Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2023
Мислења
2.167
Поени од реакции
7.285
Која цензура ја има на форумот не е реално. Очигледно очај го фати Комитава со белото платно и пропаднатата акција, па ми ги бриши цел ден коментарите од темата. :tapp: Сакав само да кажам наставниче :ojeaa: Кога веќе ја боите позадината црвена, и лажирате акција, потрудете се "В" да е ист фонт како и останатите 7 букви излепени, или по нашки рет октобер фонт. Од нож и браќа губите, со нож пак си играте.. Хулигани со државна Дачија Дастер, вторпат се истрчуваат залудно со ножеви и бакли. :pos: Барем една маица да сте зеле. Пратете бе некоја слика, од лице место на акцијата, или нешто покасно по патот, од толку, вие до 6 поручек чекавте да се сликате или немаше кој да бои? Пола од коментарите сабајле се напишани од спам акаунти со помалку од 10 пораки сите, Модераторот си ја приватизира темата, па не знам зошто уште форсирате за дискусија тука кога сте свесни и самите за тоа? Ајде.
Sigurno i tebe te ima na klipot , go izedovte vo sred selo ova vi e pocetok za brzo ke ve nema na mapata.I onaka ne postoite pak ke vi dojdeme vo seloto pak ke ve mocame.Za brzo ke ima i klip ke se vidat nekoj raboti.

Член од
14 септември 2023
Мислења
2
Поени од реакции
1
Toa so zuti e vash sram tie lugje kako sto znam go nosea i znameto front vo kavadarci zuti mashki vi zastanal kaj dvajca kaj na 20 dusi mladi i pak nishto sedi kuliraj blisku e nedela

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Која цензура ја има на форумот не е реално. Очигледно очај го фати Комитава со белото платно и пропаднатата акција, па ми ги бриши цел ден коментарите од темата. :tapp: Сакав само да кажам наставниче :ojeaa: Кога веќе ја боите позадината црвена, и лажирате акција, потрудете се "В" да е ист фонт како и останатите 7 букви излепени, или по нашки рет октобер фонт. Од нож и браќа губите, со нож пак си играте.. Хулигани со државна Дачија Дастер, вторпат се истрчуваат залудно со ножеви и бакли. :pos: Барем една маица да сте зеле. Пратете бе некоја слика, од лице место на акцијата, или нешто покасно по патот, од толку, вие до 6 поручек чекавте да се сликате или немаше кој да бои? Пола од коментарите сабајле се напишани од спам акаунти со помалку од 10 пораки сите, Модераторот си ја приватизира темата, па не знам зошто уште форсирате за дискусија тука кога сте свесни и самите за тоа? Ајде.
Да бе ние од МВР сме па ке правиме специјално видео како влагаме демек криминалци апсиме за ти да се увериш :icon_lol: (а ако има некакво видео тогаш ке те погоди у срце не ти препорачувам тоа )
Ова е навивачки ривалсли потег ради курчот на Лозари да си го мерат со Комити , се влезе во селото се зема мангупски тоа што се зема и Лозари се сега измочани , а ти и други кои не верувате тоа е доказ дека не знаете до каде можат Комити и се чудите :)

Член од
20 септември 2021
Мислења
46
Поени од реакции
285
Абе болен еден, од каде си ти толку убеден дека е пропадната акција?? Или беше таму ? И доста со тој филм со нож пак си играте. Еден бугар у сред Село ве моча не можете да му се спротиставите тука памет ќе солиш

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
А Лозари на официјалната страна на фејсбук со најава за мечот со Вардар со видео ..
Скопје тоне како титаник а Кавадарци цвета како цвет :pos:
Да објавиш ваква најава после вакво мочање и одземен транс во свој град :facepalm:

Член од
27 март 2022
Мислења
8
Поени од реакции
81

Пропадната акција ?
Не се глупирај и не се резили овде ви влегле дечки во сала во ваш град каде што сте биле и вие таму ви ја земале цела кореографија и тоа за тебе е пропадната акција ауу дечко па ти се бодеш дефинитивно.
Не заборавај и дека пред 2 3 месеци исто екипа на Комити ви влезе и ве соблече во сред ваш град.

Член од
31 август 2021
Мислења
451
Поени од реакции
2.515
Што си сеел тоа ќе же
А Лозари на официјалната страна на фејсбук со најава за мечот со Вардар со видео ..
Скопје тоне како титаник а Кавадарци цвета како цвет :pos:
Да објавиш ваква најава после вакво мочање и одземен транс во свој град :facepalm:
Изгледа Црвено БЕгалците го избришале постот :(

Член од
29 август 2022
Мислења
139
Поени од реакции
480
Што е тука неуспешно ?
Им влегле на екипа дур праат корео и ги измочале во нивна сала во нивни град?

