Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
186
Да лажеш некој друг со вакви приказни.
Ко прво 4-цата си немаат никаква врска со Комити туку биле дојдени заедно со женскиот ракометен клуб, и носеле ДРЕСОВИ ЖРК ВАРДАР.
Ја пееле химната на комити хахахаха
Ова како да го слушам некој од Балисти кога лаже.
Дали 2-3-ца удирале а другие гледале, незнам, ама битно сто души им се сипале и гаѓале со се и сешто.
Џандарите само си ја вршеле работата и требало убаво да ве подберат да не ви текне другпат да напаѓате недолжни членови на тимовите, меѓу кои биле и две девојчиња.
Али знаеме како реагира полицијата во другите градови, исто како кога ви ги спасуваше транспарентите кога во своја сала како пичкетини избегавте цела група од 20 членови на ЦПБ.
ЗНАЧИ ВИЕ СВЕ СЛАБО РАЗВИЈАН НАРОД,НЕМОЖИ ДА ВИ СЕ ОБЈАСНИ НИКАКО,СИ ИМАТЕ ЗАМИСЛЕНО НЕКОЈ СВОЈ СВЕТ ВО ТОА ВАШАТА ГЛАВА И ТОЛКУ,ПОДАЛЕКУ ОД ТОА НИКАДЕ. ИЛИ ВЕ ИМААТ ЛАЖЕНО ТИЕ ПЕДЕРИТЕ ИЛИ НЕСАКАШ ДА КАЖЕШ ИЛИ СИ ЕДЕН ОД ТИЕ ДВАЈЦАТА ШТО ЈАДЕЛЕ ЌОТЕК ПА НЕСАКАШ ДА КАЖЕШ,НАС КУРО НЕ НЕ БОЛИ ДАЛИ ВЕРУВАТЕ ИЛИ НЕ,ВАЖНО ВИ ЗЕДОВМЕ ДРЕС ОД НАВИВАЧИ НА ВАРДАР,ПА ДРЕСОТ ДАЛИ Е ОД РК,ЖРК,ФК ВАРДАР,ИЧ НЕ Е ВАЖНО. ИСТИВЕ ПРИКАЗНИ ГИ ВРТЕВТЕ ЗА ШАЛОТ ШТО ВИ ГО ЗЕМАЈА ВО ПРЕТОР 3ЦА ЧЛЕНОВИ НА МАЈМУНИ,АЛИ ЈЕБИГА...КРАЈ НА ДИСКУСИЈАТА НЕ МИСЛАМ ПОВЕЌЕ ДА ТИ ОБЈАСНУВАМ...

И ОД КОГА ОБИЧНИ ГЛЕАЧИ ПЕАТ ХИМНИ НА НАВИВАЧКИ ГРУПИ?ИЛИ ОВА НЕКОЈА НОВА МОДА Е?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Имаат ли Комити подгрупи од другиве градови? Глеам стално една застава Неготино, други има ли?
Имаме членови од други градови, ама за цели подгрупи немаме.
Нормално на поважни утакмици доаѓаат повеќе членови, па така присуствуваа Комити Неготино на прославата со Брегалница. Кога можат доаѓаат нивни членови на трибина.
На почетокот беа активни и неколку души од Гостивар кои оформија и подгрупа Комити Гостивар.
Обично на гостувња ни се придружуваа :D
Во Кратово ни се придружија и неколку Кратовчани со обележја од Комити, а исто беше и во Охрид и Кичево...
Се збореше дека во Струмица ќе се реоформуваат Комити Струмица, ама незнам што се случи.
Сепак можам да кажам дека од другите градови највеќе членови ни доаѓаат од Велес :)
На ракомет пред некоја година, беа дојдени околу 50-тина души.
Има еден член што е активен на сите мечеви а доаѓа од Велес:)
--- надополнето: 24 април 2012 во 16:04 ---
ЗНАЧИ ВИЕ СВЕ СЛАБО РАЗВИЈАН НАРОД,НЕМОЖИ ДА ВИ СЕ ОБЈАСНИ НИКАКО,СИ ИМАТЕ ЗАМИСЛЕНО НЕКОЈ СВОЈ СВЕТ ВО ТОА ВАШАТА ГЛАВА И ТОЛКУ,ПОДАЛЕКУ ОД ТОА НИКАДЕ. ИЛИ ВЕ ИМААТ ЛАЖЕНО ТИЕ ПЕДЕРИТЕ ИЛИ НЕСАКАШ ДА КАЖЕШ ИЛИ СИ ЕДЕН ОД ТИЕ ДВАЈЦАТА ШТО ЈАДЕЛЕ ЌОТЕК ПА НЕСАКАШ ДА КАЖЕШ,НАС КУРО НЕ НЕ БОЛИ ДАЛИ ВЕРУВАТЕ ИЛИ НЕ,ВАЖНО ВИ ЗЕДОВМЕ ДРЕС ОД НАВИВАЧИ НА ВАРДАР,ПА ДРЕСОТ ДАЛИ Е ОД РК,ЖРК,ФК ВАРДАР,ИЧ НЕ Е ВАЖНО. ИСТИВЕ ПРИКАЗНИ ГИ ВРТЕВТЕ ЗА ШАЛОТ ШТО ВИ ГО ЗЕМАЈА ВО ПРЕТОР 3ЦА ЧЛЕНОВИ НА МАЈМУНИ,АЛИ ЈЕБИГА...КРАЈ НА ДИСКУСИЈАТА НЕ МИСЛАМ ПОВЕЌЕ ДА ТИ ОБЈАСНУВАМ...

И ОД КОГА ОБИЧНИ ГЛЕАЧИ ПЕАТ ХИМНИ НА НАВИВАЧКИ ГРУПИ?ИЛИ ОВА НЕКОЈА НОВА МОДА Е?
Не самно што ја пееле химната, туку и тргнале транспарентите да би ги земаат. Исто двајцата сакале со цела трибина да се соочат, а девојките биле спремни да гаѓаат од пзоадина.
Ма немој да ме јебеш бре, си дошле луѓето да гледаат ракомет во опрема на тимот, си немаат три чисти со навивачи.
Исто како да дојде ваш тим да игра тука, и за некој играч да нема место на клупата,па да седи на трибините. Мечевите не се обебзбедени баш најдобро, и ние треба ли да се направиме паметни и да им ги соблечеме дресовите и да се фалиме како трофеи?
Чекајте не во недела, и тогаш земете ни нешто, а не дресови од луѓе од клубот :facepalm:

П

Паспарту

Гостин
^ Браво за бројноста! Се надевам дека ќе излезат точни информациите за фузирањето со Дрита и наредната година конечно ќе гледаме право дерби во прва лига :)

Инаку победи Вардар 2:1, не се срами да напишеш (y)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
^ Браво за бројноста! Се надевам дека ќе излезат точни информациите за фузирањето со Дрита и наредната година конечно ќе гледаме право дерби во прва лига :)

Инаку победи Вардар 2:1, не се срами да напишеш (y)
Osven so Drita ima moznost i so Ohrid 2004 da se fuzirame (kako 2 od najmoznite opcii se ovie) ali ovoj pat mora i siguren sum deka ke se najde resenie posto deneska mislam dokazavme deka na Cair mu nedostasuva futbalot...

Imavte podobar tim, realno kazano, nasive mangupi se ne se fudbaleri.. :icon_lol:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Ова со фузијава очигледно сеа кој стигне ке прави,нечини тоа за фудбалот али јбг тоа е ! Башка и самите клубови од 2 лига не ми се јасни,немаат лиценца на нивните стадиони да се игра прволигашки фудбал а се борат за прво место;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Osven so Drita ima moznost i so Ohrid 2004 da se fuzirame (kako 2 od najmoznite opcii se ovie) ali ovoj pat mora i siguren sum deka ke se najde resenie posto deneska mislam dokazavme deka na Cair mu nedostasuva futbalot...

Imavte podobar tim, realno kazano, nasive mangupi se ne se fudbaleri.. :icon_lol:
ja ne veruem so drita.
Zborev so eden od upravata na Drita i rece deka narednata sezona ke igrat prva liga i ke najdat sponzori od Italija (izgleda ke gi donese Blerim Xhemaili sto igrase za ovoj tim pred da ide vo Svajcarija).
I ne se diskutira za takvo nesto, tuku samo se zborova sto ke se slucuva ako ne padne teteks vo ligata i kade ke igra Drita vo koj stadion.

se nadevam ke go reshite problemot i narednata godina ke igrate prva liga. poz

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Подобро да не го ставеше клипов :D
Одлична бројка браво, ама се гледа дека 80% се индијанци, освен овие доле другиве се гледа дека сте ги собирале ради реда, колку да се набие бројка, или па дошле само ради Вардар...
Цело време само скандирање, па песнава за Латас ви е посебна приказна :pos:
Се гледа дека одамна не сте навивале, голема некоординираност :)
Али нема везе, и онака ни фалат ривали, се надевам ќе се фузирате со Дрита (не се надевај на Охрид, пошто Охрид паѓа сигурно).

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
ja ne veruem so drita.
Zborev so eden od upravata na Drita i rece deka narednata sezona ke igrat prva liga i ke najdat sponzori od Italija (izgleda ke gi donese Blerim Xhemaili sto igrase za ovoj tim pred da ide vo Svajcarija).
I ne se diskutira za takvo nesto, tuku samo se zborova sto ke se slucuva ako ne padne teteks vo ligata i kade ke igra Drita vo koj stadion.

se nadevam ke go reshite problemot i narednata godina ke igrate prva liga. poz
Iako sme trn vo oko za tebe, posto celo vreme negiras deka ke se fuzirame so drita, tvoite "informacii" ne se tocni ! Vo bogovinje (veruvam si bil) nema uslovi za gradenje teren za prva liga.. Igracite na drita sakaa da igraat "za nas" posto del od timot na drita ke se zima da igraat.. I niv im odgovara da igraat prva liga a znaes i ti znam i jas i site deka DRITA e samo biznis klub, ne futbalski ! Veke mnogu sezoni se na prvite mesta od 2 liga a nikogas na prvata.. Ke vidime do kraj sto ke se sluci ;)

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Iako sme trn vo oko za tebe, posto celo vreme negiras deka ke se fuzirame so drita, tvoite "informacii" ne se tocni ! Vo bogovinje (veruvam si bil) nema uslovi za gradenje teren za prva liga.. Igracite na drita sakaa da igraat "za nas" posto del od timot na drita ke se zima da igraat.. I niv im odgovara da igraat prva liga a znaes i ti znam i jas i site deka DRITA e samo biznis klub, ne futbalski ! Veke mnogu sezoni se na prvite mesta od 2 liga a nikogas na prvata.. Ke vidime do kraj sto ke se sluci ;)
http://www.tetova1.com/portali/sport/drita-vet-ne-lige-te-pare-jo-me-sllogen pozdrav ;)

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Чекајте малку да ве прашам нешто. Зашто не бевте на првата утакмица во аеродром!?

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Чекајте малку да ве прашам нешто. Зашто не бевте на првата утакмица во аеродром!?
Na prviot natprevar bea aktuelni tepackite niz avtobusi pa dobivme zakana od policija deka ako gostuavame site ke zavrsime vo stanica, posto vardar ne sakase gosti, mvr ne sakase problemi, a i nasiot klub ne zamoli da ne gostuvame posto na slucaj na bilokakov incident ke bea kazneti a kazna za ovaa ekipa znaci i nemanje finansii za nitueden preostanat natprevar ..

A vie sto ne gostuvavte ? Znam ste navivale na prviot natprevar (ne cela grupa da se razbereme) a i herojski ste gi cekale igracite da gi napagate ? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom