- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 899
- Поени од реакции
- 158
Абе немора нонстоп да докажуеш колку си глупав.
Абе немора нонстоп да докажуеш колку си глупав.
Па кај седите бе секогаш.На источна трибина.А тоа е?
Абе официјално или не, јужна е нашата трибина. Порано таа била Јужна, затоа е и името Војводи Југ, капиши?На главната трибина пишува ЈУЖНА ТРИБИНА...така да официјално таа е јужната
tolku idel na stadionНа главната трибина пишува ЈУЖНА ТРИБИНА...така да официјално таа е јужната
За жал еднострана само видовме.Денеска ќе има СУПЕР АТМОСФЕРА во тетовското дерби Тетекс-Шкендија
Според мене да зборам реално сеа ..За жал еднострана само видовме.
Бојкотира БАЛИСТИ 10 минути , на почетокот мислам ,а на крајот сите беа разочарени , а го имаја со УПРАВАТА НА ШКЕНДИЈА , Потоа имаше многу бакли , и убава кореографија , сепак не беше убав ден!изгледа океј на слика,али ве видовме на клип прееска
Абе ја не сум тука нешто да ве дупам и да се палам..Туку кажувам дека имате бројка и на слика изглеа убаво али војводи се слушаа многу поише од вас..Како што било пак останува на вас да го средитеБојкотира БАЛИСТИ 10 минути , на почетокот мислам ,а на крајот сите беа разочарени , а го имаја со УПРАВАТА НА ШКЕНДИЈА , Потоа имаше многу бакли , и убава кореографија , сепак не беше убав ден!
Овој што сликал најубаво е да си го стави во анус апаратот, па вака ли се слика бе!? Фатил една позиција и 20000 слики иштракал од истата...Според мене да зборам реално сеа ..
ЛОШ ДЕН за Балистите и Војводите .. ти од стримче си гледал , Балистите бојкотира 10 мин . потоа ...