Или рк вардар знамето е акција ?
Или капчето ?
Или лисиче маичките ?

Не споредувај нешто што неможе да се спореди .

Последно уредено:
Член од
22 мај 2023
Мислења
71
Поени од реакции
129
Ти ја разбирам поентата, но сметам дека секоја генерација има свој некој терк, некоја своја цел...едноставно не може да се водиме според тоа што било, ниту што ќе биде. Да, групата имала многу големи кризни моменти(да не навлагаме во причините), можеби ќе ги има пак, но оваа генерација е сега и тука и ова е ЕДИНСТВЕНОТО време во кое ќе може да покаже што знае и умее и затоа мислам дека е правилен патот. Мислам дека тоа е најважното што се предава на следните генерации - поривот да се оди до максимумот, зошто ако тоа го нема, секако бадијала ќе биде се.

Не можеме да создадеме омраза таму каде што веќе е создадена. Како што и пишав погоре, Лозари сами си го избраа овој пат. Никој со сила не ги тераше да се шлепаат на битолчаните, никој со пиштол не ги тераше да удрат ниско. Ги понесе еуфоријата, се заебаа и изгубија. Толку е. Поздрав.
se slagame recisi za se, mada mislam Komiti pocnaa prvi so napadot posle rakomet vo Kav, ovie vratija na barazot vo Kav (pak ke kazam, ne opravduvam NIKAKO odzemanje na bilo kakov rekvizit nepovrzan so NG, osobeno maici od pazar, dresovi od klub i kapcinja so klupsko logo), megutoa verojatno smetale deka na toj nacin ke pokazat, kolku-tolku deka se relevantni i deka ne moze sekoj da se sheta niz gradot kako ke posaka. Isto beshe i so maicite grobari kavadarci verojatno..jbg, se nadevam deka vo nedela ke ima dobra brojka i duel na tribini od dvete strani(bez incidenti se nadevam samo deka ke pomine iskreno), mada posle ova ova sto izgubija Lozari ne znam kako ke se isperat..
Pozdrav

Член од
1 февруари 2023
Мислења
84
Поени од реакции
204
Ne znam kolku vo ozbilniot navivacki svet e vredno ova odzimanje del od koreografija zatoa sto realno moze da mu se sluci na sekogo. Sigurno armija od 500 navijaci ne im go cuva grbot na trojcata koi crtaat pretezno na javno i vidlivo mesto, no kako i da e posle onie slucuvanja od maj, Lozari trbalo malku poveke da pripazat, a koga veke imaat kodosi u sopstevni redovi imale idealna prilika da gi namestat protivnicite, ama za toa treba i muda i znaenje koe oni ocigledno gi nemaat, za razlika od Komiti koi vtor pat za 3 meseci im se pojavuvaat u grad. Tretiot pat da nema zrtvi samo....

Steta sto Cigani ja iskoristija parolata "izabrali ste pogresno drustvo" posle paganjeto udaren transparent na Fedayn u sred Rim, sovreseno dobro odgovara na ovaa situacija od vcera. So zeleni bukvi sekako :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Де де, сто пати ви кажав, не му реплицирајте на Спасителот. @Комита Ултрас треба да му стегне бан од темава.

1. Не е навивач, никогаш не бил дел од навивачка група. Прати спорт и има некои основни познавања.

2. Се работи за еден досаден битолчанец што на форумов е над 15 години. Гледа каде има активни теми (од било која област од животот) и прави фејк акаунти и пишува глупости со цел да разгоре дискусија. НЕ БИДЕТЕ ГЛУПИ ДА МУ РЕПЛИЦИРАТЕ ЗАТОА ШТО САМО ТЕРА ИНАЕТ. Он нема поим ни што, ни дали се случило нешто, тера само контра со цел да се палат и да му реплицираат. Мислењата ги темели на тоа што чита по стари мислења на темава или што чул нешто од другари што има од Чкембоси.

Член од
26 март 2022
Мислења
613
Поени од реакции
5.668
CESTITKI ZA ODZEMENOTO BELO PLATNO, dobro ste go naboile hahahahahha
kakvi prevaranti ste vie ej
Каков дебил си ти, што не ја разбра поентата со "ОБОИ МЕ" и со "ЈАСМИНов цвет".

Не се секирај, за дебили како тебе убаво се ќе објасниме во недела. Него браќава, фајтери се еј..

Член од
15 април 2023
Мислења
17
Поени од реакции
32
Каков дебил си ти, што не ја разбра поентата со "ОБОИ МЕ" и со "ЈАСМИНов цвет".

Не се секирај, за дебили како тебе убаво се ќе објасниме во недела. Него браќава, фајтери се еј..
Oh be dusice zlatno sega kako ke se vadime ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom