Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Пази ...ако рече не е лага ....го испраќаш да го прочита делот *се префрлиле на гостинската трибина (Кај се џандарите ???)* и сам себе си га убијал хухух
Ама тиквар бе,никако да се сети на тој дел,туку само го тупна делот со мисла у неговата глава-Е сеа ти го турив,најјаки сме !!

Ама не,сам себе убијал им е текстот...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Или пак и овие од Вечер продадени души се а :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Работата е тоа дека тогаш со клубот управуваа политички мафијаши.

Го почна наши членови го завршија полицајците...тогаш нам никој ништо не ни можеше ниту полицијата.Нема што да се крие тука...тогаш тетовската полиција не можеше да не допре.

Сега работите се сменети...така да кој сака да дојде во Тетово...нека дојде :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Море да се живи желките кој знае што ќе беше на Тетекс Шкендија ако оставевме на Тетовската полиција.

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ајде тогаш повелете... ;)
само примитивец може да се сили дека тоа не е така,но никој не е крив за таквото однесување,тоа не се учи,туку се наследува!!!!!!!

some day;).........тоа вас ви се случува генерациски(т.е. кога мислите дека земате замав)........еднаш беше кога се играше Македонија-албанија во Тетово(97/98 мислам дека беше) кога вашите чичковци,татковци,вујковци се пензионираа од "навивањето",следен пат не се знае кога ќе биде,но ЕДНО Е СИГУРНО ПЕНЗИИ ЌЕ СЕ ДЕЛАТ ЗА тие ШТО ЌЕ ЗАСЛУЖАТ:))))))))))

затоа до тогаш колку сакаш опејувај го Тетово како "ваша" тврдина......

--- надополнето ---

Море да се живи желките кој знае што ќе беше на Тетекс Шкендија ако оставевме на Тетовската полиција.
....па не би рекол јас така,да се "живи" партиите поради нивниот страв(македонски албански),бидејќи ЕДЕН ПОГОЛЕМ инцидент значи многууууууу,а бидејќи во такво анархно општество тешко дека власта/институциите ќе го имаат клучниот збор,тешко дека ќе можат да крадат и перат пари..........и самите албански партии знаат колку е слатко да крадеш од колачот.............
но што побргу се случи нешто такво,толку побрзо ќе се развиееме,вака цел живот ќе бидеме само статус кво

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Nncncncnc, nema mesto kade se zboruva za navivaci kade shto ne ima GLUPAVI POSTOVI, PROVOKACII, IDIOTI i shto ne !
Dosta be veke, zar nemate druga rabota ili samo da jadete gomna vo forumi ?

Ako si zamislime nekoj natprevar bez prisustvo na ACAB togash realno kazano ke beshe MNOGU TESHKO za nekoja grupa da gostuva vo nekoj drug stadion (mislam kade ima NAVIVACKI grupi). Fakt e deka site NAVIVACI gi mrazat kucinjata (i jas sum vo ovaa grupa), no nekogash tie se edinstvenite shto te branat ama i nekogash se edinstvenite shto praat nepotrebni neshta, seto ova go praat poradi toa shto toa im e dolzhnost, od toa zhiveat, i od taa rabota odrzuvaat familija. Ne se vinovni kucinjata poradi represijata shto se pravi vo tribini, vinovni se NIVNITE GLAVNI !

Drugo.. Gledam ushte se karate poradi neshto shto se slucuvalo MNOGU ODAMNA koj kogo tepal ! ako pocnuvame taka togash jas, so clenovite na komiti treba 100 strani da pisuvame KOJ KOGO TEPAL.. Edna tepacka imate napraveno na celata istorija na vashta grupa I USHTE SE KARATE ZA TOA...
Ne se falite sebesi, ostavi drugite da te pofalat.. Ako te kritikuva nekoj ne znaci deka IMA KOMPLEKS !
I edna poraka do Ballisti (ne deka ve mrazam ili neshto drugo) ama gledam nasekade BALLISTET ZAKON ova ona.. So edna godina vo tribini NEMOZES DA BIDES NAJDOBRA NAVIVACKA GRUPA ! poleka malce, vcera pocnavte da odite na sekoj natprevar, deneska najdobri... :)

Tolku od mene, prijatno :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кој црни ваши членови бе море идиоту еден,па тој што дојде прво накај нас со намера да се пресмета,ни покажа значка дека е од Алфите и прво што му беше рече,вие ќе ми пцуете мене браќата :pos: по што му се сипавме сите и се тргна на страна.
Идиоту ти дадов јас доказ...дај ми ти нешто дека било како што велиш ти.

Ај пријатно!

--- надополнето ---

Nncncncnc, nema mesto kade se zboruva za navivaci kade shto ne ima GLUPAVI POSTOVI, PROVOKACII, IDIOTI i shto ne !
Dosta be veke, zar nemate druga rabota ili samo da jadete gomna vo forumi ?

Ako si zamislime nekoj natprevar bez prisustvo na ACAB togash realno kazano ke beshe MNOGU TESHKO za nekoja grupa da gostuva vo nekoj drug stadion (mislam kade ima NAVIVACKI grupi). Fakt e deka site NAVIVACI gi mrazat kucinjata (i jas sum vo ovaa grupa), no nekogash tie se edinstvenite shto te branat ama i nekogash se edinstvenite shto praat nepotrebni neshta, seto ova go praat poradi toa shto toa im e dolzhnost, od toa zhiveat, i od taa rabota odrzuvaat familija. Ne se vinovni kucinjata poradi represijata shto se pravi vo tribini, vinovni se NIVNITE GLAVNI !

Drugo.. Gledam ushte se karate poradi neshto shto se slucuvalo MNOGU ODAMNA koj kogo tepal ! ako pocnuvame taka togash jas, so clenovite na komiti treba 100 strani da pisuvame KOJ KOGO TEPAL.. Edna tepacka imate napraveno na celata istorija na vashta grupa I USHTE SE KARATE ZA TOA...
Ne se falite sebesi, ostavi drugite da te pofalat.. Ako te kritikuva nekoj ne znaci deka IMA KOMPLEKS !
I edna poraka do Ballisti (ne deka ve mrazam ili neshto drugo) ama gledam nasekade BALLISTET ZAKON ova ona.. So edna godina vo tribini NEMOZES DA BIDES NAJDOBRA NAVIVACKA GRUPA ! poleka malce, vcera pocnavte da odite na sekoj natprevar, deneska najdobri... :)

Tolku od mene, prijatno :)
Знаеме ние Балистите кој си ти :)

Со Шверцери...ама оние вистинските...значи со управата а не со членови кои зборуваат се што ќе им текне имаме одлична соработка.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
~ ako znaesh koj sum jas togash mnogu ubavo :)

kazav i preska, ne deka ve mrazam ili neshto imam protiv vas !

Me ni dit s'trashet kurbani :) !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
Да не го цитирам gone 87 али јасно кажа на претходната страна ФАКТ Е, ФАКТ Е, ФАКТ Е, дека и при мал испад во Тетово против Шкендија има апсења и 300 чуда.Ко мечки сте заштитени у тетово бе.Многу јасно прашајте што е воџата со командирот, прашајте си го другарчето од форумот што го симна знамето зашто не беше во станица татко му знаете кој е?Гз и гаќи сте со џандарите, кореографии НУЛА, пеење НУЛА, гостовања НУЛА, песни НУЛА, познавање на историја,традиција и УЛТРАС правила слабо...Потребни ли се уште коментари?Ајде продолжете да сањате дека сте најјаки и дека сте најдобри "навивачи".Очекувам некој да цитира:
"Ela u tetovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" или "Ela u tetovo picko edna ke ve brcame"....

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
Да не го цитирам gone 87 али јасно кажа на претходната страна ФАКТ Е, ФАКТ Е, ФАКТ Е, дека и при мал испад во Тетово против Шкендија има апсења и 300 чуда.Ко мечки сте заштитени у тетово бе.Многу јасно прашајте што е воџата со командирот, прашајте си го другарчето од форумот што го симна знамето зашто не беше во станица татко му знаете кој е?Гз и гаќи сте со џандарите, кореографии НУЛА, пеење НУЛА, гостовања НУЛА, песни НУЛА, познавање на историја,традиција и УЛТРАС правила слабо...Потребни ли се уште коментари?Ајде продолжете да сањате дека сте најјаки и дека сте најдобри "навивачи".Очекувам некој да цитира:
"Ela u tetovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" или "Ela u tetovo picko edna ke ve brcame"....
abe mi se smaci da citam tuka sve nula za nas. ne znam od kade zemate tolkav moral za sebesi da se proglasite najdobri i nie najlosi. mislam, vo sekoj batprevar so sekoja vasa ekipa najdobri sme, posle slusame, ovi barbite kazuvaat " sme ve nadvikle" hahahahahaahaha, legendi ste ej, pred faca covekot da go lazes, to go ima samo kaj vas vo celiot svet, zatoa i cel svet se smee so vas

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
abe mi se smaci da citam tuka sve nula za nas. ne znam od kade zemate tolkav moral za sebesi da se proglasite najdobri i nie najlosi. mislam, vo sekoj batprevar so sekoja vasa ekipa najdobri sme, posle slusame, ovi barbite kazuvaat " sme ve nadvikle" hahahahahaahaha, legendi ste ej, pred faca covekot da go lazes, to go ima samo kaj vas vo celiot svet, zatoa i cel svet se smee so vas

Одговори му прво бе , не се срами :D

Член од
25 септември 2010
Мислења
80
Поени од реакции
8
Одговори му прво бе , не се срами :D
sto da mu odgovaram. za deckto sto go simna znameto sto mu e tatko???
po ova sramota e, on mi e dobar drugar i tatko mu nema ni vrska so policijata, navistina sramota za on e da kazuva deka takto mu na deckoto ima prsti nekade ili ne znam sto, deckoto seuste ima problemi po sudovi, a sto ke kazes za tie sto go skinea albanskoto zname na sala, dali tie se sinovi na gruevski? kaza li nekoj od nas deka tatkovcite na tie sto go skinea naseto zname imaat nesto so policijata vrski??? koga debatirate tuka za navivacite, se poeke mi izgleda kako vase specijalno mesto kade sekoj den tresete gluposti nadevajki deka drugite sto ne gi znaat rabotitete ke vi veruvaat

Ballist100%

Ballistet Tetove 1992
Член од
5 декември 2010
Мислења
191
Поени од реакции
39
Не тоа е вистина освен во Скопје можеби и Битола до негде има права полиција која ги обезбедува гостинските навивачи а и било какви штети.Но мислам дека не е тоа оправдување еве на Тетекс Шкендија имаше желки и повредени нанвивачи немаше а и штетите беа мн мали.Така да и Комити и Чкембари можат слободно во Тетово да одат ќе си има полиција наместо.
Dobro ve , nie cekame gostinska tifo grupa .... no za zal nikogas nema , samo vojvodive 100 dusi :A ...

Ke ve cekame dobro :D .... ajde povelete hahah

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.060
sto da mu odgovaram. za deckto sto go simna znameto sto mu e tatko???
po ova sramota e, on mi e dobar drugar i tatko mu nema ni vrska so policijata, navistina sramota za on e da kazuva deka takto mu na deckoto ima prsti nekade ili ne znam sto, deckoto seuste ima problemi po sudovi, a sto ke kazes za tie sto go skinea albanskoto zname na sala, dali tie se sinovi na gruevski? kaza li nekoj od nas deka tatkovcite na tie sto go skinea naseto zname imaat nesto so policijata vrski??? koga debatirate tuka za navivacite, se poeke mi izgleda kako vase specijalno mesto kade sekoj den tresete gluposti nadevajki deka drugite sto ne gi znaat rabotitete ke vi veruvaat
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Татко му нема прсти вмешано што ќе меша командирче си е тоа други да лажеш не овде...И да ја ќе палам што сакам и кога сакам во своја држава!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom