Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Target мисли не tagged али толку знае англиски, дома неговите врски фаќале за 2ка :pos::pos::pos:
И наместо круг повеќе на коцка личи али колку за 2ка да не одат на полагање таман е..

:pos::pos::pos::pos:Tagged вика... Викам нешо ко тагови да не се на фб што ги знаеш :D

Некои почнаа да барат влакна во јајца...ако, нека бараат, можеби ќе најдат нешто друго...
Да беше ова во некој друг стадион, ќе ни ги отечеа јајцата, каква атмосфера направиле.
Ама ако, кучињата лаат, караванот си врви!

А што вие жирито да не сте? :cautious:
А ти што си? :)

Ја дадов мислење за навивањето у недела, ама дечково ми е интересен. А се спомне некој од албанскиве навивачки групи, ако треба и 3 дена ќе седи на форум и ќе пишуе реферати, само да си го истера своето :)

Ја следим подолго време темава и не ми е јасно како не ве мрзи за све нешто да се оправате. Да ја следи некој од странство темава, ќе помисли којзнае каква навивачка сцена имамо...

А ти што си? :)

Ја дадов мислење за навивањето у недела, ама дечково ми е интересен. А се спомне некој од албанскиве навивачки групи, ако треба и 3 дена ќе седи на форум и ќе пишуе реферати, само да си го истера своето :)

Ја следим подолго време темава и не ми е јасно како не ве мрзи за све нешто да се оправате. Да ја следи некој од странство темава, ќе помисли којзнае каква навивачка сцена имамо...

Дечкото е редовен на натпреварите на Шкендија, така да целосно има право да зборува за Шкендија и Балистите!

А што правиме со некои кои а направат нешто албанските навивачки групи они први се да најдат влакно во јајцето како што вели Ali Pasha.

Дадов мое мислење. Ако сакате ископајте си ги очите (нормално тука на форумов) :)

Епа тогаш што се чудиш кога и некој друг ќе даде свое мислење!

Моја работа де, ваљда не треба да добием дозвола од некого? :)

Продужите си вие и не ми реплицирајте више, немам намера и ја да губим време на вакви срање муабети.

Сега твоја работа било, а кога тоа го прави некој друг тогаш е портпарол а...интересна теорија (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom