него кажи си тука пред сите како е паднато ова ? :vozbud:
najdobra odbrana e da go napgjas nekoj znam jas ova mnogu dobro i vie ova go praite celo vreme ne se vrakjajte 15 godini nazad posto da se vrakjame 15 godini nazad na toa vreme vie napraivte kopja zname na sverceri Blue Huligans po sramota od ova nema kaj da odi.
celo vreme vikate deka lazime se fakjate po eden profil sto nekoj detence go ima so 500followers i go objavuvate tuka i parolla praite ejj kolku nemate za sto sa fakjate toa e isto kako jas sea da kazam komiti se gordea so toa sto mu se sluci na bugarite na caircanka zosto nekoi profili vo tiktotk go objavia so toj edit makedonia e bugarska zemja i posle slimkata kako jadat kjotek hhhh ne ze zanimavajte so ovie raboti ve molam znaci tie se deca koga ke ima nesto vo oficianlata stranica togas mozes da se fakjas za kur ama i togas ne se fakjaj posto dosta se fakjate za kur boli i ova veke kur e ne e beton

a ti drugiot sto pisuvas demek jas kulturen i znam sve ajde kazi kako so sila e zemeno toa zname i koga da vidime sto ke kazuvas posto nie lazime vie ne lazite te molam tocen odgovor ne da napagjas samo odgovor sakam ne mi kazuvaj tuka vistina boli ne boli ic ne se sekiraj samo kazi ti
 
Член од
26 март 2022
Мислења
491
Поени од реакции
4.394
abe glupav kako da ne dozvolime omer da se mesa omer, sto ima napraeno omer za ova grupa nikoj ne uspeal kako omer. ne bidi gllup sto ako se mesa toj cel zivot ke bide shvercer toj e nas brat ako sto sea raboti kao menager za igraci glupav a za da go komanda ne komanda ima drugi luge novo rakovostvo i ke se resavat site problemi samo treba vreme i trud

edno prasanje za tebe vcera kako bese magjari ako vo ponedelnik bese blokiran vcera kako bese ajde odgovorimi te molam

eve uste edna slika da vidis podobro dali se 1000 luge ili poveke vo evrapa
Автоматски споено мислење:


sekret e toa hahahahh
kako da kazat se sramat od sebesi veke
Бадијала правиме муабет, кога ставот го менувате како чорапи. Членовите на твојата група, се утепаа на форумот од пишување како Омер е минато, како нема никаква врска со групата, како никако партијата не влијае врз вас. Реалноста е различна. На видеата се гледа, како истиот тој Омер дава инструкции кој што да прави, си прави селфи пред кортеото, а со тоа директно го минира цело јадро кое работи за групата.

Сите знаеме дека соопштението на ФК Слога беше упатено кон Омер, кој откако директно беше исфрлен поради политичка одлука од клубот, им наби 40 000 казна. Како претходно ги држеше работите под конец? Па уште после Шкендија самиот тој директно ги нападна Шверцери прв. Така да, не ми продавај бајки на мене.

Јас инаку зборев за првиот натпревар, против ФК Хегелман, кога на Градски имаше 1000 луѓе вкупно, од кои Шверцери беа 200-250 луѓе. Не се прави наудрен.

Вчера имаше Полиција секаде, е па тоа ти зборам. Не продавај бајки дека е лесно да се нападне група туку така. Особено Вас кои од секој аспект сте заштитени максимално. Што треба да ти пишам? Еј зошто не додовте вчера? Дебилно размислување.

Кореографијата земена од Ѓорче ми е срам веќе да ја коментирам. Слободно продолжете да брцате по контејнери, што да ви кажам...
Ја кренавме кореографијата друже, што ќе ни е веќе? За зимница да ја чувам?

На минатата година се сеќаваш? Освен 1-2 натпревари, другото беше мизерија. Али тоа е, ќе ја вртиш сликата од Левски уште 100 години изгледа.
 
Член од
13 август 2023
Мислења
34
Поени од реакции
93
Бадијала правиме муабет, кога ставот го менувате како чорапи. Членовите на твојата група, се утепаа на форумот од пишување како Омер е минато, како нема никаква врска со групата, како никако партијата не влијае врз вас. Реалноста е различна. На видеата се гледа, како истиот тој Омер дава инструкции кој што да прави, си прави селфи пред кортеото, а со тоа директно го минира цело јадро кое работи за групата.

Сите знаеме дека соопштението на ФК Слога беше упатено кон Омер, кој откако директно беше исфрлен поради политичка одлука од клубот, им наби 40 000 казна. Како претходно ги држеше работите под конец? Па уште после Шкендија самиот тој директно ги нападна Шверцери прв. Така да, не ми продавај бајки на мене.

Јас инаку зборев за првиот натпревар, против ФК Хегелман, кога на Градски имаше 1000 луѓе вкупно, од кои Шверцери беа 200-250 луѓе. Не се прави наудрен.

Вчера имаше Полиција секаде, е па тоа ти зборам. Не продавај бајки дека е лесно да се нападне група туку така. Особено Вас кои од секој аспект сте заштитени максимално. Што треба да ти пишам? Еј зошто не додовте вчера? Дебилно размислување.

Кореографијата земена од Ѓорче ми е срам веќе да ја коментирам. Слободно продолжете да брцате по контејнери, што да ви кажам...
Ја кренавме кореографијата друже, што ќе ни е веќе? За зимница да ја чувам?

На минатата година се сеќаваш? Освен 1-2 натпревари, другото беше мизерија. Али тоа е, ќе ја вртиш сликата од Левски уште 100 години изгледа.
abe ne begaj ne me napagjaj kazi kako e zemeno i koga toa te prasuvam i te molam odgovorimi ne me napagjaj ne otvori drugi temi sea za znameto zboruvame i kazi sto kako detalno vikas ne e kupen kako drugo padlano vo vasite race da ne imavme presmetka negde za da padne ili sto e rabotava kazi

i dosta veke omer omer edna selfi ima napraeno eden natprevar derbi bese vo cortezot tolku ne se plasejte od omer ne tepa veke komiti
 
Член од
26 март 2022
Мислења
491
Поени од реакции
4.394
abe ne begaj ne me napagjaj kazi kako e zemeno i koga toa te prasuvam i te molam odgovorimi ne me napagjaj ne otvori drugi temi sea za znameto zboruvame i kazi sto kako detalno vikas ne e kupen kako drugo padlano vo vasite race da ne imavme presmetka negde za da padne ili sto e rabotava kazi

i dosta veke omer omer edna selfi ima napraeno eden natprevar derbi bese vo cortezot tolku ne se plasejte od omer ne tepa veke komiti
Тоа дека Омер кога сака доаѓа, ве компромитира и си оди, мене најмалце ме засега. Само бадијала твоите другари се обидуваат тука да претстават како вие сте ултраси, а всушност сте до гуша заглавени на партиските буништа и баш ради тоа сте 50 луѓе. Секој ве прочита веќе. Со Левски и Хоризонт Турново ќе имаше публика. Гајле ми е, само не продавајте бајки. Се виде јасно дека сте под директна контрола.

За знамето сигурно нема да пишувам на форум. Тие што биле знаат!
 
Член од
13 август 2023
Мислења
5
Поени од реакции
17
Инцестоидните отпадоци од Чаир повторно во поход на форумов, а баш мислев дека по дебакалот со нивното ударно знаме, кое патем и врапчињата надвор знаат дека е насила одземено, а не купено, ќе се скријат во нивните глувчешки дупки и веќе нема да го читаме нивниот простотилак барем тука на оваа тема. Одговорот на прашањето како е тоа сторено, бидејќи добивам чувство дека се обидуваат да го добијат одговорот тука преку евтини пазарски провокации (кои патем ви се провидни како стакло, бидејќи сте прости) треба да го барате кај вашите луѓе кои беа одговорни за неговото чување. Секако, доколку сакате навистина да ја добиете, морам да ве предупредам дека вистината ќе ви биде болна за слушање, па можеби лагите кои досега си ги кажувате ќе бидат подобри за вашето здравје, секако доколку верувате во нив самите :P.


