P
Princ
Гостин
Овде не дискутираме за поединци. Се дур во насловот на темата стои терминот "Муслиманките", дискутираме за сите нив. Не може да поставиш правило од исклучоците.
:pos2::pos2:Jas licno se imam uvereno vo toa pod ortodoksni podrazbiram onie so dolgi bradi calmi i dolga obleka (kako ja narekuvate ne znam).
:pos2::pos2:
Дај темолам кажи ми како си се уверил дека Муслиманите не користат тоалетна хартија ?!
:pos2::pos2::pos2:
Јас мислев да не си му држил свеќе на некого па до толку да бидеш убедлив!:pos2:Vo stanot koj go izdavavme se javi edno semejstvo koi baraa soba. Najdov licno shise vo kupatiloto.Toaletnata hartija bese neupotrebena i izvadena nadvor od kupatiloto. Ne sakavme direkno da gi prasame , izgledaa kako ortodoksni (opisav prethodno kakvi) no prasavme drugi prijateli koi ni kazaa deka ti se strogi pridrzuvaci na muslimanskata vera:smir:
Јас мислев да не си му држил свеќе на некого па до толку да бидеш убедлив!:pos2:
Ај немаш врска, не треси зелени , убаво ти рече Принц ...
Ако не си крстен, слободно можам да ти речам, бебе големо ајде трк по млекото доколку не ти се олади...drzel, i ne tresam zeleni ,toa sto ti ne se pridrzuvas do site propisi zadadeni vo Kuranot e vo red , i vo islamot znaci imalo liberalni struii :helou:
I Hitler bil Austrianec. Pa site ja nerekuvat vodja na nemacki fashizam. A nikoj ne ja narekuva vodja na nemacki hristijanska fashizam. Toj ne bil musliman.Бин Ладен е Саудиец.....не е нападната неговата земја...што тој има да се одмаздува за други држави?
А таму на блискиот исток Саудиска Арабија е најголем сојузник на Америка.....што не се одмаздува по таа логика во својата земја, врз своето семејство кое соработува со омразената му сатана Америка....или сосем други се неговите мотиви......најмалку за заштита на исламот.
Лелееееееееееееее колку се СМЕАМ!I Hitler bil Austrianec. Pa site ja nerekuvat vodja na nemacki fashizam. A nikoj ne ja narekuva vodja na nemacki hristijanska fashizam. Toj ne bil musliman.
BRAINLES. Makedonski ova sto ja zboram e golem PLUS. Jas niti ziveam vo MK a niti zboram ovde so nekoj makedonski. No ako nekoj mora da ima super gramaticki makedonski jazik pa potoa da pisuva vo forumot jas ne vidov takov propis.Силбер,те молам во име на сите кои очекуваат реплики од тебе-научи македонски,во спротивно делуваш контраефективно а сепак ова е МАКЕОНСКИ ФОРУМ СО ЕДЕН ЕДИНСТВЕН ЈАЗИК!
НАЗАД на темата,не ве тегнеме за јазик да ни елаборирате у КОЈА ВЕРА ИМА ОВРЗНИЦИ ЗА ХИГИЕНА туку ЗА ЛЕКАРСКА ЕТИКА!
дали е во ред тоа што фундаментализмот и оковите во разумот ја дела докторката муслиманка од едно миење раце?
тој доктор кутриот не видел ни Ж од жена па најде у зглобовите да и гледа....АЛО-ТИЕ АНИМАЛНИ ИНСТИНКТИ ГИ ИСКОРЕНИВТЕ УШТЕ ВО ВРЕМЕТО КОГА СТИГНАВМЕ ДО СТАДИУМ НА КОГНИЦИЈА И СЕБЕСВЕСНОТ,не мора да ми се забрани да гледам у убава жена,не ја гледам од шо сакам да ја е**м него од што и се восхитувам на убавината...зошто бре све претварате у сексуален објект?
гагус мислам дека убаво рекол место таа докторка да изиграва хирург,чим не мие раце до глуждови ради вера,боље нек се моли за верникот него ли да го сече недезинфицирана
и пак ке кажам,не сме контра исламот,него контра АПСУРДОТ!
I Hitler bil Austrianec. Pa site ja nerekuvat vodja na nemacki fashizam. A nikoj ne ja narekuva vodja na nemacki hristijanska fashizam. Toj ne bil musliman
A koj se smee koga nisto nema smesno ???Лелееееееееееееее колку се СМЕАМ!
Da taka e .не ова не држи вода...најмногу жртви беа христијани....
наци-идеологијата нема врска со религија.