Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
причина за бојкот?
И тие ко нас тука имаат проблеми со федерацијата !

Навивачите не сакаат интернационален тренер за Албанската Репрезентација , туку сакаат еден Албанец кој ќе го предводи тимот !

Овие денови се очекуваа еден тренер да дојде , не знам еден германец мислам ќе биде !

Бојкотот не знам колку ќе трае ! Во Прилеп сигурно ќе има Албански Навивачи кои ќе го бодраат нашата репрезентација ( Албанија ) :)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.155
Поени од реакции
83.916
Навивачите не сакаат интернационален тренер за Албанската Репрезентација , туку сакаат еден Албанец кој ќе го предводи тимот !
Природно, бе. Исто и Албанците од Скопје неќат да ги вози у аутобусот каур, туку Албанец. Нели ги тепаа шоферите коа ќе стигнат у Сарај.
Ќе го тепаат овој странскиот тренер?

B92

Член од
14 октомври 2011
Мислења
331
Поени од реакции
129
Природно, бе. Исто и Албанците од Скопје неќат да ги вози у аутобусот каур, туку Албанец. Нели ги тепаа шоферите коа ќе стигнат у Сарај.
Ќе го тепаат овој странскиот тренер?
Навивачите побарале да остане Јосип Куже ! Но федерацијата не мислеше така , и Куже си замина !

Сеа , пак странски тренер! И сеа БОЈКОТ ! тоа ее!!!

П

Паспарту

Гостин
Само ти си замараш ! А од твојот пост почна сето ова дискусија ! :)
--- надополнето: Nov 8, 2011 5:36 PM ---
И Официјално !

ТКЗ - од денеска се во БОЈКОТ ( значи нема да бидаат прсиутни во Прилеп ) !

Сеа натпреварот се игра во вторник ( работен ден , факултет ) не очекуваам да има некоии супер бројки што ќе навиваат !
А случајно да не требаше да се игра натпреваров во сабота? Па од пред месец дена се знае точниот датум...

Член од
7 август 2011
Мислења
4.945
Поени од реакции
15.076
Чекај сеа не те разбирам..која е твоја/ваша федерација?
Изгледа збунет е нешто.

И тие ко нас тука имаат проблеми со федерацијата !
Тука како негова ја кажува Македонската репрезентација, а во претходните постови кажува дека албанската ( не ја гледам поентата форумот да преправа во Албанска коага и самите тие си ја нарекуваат албанска репрезентација ) е негова репрезентација...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Добро бе има ли модератори овде!?

B

Beck's

Гостин
Хм, чуден ми е овој твој пост. Ти изглеа не си член на Балисти. Ако си Балист (припадник на групата) за тебе нема "македонски". Официјално групата народот го именува како славо-македонски, а државата ФИРОМ. Од каде сега во твојот пост придавката "македонски".
Ти Балист си, или каурски слуга?
Editirano od moderatorite valjda:cool:

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
NA 15 VTORNIK NK MAJMUNI I NG MARKOVI VNUCI KE PROSLAVAT 25 GODINI POSTOEJNE SO DOSEGA NEVIDENA KOREOGRAFIJA I PIROTEHNICKA FESTA BIDETE TAMU 19M87
POZDRAV DO RIBARI I GAOLI KOI VEKE NAJAVIJA PRISUSTVO

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Аее , колку памет имаш ееј , браво !

FEDERATA E FUTBOLLIT TE SHQIPERISE !!

Сте останале со тоаа Шипт=арска , акоо !!
Самиот ја пишуаш кратенката фшф на кирилица и ја убаво те прашав дали тоа значи тоа што ти го напишав. Неписмен... сам себе убијал работава...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.356
Поени од реакции
8.459
Eve gledam ima vojvodi ukluceni pa da prasam dali ste vo bojkot sto ne bevte vcera na utakmicata so renova od kupot ?!

Inaku sreken 25 rodenden na majmuni i se nadevam deka dobro ke se prestavat !

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Самиот ја пишуаш кратенката фшф на кирилица и ја убаво те прашав дали тоа значи тоа што ти го напишав. Неписмен... сам себе убијал работава...
Абе паметњаку ти не знаеш да читаш или пак сакаш да провоцираш!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom