Мјузикли

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
не гледам мјузикли, незнам зошто, и немам гледано ни еден

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ги имам гледано само Чикаго и Брилијантин.И двата ми се допаѓаат, ама Брилијантин е далеку далеку подобар.Најдобар мјузикл според мене.

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Singin' in the Rain не само како мјузикл туку и како филм е ремек дело,секој што се смета за филмофил мора да го изгледа, без разлика што е доста стар.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Брилијантин - КЛАСИКА. Го имам гледано и High school Musical, ама во споредба со Grease е нула :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.268
Поени од реакции
30.571
релативно нов мјузикал шо се прикажува на Бродвеј од 2003.
ги опишува дејствата што се случиле во Оз пред да дојде Дороти.

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Да, Nine многу ми се допадна, го препорачувам до сите љубители на мјузикли.

Уште еден добар несекојдневен рокерски мјузикл, Repo! The Genetic Opera. Ме изненади со оригиналноста и со изборот на актери, освен Парис...да, Хилтон. Ама можам да кажам дека добро си се вклопи во улогата. Погледнете го трејлерот, се надевам дека ќе ве привлече за да го симнете. By the way, не се препорачува за членовите со слабо срце, кои не поднесуваат крв и човечки органи :pipi:

Еве една добра сцена :wink:

Absu Lamja Shinbyeong

Priestess of Prometheus
Член од
5 јануари 2013
Мислења
35
Поени од реакции
30
Hair, koj sto imav prilika da go gledam i vo teatar koga igrase vo Zagreb, pred sto godini. Rock operata Jesus Christ Superstar, isto ja imam gledano, a od tie sto gi nemam, za zal, The phantom od the opera. I toa i Wicked igraa lani koga bevme vo London, ama se nemase pari za teatar...grrrr, bi mozela da se izedam.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Phantom of the Opera е тешко промашување, мислам филмот. Театарот е друга работа.

Kajgana Shop

На врв Bottom