i so diskutiraa,kazete nesto?емисијата заврши а гости беа претставници на Фаланга Штип , Комити Скопје и Чкембари Битола:wink::wink:
гледај снимка ќе видиш ама во кратки црти дека сите имаат само еден непријател во МАКЕДОНИЈА а тоа се ш.......еi so diskutiraa,kazete nesto?
А кога тоа репризата, или каде може да ја најдам да ја гледа!емисијата заврши а гости беа претставници на Фаланга Штип , Комити Скопје и Чкембари Битола:wink::wink:
Наредниот петок гости во емисијата на Тони Михајловски ќе бидат по еден претставник од: Војводи, Комити, Чкембари, балисти и шверцери. Ќе биде интересно...
Деновиве треба да се снима...па ќе видиме што ќе биде.Ти овоа сериозно го мислеш или :uvo:!
Нема шанси!
Деновиве треба да се снима...па ќе видиме што ќе биде.
Па не рекоа дека тоа се Албанците бе:smir:гледај снимка ќе видиш ама во кратки црти дека сите имаат само еден непријател во МАКЕДОНИЈА а тоа се ш.......е
е ти види сега
Imase prestavnik od Falanga,clen e na kajgana falanga_stip go znaes se vika D....А кога тоа репризата, или каде може да ја најдам да ја гледа!
Првпат слушам дека имало некој од Фалангата, мислам дека си грешка!
Дај кажи кога е репризата! или некое видео кажи:smir:
Ти овоа сериозно го мислеш или :uvo:!
Нема шанси!
Ахам, фала на информација, сега знам!Imase prestavnik od Falanga,clen e na kajgana falanga_stip go znaes se vika D....
pozdrav
на која ТВ и во колку саат ?Наредниот петок гости во емисијата на Тони Михајловски ќе бидат по еден претставник од: Војводи, Комити, Чкембари, балисти и шверцери. Ќе биде интересно...
на сител тв , после 23ч изглеа ке бидина која ТВ и во колку саат ?
Па најверојатно во Опуштено на Сител во петок...со сигурност ќе ви кажем за 2-3 дена, да видиме што ќе испадне од ова.на која ТВ и во колку саат ?
Реприза од опуштено кога има?Па најверојатно во Опуштено на Сител во петок...со сигурност ќе ви кажем за 2-3 дена, да видиме што ќе испадне од ова.