Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Mnogu jaki ovie vojvodite bree..ne ubija od tepanje vo forumot,i banovi letat..a za grad da ne zborime , ne moze covek leb od niv vo prodavnica da kupi od toa so se MNOGU OPASNI :pos::pos:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Eve gledam ima vojvodi ukluceni pa da prasam dali ste vo bojkot sto ne bevte vcera na utakmicata so renova od kupot ?!
Влези фан клуб Тетекс и ќе ти стане јасно.
--- надополнето: Nov 9, 2011 8:52 PM ---
Абе паметњаку ти не знаеш да читаш или пак сакаш да провоцираш!
фШф= на тоа што го кажав, не е јасно ? Другар ти излезе толку глуп очигледно, а овде цело време ми оправа некој бабини дваесетени, незнае како да ја напише правилно "неговата" држава, сам се фати у негова замка. :tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Влези фан клуб Тетекс и ќе ти стане јасно.
--- надополнето: Nov 9, 2011 8:52 PM ---

фШф= на тоа што го кажав, не е јасно ? Другар ти излезе толку глуп очигледно, а овде цело време ми оправа некој бабини дваесетени, незнае како да ја напише правилно "неговата" држава, сам се фати у негова замка. :tapp:
Federata Shqiptare e Futbollit..има разлика од твојата провокација која ја напиша ти.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Koга ве читам на момент имам впечаток дека нашава македонска “тифошминкерска“ сцена е толку развиена што е рамо до рамо со тифо сцената во гејција или србија...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Koга ве читам на момент имам впечаток дека нашава македонска “тифошминкерска“ сцена е толку развиена што е рамо до рамо со тифо сцената во гејција или србија...
Tocno

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Уште само неколку дена до ПОЧЕТОКОТ на прославата 25 години ултрас Прилеп,не очекува голем спектакл,прослава за која може да сонуваат навивачките групи во Македонија и пошироко,одлична кореографија,голем број на пиротехника,а педерите кои не мразат,можат само да присуствуваат на лекцијата по навивање....

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.917
Уште само неколку дена до ПОЧЕТОКОТ на прославата 25 години ултрас Прилеп,не очекува голем спектакл,прослава за која може да сонуваат навивачките групи во Македонија и пошироко,одлична кореографија,голем број на пиротехника,а педерите кои не мразат,можат само да присуствуваат на лекцијата по навивање....
:vozbud::tapp:

Z

ziko bt

Гостин
Ај шо нема да биди нешто невидено далеку од то ке биди,ме чуди друга работа,од 87 организирана група имате во Прилеп,по шо логика во 2011 ке славите 25 години постоење??

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
:pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185

Незнам што ви е смешно....

Ај шо нема да биди нешто невидено далеку од то ке биди,ме чуди друга работа,од 87 организирана група имате во Прилеп,по шо логика во 2011 ке славите 25 години постоење??
Нешто невидено нема да биди,но до сеа таква прослава нема напраено ниедна група од Македонија....иначе,ова е ПОЧЕТОК на прославата,понатаму ќе има многу изненадувања....

Z

ziko bt

Гостин
^
Ке видиме,прво рипни па кажи оп.Само не ми кажа оти годинава славите 25 години ко од 87 до 11 има 24 години или јас бладам?

Член од
12 ноември 2011
Мислења
11
Поени од реакции
2
УТРЕ ГОЛЕМАТА САЛА БОРИС ТРАЈКОВСКИ ТОРУС РАБОТНИЧКИ ПОЧЕТОК 17 00 СОБИР ПРЕД САЛА ВО 16 30 КАРТА 100 ДЕН БИДЕ И ТИ ДЕЛ ОД СПЕКТАКЛОТ НА ЦПБ НЕ ОСТАВАЈ ДА ТИ РАСКАЖУВААТ СИТЕ ВО САЛА САМО НИЕ САМО РАБОТНИЧКИ:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom