Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
a od kaj konstatiravte deka se sverceri ? aj ti zabavata e vo krugot pisi pp podetalno , ako ne e za u forum :)

Немам што да ти објаснувам... Само да им пренесеш на другарчињата кога веќе сакаат да зимаат педерски шал а им се нуди ферка 3 vs 3 подобро е да ја прифатат за да не дојде до вакви несакани инциденти и во иднина.....

a od kaj konstatiravte deka se sverceri ? aj ti zabavata e vo krugot pisi pp podetalno , ako ne e za u forum :)
Сварно и ја незнам од кај констатирале па тоа се само 3 невини деца албанци ама овие не сфаќаат па кога шверцери јаделе ќутек ај нека ми каже некој

Целата дискусија за копијата е избришана и безмислена. Исто ко да кажеш дека сите навивачки групи крадат песни епа зошто? Пошто у песните сите имаат љубов, срце, лудување и слично. Ова само неандерталец може да го пише дека е копија.

^ Секој си имаа свое мислење , вие навивачите на Вардар не гледаате дека ко тие црните мечки сте , и кај вашите мислења мораа да има глупости , навредувања , и се друго . Мислете дека само вие сте у право , само вие сте арни , само вие знаете што и како ...

Добро зошто вие крадете од Шверцери ? И они имаат орел и вие... Многу ноншалантни муабети. Ова на англески, а ова на Македонски и сеа крадено башка се е различно и бои и фонт и се од каде тоа крадено жити се ај те молам не ја уништувај темава за џабе...

Прашање до Мајмуну. Дали кога палевте бакљи имаше апсење ??

^ Веќе имаат одговорено на тоа прашање на Мак тифо сцена профилот на ФБ.
Немало апсење, ниту пријави, никакви проблеми немале.

Беа уапсени во Ѓорче исто така членови на Комити на мечот Вардар-Турново.
Очигледно законите важат селектирано, за некои да, за некои не.

Беа уапсени во Ѓорче исто така членови на Комити на мечот Вардар-Турново.
Очигледно законите важат селектирано, за некои да, за некои не.

Опаааа .

до сега викавте во ТЕТОВО не важат законите , што сеа ?

Сигурно ќе им дозволат и на Комити да има бакљи за прославата в година.
--- надополнето: Nov 20, 2011 7:49 PM ---

--- надополнето: Nov 20, 2011 7:49 PM ---
Сигурно не е тоа селективно за прослави туку на џандачињата сироти така им одговара, што не удрат кај што треба туку апсат кај што нив им прдне, и денес у Ѓорче апсења....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom