Има едно дуќанче на зелеен пазар кога ќе се симнеш на градска одиш 20 метра право па вртиш лево таму се изложени фонтови помина едно дете го украдеFontot na brojkite da kazhete od kaj go ukradovte lopovi![]()
A koj ja pravi magijava? Sakam da prasam kaj e taa boja sto go snema go imase a fakticki go nema?
I da ne igrame na stadion, na sudska ke si poigrame, kako stari dobri vreminja vie pcuete nie ve brkameSledna nedela igra prviot so posledniot, ve cekame so odobrenje za gostinski navivaci.
Ќе ве видам вгодина 2 ра лига колку луѓе ќе бидите, не се ситам туку ти кажвам нас ни се смејте шо сме 50, 70, 80 луѓе на фудбал, да не ти вадам слики колку души бевте пред неколку сезони.Арно корео извадовте, иначе со бројката удолниците ви почнаја.Денес и ја кренавме и ја спуштивме завесата на тифо сцената. Којзнае кои врвови ќе ги допре групата ако се продолжи со ова темпо, а ДА НЕ ЗАБОРАВИМЕ дека сево ова се случува дур е клубот бетониран на дното од самиот почеток. Уште долго ќе се збори, не само за оваа кореографија, која е една од ретките од ваков тип и во светот, туку и за генерацијата Комити кои моментално ја водат групата. Ова го пишувам, без воопшто да сакам да омаловажам друга група. Едноставно, и сам некогаш не знам од кај ни доаѓа силата и желбата при вакви резултати и при уште полош менталитет на народот, на кого ништо не му е свето..како и да е, денешново издание е голем плус секако и за мак-тифо сцената генерално.
"Продукција Запад" продолжува со уште посилно темпо!!!
pridrzuvaj se na bojkotot na temata. grupi sto imaat clenovi pomalku od detski rodenden u igracnica ne treba da pisuvaat.Ќе ве видам вгодина 2 ра лига колку луѓе ќе бидите, не се ситам туку ти кажвам нас ни се смејте шо сме 50, 70, 80 луѓе на фудбал, да не ти вадам слики колку души бевте пред неколку сезони.Арно корео извадовте, иначе со бројката удолниците ви почнаја.
Како да те сфатам сериозно кога пишуаш "ни се смејте шо сме 50, 70, 80 луѓе на фудбал"Ќе ве видам вгодина 2 ра лига колку луѓе ќе бидите, не се ситам туку ти кажвам нас ни се смејте шо сме 50, 70, 80 луѓе на фудбал, да не ти вадам слики колку души бевте пред неколку сезони.Арно корео извадовте, иначе со бројката удолниците ви почнаја.
Минатата сезона бевме втора лига и тоа беше најдобра наша сезона во последните 8 сезони.Ќе ве видам вгодина 2 ра лига колку луѓе ќе бидите, не се ситам туку ти кажвам нас ни се смејте шо сме 50, 70, 80 луѓе на фудбал, да не ти вадам слики колку души бевте пред неколку сезони.Арно корео извадовте, иначе со бројката удолниците ви почнаја.
Како сакаш сфатиме, не сме плачковци ко вас, и 30 души да сме пак сме ИНСТИТУЦИЈА за вас.Како да те сфатам сериозно кога пишуаш "ни се смејте шо сме 50, 70, 80 луѓе на фудбал"![]()