НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Маверикс - Хокс испадна мошне интересен олд скул натпревар. Страшно е колку е подобрена одбраната на Далас.
Со ваква одбрана верувам дека ќе ја поминат првата рунда од плеј-офот :)
Тре Јанг е мошне лигав играч. Мило ми е што ги сменија правилата за лични грешки а сега тој и Харден се просечни плејмејкери.
Без тие негови глупости што ги правеше на времето а што им ги судеа како лични грешки на неговите противници сега Атланта се на 10тото место на истокот.

mr wednesday

We're soldiers. Soldiers don't go to hell.
Член од
24 јуни 2017
Мислења
1.649
Поени од реакции
7.997
Стив Неш потврди дека нема Харден да биде трејдан, а и да биде no worries тука е flat earth boi и no vaccine no problem алијас Кајри да ги доусере Нетс до крај. На крисмас деј први беа на исток, а сеа се 7ми.
Ако бе нека си крчка,распала команда се без Кеј-Ди факт е. Тешки скапаници се и тоа брадоњата и "паметниот", нека тонат кој ги е*е

Член од
9 јануари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
53
Тоа е таа разлика што ја прават одредени играчи, и Лејкерс губеа све живо и диви без Леброн.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Халибартон има високо кошаркарско IQ допрва ќе биде ѕверка во лигата.
Сабонис веќе е ѕверка,одлучен интелигентен играч но во лоша средина,
затоа Сакраменто мораа да дадат повеќе.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Russ има договор на 44 милиони а следната сезона 47 милиони,кој ненормален ќе сака да го трејда плус со таков тежок договор многу тешко изводливо,Лејкерс и GM Брон гадно се заебаа.

Член од
23 февруари 2015
Мислења
1.119
Поени од реакции
2.021
Giannis sekoja utakmica protiv Lakers dokazuva zasto e sramno da se tura vo isti kosh AD so nego.

Kajgana Shop

На врв Bottom