- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
^ Podetalno de kazi?
Па вели напаѓачите биле со навивачки обележја...ама од која група ни јас не разбрав!^^И каква врска има тоа со навивачки групи?
bravo, hi fiveТреба сега "брачата" да коментираат..... бабици,дедовци.....татковци,мајковци
Уште и ти се смее! Оди бе стави ја главата како ној, под песок!Чекај да ги избројам еден, два, три, четири, пет, шест.... петнаесет плус тројца цајкани осумнаесет .
Исполни ми ја мене желбата и отиди накај центар со шалот еднаш.pisi mi pp tocno koga i kade naredniot pat ke ides i ke ti ja ispolnam zelbata
Играте во лига а?Toa e toa koga nemas sto da kazes
Utre 13 casot stadionot vo Cair ke ne ima pa poveli
ne igrame, nego mladincite ke igraat utre pa jas licno ke bidam tamu a i veruvam deka i golem broj na nasiteИсполни ми ја мене желбата и отиди накај центар со шалот еднаш.
И баба ми е јака кај мене во двор и пред куќа.
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:36 ---
Играте во лига а?
Како стојат работите во лигата?
Пошто не ја ажурираат страната на макфудбал, а знам дека Бртатство Љубин настапува во лигата и изиграа неколку меча, што значи истата се одигрува
SKUPI, drug tim e od cair se i tie, no drug tim seАбе играте сто посто, али лажете тука...
Имам познаник од Љубин и ми рече дека играле со вас пред незнам колку недели...
Ми рече дека играле со Шкупи (или Скупи), ваљда за истиот тим се работи...
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:42 ---
Немора дома да ми доаѓаш, доволно е низ Центар да прошеташ
АМан бе...SKUPI, drug tim e od cair se i tie, no drug tim se
Шверцерадоси го јаделе.Па вели напаѓачите биле со навивачки обележја...ама од која група ни јас не разбрав!
Фер е да земеш шал 3 vs 1 ??? Детето свртело 2-3 броја и послем ги собрал малскиот ураган......Искрено не оправдувам вакви напади со шипки и срања освен ако немаат некоја поголема заднина, како на пример истепан член и слично...
Никогаш не ми се свиѓало кога некој е нападнат со шипки, па откако ќе го оневозможош противникот, после да го рогаш на земја. Фер борба, ако си имал муда да отидеш да се тепаш тепај се, а помошни средства само кога си ептен во тесно, нападнат неферски од поголема групаи спасуваш жива глава...
А вака ем си сто пати поброен ем користиш помагала.
Али кога ќе помислам дека скоро секоја тепачка тука е неферска, тоа е тоа...
А и самиот сум се нашол во ситуација кога сме нападнале помалку бројни групи, а сме користеле камења и слично
Нормално тоа го спомнав во причините за вакви собириФер е да земеш шал 3 vs 1 ??? Детето свртело 2-3 броја и послем ги собрал малскиот ураган......