Муабет уз утринско кафе...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Абе не ми дое лошо башка шо со момето излезе дека се знаевме па така немаше потреби за преубедување и сл. ствари

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Па добро ти тргнало сабајлечки, штом не сте се убедувале многу...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
1.952
Поени од реакции
14
Абе кај мене нема многу убедување или даш или не даш нема трета опција ко кај овие политичариве

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Добро утро, Добри луѓе..!
Го пијам моето утринско кафе и размислувам што треба најпрвин да направам...а колку само тоа имам многу за цртање...Работа си е работа, не чека..али сепак ме испроцираа некои работи во темата Бисексуалност/Лезбејство, ако имам време ке кажам и јас 2-3 збора...
Се надевам ќе имаме денес убав ден..

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Добро утро моме. Ете ќе ти се придружам во кафето! Из ових стопа!

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Добро утро spooky! Гледам има доста активни членови уште рано сабајлечки...мило ми е..

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ја сум сабајлево накурчен... Немате поима колку!!!

Член од
9 јуни 2005
Мислења
5.982
Поени од реакции
18
Macedalien напиша:
Ја сум сабајлево накурчен... Немате поима колку!!!
Е колку де?
На твојата накурченост некој може и да се израдува:pos:

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Си станал на лева нога...лошооооо...

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
baby напиша:
Е колку де?
Да беше така, ќе пишуваше во „Се ебев“!! :pos::pos:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Ете шо ми се деси со утринското кафенце : Си праам јас кафе од Espresso Sticks (еднодозни ќесенца - тураш во шоља, тураш топла вода и ти размирисува цела канцеларија). Елем, го скинав ќесенцето и - скинатото парченце го фрлам во шоља, а она со содржината - во канта за ѓубре... Morning stupidity...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
baby напиша:
Е колку де?
Ма сеа се откурчив и ми се наполни егото бре до даске!!! Ми се јави директорот на гимназијата во којашто конкурирав (којашто е и една од најдобрите во Градов а позната и како “најелитна“) и ми рече дека сум класиран прв (од 20 души меѓу кои 19 французи) за едно работно место. Најискрено не ни очекував вакво нешто : Не браво, не честитам, не ова, не она - човекот беше комплетно откачителен и he made my day. :icon_lol: :icon_lol:

Значи мало сељанче, македонче, им го спопикав на французиве и си најдов добра работа како контрактуално професорче по бази на информатика и француски јазик во истата таа гимназија. Секако - ми помогнаа ама верувајте, мајка му стара, не спиев со провизерот на гимназијата (по нашки “директор“) за да ме класира прв на листа ебаго!!!! :pos:

:raz: Којзнае - може на мали и големи одмори ќе ми бара да му вршам услуги ама со оглед на годините и дозите на Вијагра со коишто се клука - не ми се верува такво нешто од него!!!! :pos: :pos:

Почнувам на 1 декември - шампањ!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom