Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Target мисли не tagged али толку знае англиски, дома неговите врски фаќале за 2ка :pos::pos::pos:
И наместо круг повеќе на коцка личи али колку за 2ка да не одат на полагање таман е..
:pos::pos::pos::pos:Tagged вика... Викам нешо ко тагови да не се на фб што ги знаеш :D

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
A

Ali Pasha

Гостин
Некои почнаа да барат влакна во јајца...ако, нека бараат, можеби ќе најдат нешто друго...
Да беше ова во некој друг стадион, ќе ни ги отечеа јајцата, каква атмосфера направиле.
Ама ако, кучињата лаат, караванот си врви!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А што вие жирито да не сте? :cautious:
А ти што си? :)

Ја дадов мислење за навивањето у недела, ама дечково ми е интересен. А се спомне некој од албанскиве навивачки групи, ако треба и 3 дена ќе седи на форум и ќе пишуе реферати, само да си го истера своето :)

Ја следим подолго време темава и не ми е јасно како не ве мрзи за све нешто да се оправате. Да ја следи некој од странство темава, ќе помисли којзнае каква навивачка сцена имамо...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
А ти што си? :)

Ја дадов мислење за навивањето у недела, ама дечково ми е интересен. А се спомне некој од албанскиве навивачки групи, ако треба и 3 дена ќе седи на форум и ќе пишуе реферати, само да си го истера своето :)

Ја следим подолго време темава и не ми е јасно како не ве мрзи за све нешто да се оправате. Да ја следи некој од странство темава, ќе помисли којзнае каква навивачка сцена имамо...
Дечкото е редовен на натпреварите на Шкендија, така да целосно има право да зборува за Шкендија и Балистите!

А што правиме со некои кои а направат нешто албанските навивачки групи они први се да најдат влакно во јајцето како што вели Ali Pasha.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Дадов мое мислење. Ако сакате ископајте си ги очите (нормално тука на форумов) :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Епа тогаш што се чудиш кога и некој друг ќе даде свое мислење!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Моја работа де, ваљда не треба да добием дозвола од некого? :)

Продужите си вие и не ми реплицирајте више, немам намера и ја да губим време на вакви срање муабети.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Сега твоја работа било, а кога тоа го прави некој друг тогаш е портпарол а...интересна теорија (y)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Научете ги вашите членови да носат обележја од вашата група!

А не дрес од Барса или незнам што уште...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom