Не алудирав на победите во регуларен дел, општо на цела сезона мислев. Мислам и прокрастинаторот спомна, веројатно Кер си ја научи лекцијата од лани и нема да форсира 34324324 победи у регуларен дел. И јас не очекувам рекорди да бутаат, ама за титула се главни фаворити без никаков сомнеж.Абе каков рекорд, јас имам мнение дека ќе бидат на нивото на Лејкерс кога склопувавме „дрим-тим“ прва петорка, затао хазардно им давам 0.650 макс процент на победи.
едит: еве пресметав 55 победи би ја имале границата од 0.650, толку нека биде.![]()
Kobe Bryant Training with Russell Westbrook in OC.
БратЈас мислам ќе чоукнат повторно ратниците. Дурент е труба, една асална кретња не знае да направи,с епак дивата кошарка у Оклахома која со години ја играа он и другар му RW му оставиле траги, не научил да се движи додека ја нема топката, него или ја има, или иде у корнер пошто се игра изолација за Рас, а ланскиот тим на ГСВ токму тоа го красеше, movement without the ball.
Ќе видиме у плеј-оф.
Играше само 4 минути од 4/4 ама не даде уопште поени. Заврши со тие 40 од крај на 3/4.Аи ДеРозан имаше добра утакмица не знам последна четвртина дали играл..