Да се вратам на главното тоа кое што сакав да го напишам. А тоа е дека вистинските лажговци и манипулатори се токму во вашите редови. Никаквеци без никаков морал, чест и достоинство - дефиниција за една мала варварска дружина, која за себе ќе каже дека е навивачка група на вештачки тим со традиција од точно една деценија. Културата и традицијата ви се баш како графитот после пластичарска, скриен позади тон ѓубриште, оцрнет и извалкан до непоправање и одвратен за гледање од кој било агол. Немоќта да се спротиствите на доминацијата од Комити према вас во секој аспект, од улица до трибина, носи со себе очигледно тешки нарушувања кои водат до халуцинации, лажење, па којзнае, можеби и ноќни мокрења :ROFLMAO:.
Пред точно една година ги видовме првите знаци од овие нарушувања - халуцинациите, а тоа беше кога целата толпа дивјаци на нивниот собир, нападна симпатизери на АИК од Шведска, кои инаку биле фамилијарно дојдени да присуствуваат на мечот, а попатно биле на ручек и прошетка низ старата Скопска чаршија во својство на туристи. Дивјаците, за нивниот "храбар" потфат не чекаа ни малку да го објават и да го препратат на сите можни навивачки канали ширум светот, со образложение дека токму тие тешко повредиле 8 Вардарови навивачи кои се нашле близу нивниот собир. На заблудите крајот им го стави билтенот на МВР од тој ден, а мојот совет околу ова прашање, доколку ве интересира, е да си побарате стручна помош, бидејќи халуцинацијата најчесто се појавува кај душевно болни лица, а може да се предизвика и со злоупотреба на дроги (извор: Википедија).
Второто нарушување на кое ќе се задржам е лажењето. Со ова се надевам дека ќе го извадам на виделина нивото на кое се спаднати овие дивјаци.
Имено, сите знаете како две бугарски коли беа нападнати во Чаир. Поените за нападот ги добија дивјаците - навивачи на Слога, иако тие дента не само што не направија ниту една акција против бугарите, туку беа и самите нападнати во неколку наврати, а им беа одземени и реквизити. Несреќната ѕвезда која го прати секој оној кој се раѓа како бугарин ја видовме уште еднаш во акција. На улицата Цветан Димов, спроти Ледиком, постои еден стар трговски, во чиј склоп се наоѓаат неколку чајџилници. Токму во тие места, деноноќно во голем број се собираат и времето го поминуваат дивјаци - сонародници на оние навивачи на Слога. Овој вид на дивјаци е од најдолниот слој на нивното племе. Таму ќе сретнете ликови како "Протестирам против македонски компјутер" во изобилство, лица со кои ако размените неколку реченици веројатно ќе се запрашате како стигнале до тука во животот, со оглед на нивниот очигледен недостаток на каков било интелектуален капацитет, а физичките недостатоци, кои се причина на нивната инцестоидна култура, сега нема да ги коментирам. Токму на ова место бугарите помислиле дека е добра идеја да излезат и физички да се пресметаат со луѓе кои нешто им дофрлиле - несреќната ѕвезда повторно ги изневери, а дивјаците, кои иако беа во неколкукратен поголем број, решија да користат секакви оружја кои им се најдоа при рака, а како сето тоа да не беше доволно, при повлекувањето се обидоа и да убијат човек кој очигледно беше решен да избега од ситуацијата - тоа мислам дека доволно говори за нивната природа и сосема го оправдува моментот кога некој ќе ги именува со зборот дивјаци - бидејќи тие тоа и се. Поените за оваа "акција', или што и да е, како што реков ги собраа навивачите на Слога, иако можам со сигурност да гарантирам дека тие што ги нападнаа бугарите немаа поим дека дента се игра каква било фудбалска утакмица - нити присуствувале на неа.
Вториот дел од нарушувањето лажење - го имаме со случајот на објавување на реквизит паднат од страна на Комити. Комити, во рамки на условите кои беа на терен, имаа 10тина акции против навивачите на Левски, некои резултираа со успех и одземен реквизит, а некои со нешто друго, деталите секако нема да се објават јавно, но епилогот беше јасно објавен. Тоа што, дивјаците - глупаци не го приметија, а изгледаше дека успешно им се протна, е дека објавија слика со шал кој беше одземен од Комити. Сликата која тие ја преземаа, а подоцна ја објавија на нивните социјални мрежи, како и на каналите за навивачи ширум светот (на истите оние каде праќаа и кога им се привидуваа Комити меѓу Швеѓаните), па и ја имаше тука на форумот, првично беше објавена на еден неофицијален профил на една наша подгрупа, со мала видливост. Па така, нечесноста на дивјаците уште еднаш ја имаме на виделина - овој пат поочигледна од кога било. Во прилог ќе испратам и друга слика со истиот шал, сликан под реквизит од подгрупата со која што пукнала тиквата (или каква глупост и да напиша некој ваш член - простак:P) заедно со уште еден плен од истата таа вечер (не е паднат никако, купен е :pos::kuracc:).
Несреќата околу целата ситуација со фотошопот со гостовањето во Софија нема да го коментирам, одговорот за тоа можете да си го видите во паролата од вчерашната утакмица. За крај, се надевам дека крајот ќе ви дојде за брзо срамно на истиот начин на кој што се посрамотувате сега - без никаква акција, со лажни успеси и со многу добиен ќотек. Поздрав пациенти, се гледаме на улица:duel:.Прегледај го приврзокот 387581
Прегледај го приврзокот 387582
Se sto si napisal ubavo zvuci ako go procitas. Se gleda deka si odlicen ucenik. Si koristel ubavi termini i zborovi, sigurno nekoj vasi drugari ke vi veruvat za se sto si napisal. :P
Vo gradskoto derbi se krevaat parula protiv navivacka grupa za nesto sto nekoe dete go napravil. Ne mozete da gi kontrolirate site, ova znaeme. Ovde mozeme da sudime za postapkite na nasite navivacki grupi koi organizirano se osvestuvaat. Cesto gledam razlicni sliki, snimki na nekoi vasi profili koi se smesni, no ne vleguvam ovde da gi analiziram zatoa sto znam deka nema vrska so grupata, no se samo nekoi deca koi stotuku go gledale green street hooligans.
So toa parula drugar, bevte smesni! Iskreno ne ocekuvav deka ke napravite takov glupost, sigurno toj sta ja dal idejata si igral k so vas.
Ova e kompleksot sto ve sledi cel zivot.
Ako pocnuvame da zborime za vasite gluposti godinive, ke go blokirame serverot na forumot.
Da ne zboruvame za akcii! Ne znam dali ostanal nekoj vas clen bez da jade kotek od $. Ne e ni interesno veke.
No prodolzi da pisuvas za onie koi ne ve znaat, mozes da gi ubedis.

Vecerva planirav da se napijam pivo, ama cim vikas se gledame na ulica, sega se plasam :P
 
Член од
13 август 2023
Мислења
34
Поени од реакции
93
Тоа дека Омер кога сака доаѓа, ве компромитира и си оди, мене најмалце ме засега. Само бадијала твоите другари се обидуваат тука да претстават како вие сте ултраси, а всушност сте до гуша заглавени на партиските буништа и баш ради тоа сте 50 луѓе. Секој ве прочита веќе. Со Левски и Хоризонт Турново ќе имаше публика. Гајле ми е, само не продавајте бајки. Се виде јасно дека сте под директна контрола.

За знамето сигурно нема да пишувам на форум. Тие што биле знаат!
za politika da ne zboruvame znaeme site deka vie ste vmrovci do dusaa

a za znameto ni vie ne znaete kako e zemeno i kolku e plateno znat samo nekolku 4-5 dusi i zatoa ne kazuvate vie drugite posto ne znaete i tie sto znaat kako da kazuvast sto napraile sramno nepravilno.
jadele kjotek vasi clenovi za ova rabota ama dzabe ne znaat
a ako ti znaes zosto da ne pisuvas vo forumot ne treba da e tajna rabotata na znameto posto ne vazi kako trofe veke

i ako ne znaes i siguren sum deka ne znaes za znameto ne pisuvaj veke ne ni interesira nisto drugo ajde pozz cao pacienti

PINOKIO
 
Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.072
Поени од реакции
11.057
Кога ги читам комитиве на темава си мислам дека се пата-пата со полскиве навивачки групи. Акции имале против Левски :icon_lol:
Трагикомедија.
 
Член од
29 август 2022
Мислења
82
Поени од реакции
265
Кога ги читам комитиве на темава си мислам дека се пата-пата со полскиве навивачки групи. Акции имале против Левски :icon_lol:
Трагикомедија.
Трагикомедија е тоа што коментира за група што е 100 светлосни години пред неговата.
 
Член од
5 февруари 2013
Мислења
156
Поени од реакции
290
Se sto si napisal ubavo zvuci ako go procitas. Se gleda deka si odlicen ucenik. Si koristel ubavi termini i zborovi, sigurno nekoj vasi drugari ke vi veruvat za se sto si napisal. :P
Vo gradskoto derbi se krevaat parula protiv navivacka grupa za nesto sto nekoe dete go napravil. Ne mozete da gi kontrolirate site, ova znaeme. Ovde mozeme da sudime za postapkite na nasite navivacki grupi koi organizirano se osvestuvaat. Cesto gledam razlicni sliki, snimki na nekoi vasi profili koi se smesni, no ne vleguvam ovde da gi analiziram zatoa sto znam deka nema vrska so grupata, no se samo nekoi deca koi stotuku go gledale green street hooligans.
So toa parula drugar, bevte smesni! Iskreno ne ocekuvav deka ke napravite takov glupost, sigurno toj sta ja dal idejata si igral k so vas.
Ova e kompleksot sto ve sledi cel zivot.
Ako pocnuvame da zborime za vasite gluposti godinive, ke go blokirame serverot na forumot.
Da ne zboruvame za akcii! Ne znam dali ostanal nekoj vas clen bez da jade kotek od $. Ne e ni interesno veke.
No prodolzi da pisuvas za onie koi ne ve znaat, mozes da gi ubedis.

Vecerva planirav da se napijam pivo, ama cim vikas se gledame na ulica, sega se plasam :P
Не ми беше во план директно да одговарам и да навлагам во комуникација со ништожници од вашето племе, меѓутоа читајќи го твојот одговор, увидов чудна работа, а тоа е способноста да се напише текст од кој што би разбрал што сака да каже авторот без потреба од препрочитување неколку пати на истиот, без потреба да го декодирам како да е текст од каменот од Розета. Побогу, па тие еволуираат! Можеби разликата од 578 години полека почнала да се намалува, нејсе... Да се вратам на одговорот, го прочита целиот текст, во кој го споменав вашето паднато ударно знаме, лажната изјава за нападот врз Комити кои всушност биле Шведски туристи, нападот врз бугарите кои го присвоивте како лажен трофеј, лажните изјави дека сте земале реквизит од Левски кои ние го земавме и објавивме, а одговори само на последната реченица, дека смешна била паролата бидејќи тоа со фотошопот го правеле деца и го праќале за да ги заебаваат бугарите? Па цел навивачки свет го виде тоа, и во тие денови тоа служеше како главен потсмев во ултрас светот! Добро, тоа и заедно со уште некои повраќаници, како вие сте јаки на улица, како ние се лажеме и слични излишни фрази, на кои што рокот за употреба веќе оддамна им е поминат, и веќе ниту се интересни, ниту валидни... На тие фрази, не верувам ни дека кај вас во чајџилница можеш да ги продадеш веќе, ама тоа си е твое, можеби го прифати советот да веруваш во вашите лаги, бидејќи вистината не е ни малку добра за вас.
Проблемот не е што некое дете направило кај вас таква глупост. Тие "деца", кои не се ни деца, туку адолесценти со најверојатно одредено ментално заболување, ви се главните фаци во вашата група, тоа е калибар на луѓе од тие што ги објавувавте од официјален профил дека од денес тие се лидерите, од причини само за вас познати. Верувам дека доколку имаат пристап до официјалните профили, истата содржина ќе ја објавуваат и таму. Сигурен сум дека си свесен за нивниот капацитет, и дека потсвесно се срамиш од тоа што тука ги браниш, ама јебига, генот си е ген:).
Фактите се тие, и си стојат, не прочитав никакво побивање, туку само штур одговор, кој што иако беше концизно напишан, беше многу плиток во својата содржина. Пивото испиј си го на раат вечерва, сигурен сум дека не сме толку опасни како што се шири во вашите внатрешни кругови :).


Кога ги читам комитиве на темава си мислам дека се пата-пата со полскиве навивачки групи. Акции имале против Левски :icon_lol:
Трагикомедија.
Далеку сме од пољаците, особено во делот на хулиганизмот и тепачките, што и не е така срамно да се признае, имајќи предвид дека набилданите криминалци се сметаат за едни од најсилните навивачи во тој сегмент на целиот континент. А дека имавме акции против Левски, тоа си стои, повели доколку си пропуштил, а за понатака слободно продолжи да си го пратиш Интер, а со нас немој да се замараш ;)
357302813_1267324040561176_7141746831726787640_n.jpg
 
Член од
26 март 2022
Мислења
491
Поени од реакции
4.394
za politika da ne zboruvame znaeme site deka vie ste vmrovci do dusaa

a za znameto ni vie ne znaete kako e zemeno i kolku e plateno znat samo nekolku 4-5 dusi i zatoa ne kazuvate vie drugite posto ne znaete i tie sto znaat kako da kazuvast sto napraile sramno nepravilno.
jadele kjotek vasi clenovi za ova rabota ama dzabe ne znaat
a ako ti znaes zosto da ne pisuvas vo forumot ne treba da e tajna rabotata na znameto posto ne vazi kako trofe veke

i ako ne znaes i siguren sum deka ne znaes za znameto ne pisuvaj veke ne ni interesira nisto drugo ajde pozz cao pacienti

PINOKIO
Сакаше нешто да напишеш, али те пукна еуфорија, си еба мајката хаха:)
Ај бркај работа.
 
Член од
14 април 2023
Мислења
25
Поени од реакции
208
Кога ги читам комитиве на темава си мислам дека се пата-пата со полскиве навивачки групи. Акции имале против Левски :icon_lol:
Трагикомедија.
Трагикомедија како се криеше на факс во Скопје и како твојата група ради тебе не објави паднат шал во Кавадарци па уште и го вративте… ( Не е шал на Комити )

Трагикомедија додека студираше во Скопје гласот не ти се слушаше по мреживе и тогашна мактифосцена!

Мудоња стиши се малку зошто лесен плен си.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom