Тогаш имаше една група низ Скопје шетаа цел ден. Се со избричени глави, високи разбацани, си правев филмови како ќе ги тепам хахаха^ Све скинери са и такви срања, најлуди дефинитивно са пољациве, заедно со унгарците. Со нив поарно немај работа, гледај на клипот колкави се, неможеш еден понизок или слаб да најдеш. Недај Боже да им се најдеш во раце
После шетањето завршиле со чалми на главите!Тогаш имаше една група низ Скопје шетаа цел ден. Се со избричени глави, високи разбацани, си правев филмови како ќе ги тепам хахаха
Можеби, мал бев и не се сеќавам баш најасно како заврши целата тепачка, само знам дека си попив гаден удар од столче во ракаПосле шетањето завршиле со чалми на главите!
Не зборам за на стадион тепање, туку тоа што "шетале" низ центарот на Скопје, а тоа како завршиле со прошетката е друга работа...Можеби, мал бев и не се сеќавам баш најасно како заврши целата тепачка, само знам дека си попив гаден удар од столче во рака
Незнам ни за тоа, знам дека сто пати ги начекав низ трговски, купуваа пива од секоја продавница. Толку ми останало од сеќавање од случувањата предмечотНе зборам за на стадион тепање, туку тоа што "шетале" низ центарот на Скопје, а тоа како завршиле со прошетката е друга работа...