B
Beck's
Гостин
cekajte be malce so Ballistite,gleam ste slavele nova dudlajki za nas.Ako ako milo mi e,pa vo cest na ova,vo ime na upravata na Ballistite vi posakuvam Srekna Nova na site
cekajte be malce so Ballistite,gleam ste slavele nova dudlajki za nas.Ako ako milo mi e,pa vo cest na ova,vo ime na upravata na Ballistite vi posakuvam Srekna Nova na site
Да изјавиш „британката е симбол на сите УЛТРАСИ во цел свет“ а себеси да се нарекуваш навивач, е елементарно незнаење и тотално непознавање на основните навивачки правила, историја, традиција, итн. Оди напиши го тоа на некој друг странски форум, ќе ти се згазат од смеење и ќе те направат ретардиран. Или пак да го прочита тоа некој Англиллчанец, што ли ќе помисли за вас .Толку што изгледа ултра знамето, Македонија и македонскиот народ, како лулка на ултра cyber навивачи (ги има многу тука гледам), реши да го смени знамето со сонцето на Вергина (или на Куклеш), со знаме слично на Велика Британија.
...Пукнете душмани, барајќи влакна у јајца!!!
Kao ti ke kazes , dojdi u tetovo nekogas i ke vidis kako , i ne provociraj .. .BALLISTI RULES. ..Да изјавиш „британката е симбол на сите УЛТРАСИ во цел свет“ а себеси да се нарекуваш навивач, е елементарно незнаење и тотално непознавање на основните навивачки правила, историја, традиција, итн. Оди напиши го тоа на некој друг странски форум, ќе ти се згазат од смеење и ќе те направат ретардиран. Или пак да го прочита тоа некој Англиллчанец, што ли ќе помисли за вас .
Нема тука барање влакно во јајцето, туку вакво нешто да напише некој а себеси се нарекува за навивач е апсурдно. Не е ова барање влакно во јајцето туку ваши непознавања на навивачките движења и случувања.
Шала на страна дечки, Балисти како група (ако може да се наречат група) немаат ништо друго освен бројка. За бројка да, имате, но и таа бројка барем да беше составена од квалитетни луѓе, за жал и во таа бројка повеќето се обични гледачи што немаат Н од НАВИВАЧИ.
Искрено, ултра едукација, познвање на навивачки кодекс, правила, навивачка култура, општи познавања на терминот УЛТРАС за вас се непознати поими. И затоа многу ќе ви биде тешко во иднина да напредувате како група. Имате бројка, но што ако ја имате бројката кога na пример немате навивачки песни за клубот. Навивањето во најголем дел ви се сведува на скандирања.
Очигледно еволуцијата од планинец до навивач е тежок процес.
abee LAZGO , koa sum provociral , provociranje e koa kazuejes nesto so fakti i argumenti , provociranje tie ...^ Ти што нон-стоп спамаш по наши теми најде да кажуеш да не провоцира
Абе Вистинко, ти ако не си провоцирал на форумов нема кој! А за фактите и аргументите може да ми каже човек што бил на трибина долго време не 1 година или неколку месеци...abee LAZGO , koa sum provociral , provociranje e koa kazuejes nesto so fakti i argumenti , provociranje tie ...
pa vie ste BARBIE TEAM-GIRL so sakas drugo
Kao ti ke kazes , dojdi u tetovo nekogas i ke vidis kako , i ne provociraj .. .BALLISTI RULES. ..
.па страв им е т.е. самите мештани на Тетово(пред се албанците) знаат што ќе биде низ Тетово,ако пристигнат по 300 Комити/Чкембари итн ..........секоја кола,секој дуќан,чајџилница,продавница односно СЕ ШТО ЌЕ ДОЈДЕ пред нивниот пат ќе биде демолирано.......Се се сведува на
Ајде тогаш повелете....па страв им е т.е. самите мештани на Тетово(пред се албанците) знаат што ќе биде низ Тетово,ако пристигнат по 300 Комити/Чкембари итн ..........секоја кола,секој дуќан,чајџилница,продавница односно СЕ ШТО ЌЕ ДОЈДЕ пред нивниот пат ќе биде демолирано.......
......ЗАГРИЖУВАЧКИ(за партиите и власта) е ШТЕТАТА што ќе биде предизвикана(и подоцнежните ситуации на етнички план низ Скопје,Тетово,Гостивар,Куманово) отколку СТРАВОТ на МК навивачките групи да продефилираат низ Тетово
hahahaahahahahahahahahaahha.па страв им е т.е. самите мештани на Тетово(пред се албанците) знаат што ќе биде низ Тетово,ако пристигнат по 300 Комити/Чкембари итн ..........секоја кола,секој дуќан,чајџилница,продавница односно СЕ ШТО ЌЕ ДОЈДЕ пред нивниот пат ќе биде демолирано.......
......ЗАГРИЖУВАЧКИ(за партиите и власта) е ШТЕТАТА што ќе биде предизвикана(и подоцнежните ситуации на етнички план низ Скопје,Тетово,Гостивар,Куманово) отколку СТРАВОТ на МК навивачките групи да продефилираат низ Тетово
hahahaahahahahahahahahaahha
sega ja razbiram zasto vie ne doagjate, posto ne sakate da "demolirate" hahahahahahahaaahaah, ajde dobrodojden si da "napravish steta "
Пази ...ако рече не е лага ....го испраќаш да го прочита делот *се префрлиле на гостинската трибина (Кај се џандарите ???)* и сам себе си га убијал хухух^ 3
2
1 Ааааааааааааааааауууууууууууууууууууууууууу
Поголема лага или да речам поголема смешка немам прочитано во живот