НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.130
Znaci gi povlekuvam site zborovi shto gi imam kazano za ovaa gnoj ekipa. FILADELFIJA E SKAPANA EKIPA. Umrete se da vi iznaebam.
Kur ke osvojat a ne titula. Ni za kur ne gi biva.
Nets osvojuvaat Durant e MVP.
Dokolku ostane zdrav cela sezona sekako, mu nema ramen vo ligata. Next Level e.
Автоматски споено мислење:

Bradata neka se sprema za penzija i neka zaboravi deka ke osvoi nekogas titula.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.498
Поени од реакции
35.243
Јако ќе биди кога вакви отепани Лејкерси ќе стигнат педерски до 8мо место преку плеј-инот (плеј-ин кој Леброн остро го критикуваше) и ги тепат Санси во прва рунда
Пред сезонава и јас вака мислев... Реално немаат шанси ни колку снегулка во пеколот. Без фундаментите во кошарката, без играње одбрана и тепање за топки под кош... Нема што да се очекува. :-/

Секогаш може да се надева човек дека офанзивно ќе тргне работата, ама кај Лејкерс проблемот е дефанзивен и општо куроболие за ангажирање и труд да се даде максимум... Само ми е жал што не го држиме пикот за годинава (и за следните ~10 години).

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.498
Поени од реакции
35.243
Шала на страна, но мака е да се следат СИТЕ утакмици сезонава... Ама успевам, минус една-два од неколкуте што ги испуштив кога бев на пат. Повеќето ги најдов offline, ама не сите.

Повеќе ми се гледаше пост Коби периодот, без никакви очекувања, отколку сезонава. Трејдот со Вестбрик е целосен промашај. Не дека е основниот проблем, ама е голем проблем. Од принцип ги гледам... Да не играа вака добро Ривс, Монк, и Кармело, не сум сигурен дека ќе успеев да во одлуката да ги следам сите утакмици што човечки можам да ги следам. :)

Само некогаш ги гледам и со недела дена каснење, и најчесто не отварам ни НБА вести/сајтови, ни темава.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.375
Поени од реакции
11.836

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.651
Поени од реакции
8.004
Шала на страна, но мака е да се следат СИТЕ утакмици сезонава... Ама успевам, минус една-два од неколкуте што ги испуштив кога бев на пат. Повеќето ги најдов offline, ама не сите.

Повеќе ми се гледаше пост Коби периодот, без никакви очекувања, отколку сезонава. Трејдот со Вестбрик е целосен промашај. Не дека е основниот проблем, ама е голем проблем. Од принцип ги гледам... Да не играа вака добро Ривс, Монк, и Кармело, не сум сигурен дека ќе успеев да во одлуката да ги следам сите утакмици што човечки можам да ги следам. :)

Само некогаш ги гледам и со недела дена каснење, и најчесто не отварам ни НБА вести/сајтови, ни темава.
Добро што се деси со Кендрик Нан? Кога почна сезонава требаше да е аут некои си две до три недели, реално доста може да помогне супер играч е за мој вкус, баш гп следев дур беше у Хит

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Брон какво копиле изфрустрирано,епа што надробил тоа и ќе срка сега.

Господ не ги спасува Лејкерс а не па Кендрик Нан.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.498
Поени од реакции
35.243
Добро што се деси со Кендрик Нан? Кога почна сезонава требаше да е аут некои си две до три недели, реално доста може да помогне супер играч е за мој вкус, баш гп следев дур беше у Хит
Миљон работи се кажаа, ама ништо поконкретно од „уште малку ќе почне да игра“. И така од претсезона па до сега, сѐ истото се кажува... Тогаш прво ми беше мука што не го земаа Пати Милс, ама кога слушнав дека дека е Нан за mid-exception си реков ОК. Сега дупло повеќе ми е мака.

Kajgana Shop

На врв Bottom