Муабет уз утринско кафе...

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
divine напиша:
Кафеџии едни! Јас ептен си го погодив ... леле осејќам брзо ќе правам и второ. И што ќе се фалите? Спуки како рамото?:pos: :pos: :pos:
Ај, ај, смеј се ти .. :icon_lol::icon_lol:

Арно шо имам 80 кила, инаку ќе викав по комшии!! А и вратата беше попаметна, па попушти... Ете сега и рамото полека заздравува. Море арно шо Бин Ладен не запали нешто по дома. А знаеш како го најдов ?? Си го отворил фрижидерот, си наџбарал шишенце од 0.200 Т`га за Југ, си го грабнал и стросан ко сват пред телевизор си го накрева шишенцето!! Арно шо не знаел како да го отвори!!!

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Запознавање а.. :)))) Завршив Индустриски дизајн во Софиа, а работам како графички дизајнер во.....убаво е да си црташ по цел ден...
Зошто...за пари нормално..
Како...па првен шематски на лист со моливче, а потоа на комп. ... :)

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Блазе си ви, не ми било досадно во последните 7-8 години... Кога еднаш мене ќе ми биде досадно...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Le Leaa мх, мх, мх! А вие другите не се жалите ... и мене не ми е досадно па што? Сакате да ви копирам едно писмо што дојде да го испринта вчера едно дете? Нема два поврзани збора и се одземав ... кажете ако ви се смее:pos:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Па како може да не ми е досадно кога сите што се овде се си знаат да работат, никој за ништо не ме бара, ги исчитав сите можни весници и сега немам шо да прам:(

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Дивне.. немора да прашуваш за такви работи .. секако дека сакаме да се смееме

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Си дојде значи детето, а е малце налудничаво на изглед, седна напиша во ворд и си испринта ... не ја разбирам поентата ... битно на крај ми вика, какви се женскиве, ме тераат да им куцам секакви работи:icon_eek: :pos: :pos: Еве го:

Natalia naleto ce se doteram I vo kosava ce se zalizam. A ti ce mi kazec dali me sakas za lubvnik vo cello negotino I cello vreme placev za tebe I mislev na tebe te imam vo srcevo zesco fala za baknezot sto go zedov lubovnikot tecekat vo kafic. Mnogu te sakam I samo natebe mialam koga spiam I ti mi si vo sonot I mi vikase ajde da se fatime ja rekov naleto ce sviris na eletricna gitara milo mio e spi ubo cao.

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
:pos: :pos: :pos: Како издржа да не му се изнасмееш у фаца:pos:

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Оф грефче, а колкаво беше детето??? Кутрото сакам кажам незнам речам :pos:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Добро писмо.

У ствари... само електричната гитара не ми влегува во контекстот, мора да е некоја шифра. Јас мислам да ја прашаме cyberlady за дешифрирање.

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Веќе шести пат го читам писмото и неможам да сватам што сакало детето да каже.:raz: ...во мене ли е проблемот:lud: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom