Не изгледа дека не ја знаеш...
Накратко:
Таа идеологија е создадена заради последиците кои ги предизвикаа порано победниците над таа идеологија.....и потоа велат дека била лоша идеологија......многу е добро да си моќен, да си победник...
Без навреда, но не се разбираш многу...
Не знам за рацете, ама за забите...:pos2:
Ok aj i jas istoto ke ja kazam kako tebe sega:Го користат прстот.....:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Bez navreda:
A cim za tebe e toa deka jas ne razberam aj da ja kazam i jas istoto, sto ti ja kazuvase za muslimanska vera. Pa da vidim kolku ti ke bides razberliv.
Da, tacno ne perat gz hristjanite nego ja stavat prstot na gz, i ne se brijat na pizda zatoa sto pomrsno i poarno smrdi. Ili ne perat zabite hrsitijanite zatoa sto higienata e tradicija na muslimanstvoto.
Kako ti e mala moja kad te ljubi bosanac . a ????
Lepo ti je .
E sega lesno e da kazam i jas , bez navredi a???
Prvo ti nauci sto e respect, pa potoa kazi mene zasto e sozdadena taa ideologija.
E toa e mozno. Za toa ne znam. Se e mozno. A deka e sosema suprotno tolkuvanjeto na toa sum pre siguren.Јасно....но фактички овој случај во британија е можеби погрешно толкување на куранот,или можеби не се ниту шиити ниту унити,можеби се некоја секта-муслиманска(како мормоните на христијанството)
Za drugite sekti nemam nit jas dovolno poznanie.
Selam.......