Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
З

Забавата е во Кругот

Гостин
Треба сега "брачата" да коментираат..... бабици,дедовци.....татковци,мајковци :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
pisi mi pp tocno koga i kade naredniot pat ke ides i ke ti ja ispolnam zelbata
Исполни ми ја мене желбата и отиди накај центар со шалот еднаш.
И баба ми е јака кај мене во двор и пред куќа.
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:36 ---
Toa e toa koga nemas sto da kazes :D
Utre 13 casot stadionot vo Cair ke ne ima pa poveli :D
Играте во лига а?
Како стојат работите во лигата?
Пошто не ја ажурираат страната на макфудбал, а знам дека Бртатство Љубин настапува во лигата и изиграа неколку меча, што значи истата се одигрува :D

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Исполни ми ја мене желбата и отиди накај центар со шалот еднаш.
И баба ми е јака кај мене во двор и пред куќа.
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:36 ---

Играте во лига а?
Како стојат работите во лигата?
Пошто не ја ажурираат страната на макфудбал, а знам дека Бртатство Љубин настапува во лигата и изиграа неколку меча, што значи истата се одигрува :D
ne igrame, nego mladincite ke igraat utre pa jas licno ke bidam tamu a i veruvam deka i golem broj na nasite :D

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Абе играте сто посто, али лажете тука...:D
Имам познаник од Љубин и ми рече дека играле со вас пред незнам колку недели...
Ми рече дека играле со Шкупи (или Скупи), ваљда за истиот тим се работи...
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 23:42 ---

Немора дома да ми доаѓаш, доволно е низ Центар да прошеташ ;)
SKUPI, drug tim e :) od cair se i tie, no drug tim se :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
SKUPI, drug tim e :) od cair se i tie, no drug tim se :D
АМан бе...
Колку тимови изникнаа одн Чаир жити се?
Албарса, Скупи, Бешикташ во помладите категории, Балкан помлади катергории има уште некој?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Искрено не оправдувам вакви напади со шипки и срања освен ако немаат некоја поголема заднина, како на пример истепан член и слично...
Никогаш не ми се свиѓало кога некој е нападнат со шипки, па откако ќе го оневозможош противникот, после да го рогаш на земја. Фер борба, ако си имал муда да отидеш да се тепаш тепај се, а помошни средства само кога си ептен во тесно, нападнат неферски од поголема групаи спасуваш жива глава...
А вака ем си сто пати поброен ем користиш помагала.
Али кога ќе помислам дека скоро секоја тепачка тука е неферска, тоа е тоа...
А и самиот сум се нашол во ситуација кога сме нападнале помалку бројни групи, а сме користеле камења и слично :D

З

Забавата е во Кругот

Гостин
Искрено не оправдувам вакви напади со шипки и срања освен ако немаат некоја поголема заднина, како на пример истепан член и слично...
Никогаш не ми се свиѓало кога некој е нападнат со шипки, па откако ќе го оневозможош противникот, после да го рогаш на земја. Фер борба, ако си имал муда да отидеш да се тепаш тепај се, а помошни средства само кога си ептен во тесно, нападнат неферски од поголема групаи спасуваш жива глава...
А вака ем си сто пати поброен ем користиш помагала.
Али кога ќе помислам дека скоро секоја тепачка тука е неферска, тоа е тоа...
А и самиот сум се нашол во ситуација кога сме нападнале помалку бројни групи, а сме користеле камења и слично :D
Фер е да земеш шал 3 vs 1 ??? Детето свртело 2-3 броја и послем ги собрал малскиот ураган......

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
a od kaj konstatiravte deka se sverceri ? aj ti zabavata e vo krugot pisi pp podetalno , ako ne e za u forum :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Фер е да земеш шал 3 vs 1 ??? Детето свртело 2-3 броја и послем ги собрал малскиот ураган......
Нормално тоа го спомнав во причините за вакви собири :D
Знам како е, кога еднаш беше истепано едно наше дете, мислам дека сто пати се одмаздивме. За такви педери, само ќотек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom