НБА сезона 2021/22

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    75
Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Енес мораше да земе Американско државјанство инаку ќе му ебеа матер.

П.С.

76-ерс не сакаа ништо помалку од еден супер стар за трејдот на Симонс ама сега во ваква ситуација незнам што ќе добијат.Ако го извадат CJ и прв пик за Бен ќе бидат на коњ,можеби Ник Поуел и Роберт Ковингтон и пик.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Oklahoma i Detroit i dvete ekipi se vo serija od 8 porazi po red, vecerva igraat edni protiv drugi taka da ednata ekipa sigurno ke pobedi i ke ja prekine crnata serija.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Бохохохохостон Сехехеехелтикс

Гази таму тоа стоката на чело со турскиот Амер, Енес Фридом :pos::pos:
Полека со ерекцијава не се возбудувај,победиле само тим кој се наоѓа на 10-то место на Исток.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.101
Поени од реакции
34.568
турскиот Амер, Енес Фридом :pos::pos:
Преку таклабас ми се такви борци за „социјална правда“ кои на спортски платформи буткаат политички агенди. Овој па иде и подалеку од стандардните БЛМ срања а најмногу ми идат на живци коментаторите од ЕСПН и ТНТ - се утепаа од јадење гомна за „политичката свесност“ на изродениов Турчин. Само за тоа дрндаат а ни збор дека е дибек за играње кошарка. На времето гледав пренос/снимка баш од нив да најдам за гледање, сега обратно, што и да е само и-ес-пи-ен или ти-ен-ти да не е.

Oбично на Сепектрум Спортснет гледам кошарка, може технички не се нешто посебно ама барем објективни се колку толку во коментарите и не серат многу за политика.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Очекувам негде околу Крисмас Брон да го покаже прстот кон Вогел и овој да биде отпуштен а после All Star викендот Брон наводно ќе се "повреди" за да има оправдување за дебакалот што им се дешава.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Каква беда од игра и општо хемија во тимот од Лејкерси боооооооооооооо, земаа од десеткуван Мемфис изгубија ко од шала.

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140

Многу ме интересира каде и за кого ќе биде трејдан.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
KD :vozbud:
Автоматски споено мислење:

Ne e zdrav

Последно уредено:

Kajgana Shop