Знаеме другарче, како да не знаеме, па не сме од Марс паднати. А бе и алкохолот е таму измислен и што?a dali znaete kojnarod bil naj napreden vo medicinata akone znaete toa mozam da vi go kazam jas i nekoj koj se razbira vo medicinata. Toa bile arapite muslimani i jas licno mislam deka vie imate nekoi skrieni afiniteti kon muslimanite.a tocno e toa deka treba i ja sum siguren deka oni gi mijat svoite race samo toa ne go pravat pred nivnite kolegi bidejki verata ne im go dozvoluva toa pozdrav
Незаборавај дека живееш во универзум во кој човечката глупост е бесконечна...Е ај сеа... што не ќе чујам.... па уште посебна просторија... тоа си е чисто нивни проблем.... зашто ја одбрале таа професија кога сите нормални знаеме како се поготвува доктор за операција да речеме... денес тоа ќе им смета... па утре ќе нејќат прстените од раце да ги ваѓаат па оди ти на маса легни да те сецка некоја со пол кило злато на раце при потоење на можност нешто од тие да ти падне во тебе... нема везе.. спомен од операција... ова исто како со глупоста што бараа да се сликаат со шамии .... јас стварно не ги разбирам... одбираш професија што знаеш што бара и нејќеш да се придржуваш до основите на таа професија... миењето раце до лакти е нешто осовно... кретенки... ко ќе умре некој од неправилно изимиени раце може тогаш ќе им дојде памет...
Gornata e od klanot jeng , a dolnite se od klanot Jang - toa mislam deka e klucnata razlika.А зошто?
Која е разлиската помеѓу ова
и ова?
Хирургот и на едната и на другата слика е облечен по најнова ninja fashion, што му ја налага неговата професија. Освен очи ја ништо не гледам (добро, оној доле разгоел рацете ради еротски доживљај:nesvest.
Мислам ајде сега, муслиманите ќе ги правиме нечисти, глупави заостанати и сл? Само поради некои фундаменталисти и забегантуси кои постојат и во другите религии, па и помеѓу атеистите.
И немојте да мислите дека луѓето кои решиле да се занимаваат со медицина не се свени што и како треба да прават, па макар биле и бррр... муслимани...
Abe vlezete vo 21 vek civilizirajte se bre muslimani!