Муабет уз утринско кафе...

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Некого ќе масираш или ќе те масираат...?
Јас ги купувам веднаш на германска амбасада и ги имаш со најразлични ароми, ако успееш да најдеш би ти препорачала цимет..
И баш како масло за масажи мозеш да ги бараш..

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
spooky напиша:
Да, еве сега изгледа ќе ми биде интересно...добив маил...
Спецификација за јубилејни признанија за Црвен Крст

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
le_leaa напиша:
:))))))))))))))))))))))))))))))))
Некого ќе масираш или ќе те масираат...?
Јас ги купувам веднаш на германска амбасада и ги имаш со најразлични ароми, ако успееш да најдеш би ти препорачала цимет..
И баш како масло за масажи мозеш да ги бараш..
А што не сум од Скопје?:icon_mad: Т.е. не е битно тоа секако ми помогна да не пукне срам некаков, тенкјууу:pos: Иначе цимет мразам најмногу ... ал нешто благо може ... и секако не кажувам дали ќе масирам или ќе ме масираат, нека ве копка!:pos: :baeh:

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
А, што треба да направам после ова?

:icon_conf

123

Член од
20 април 2005
Мислења
2.156
Поени од реакции
8
Macedalien напиша:
Ма сеа се откурчив и ми се наполни егото бре до даске!!! Ми се јави директорот на гимназијата во којашто конкурирав (којашто е и една од најдобрите во Градов а позната и како “најелитна“) и ми рече дека сум класиран прв (од 20 души меѓу кои 19 французи) за едно работно место. Најискрено не ни очекував вакво нешто : Не браво, не честитам, не ова, не она - човекот беше комплетно откачителен и he made my day. :icon_lol: :icon_lol:

Значи мало сељанче, македонче, им го спопикав на французиве и си најдов добра работа како контрактуално професорче по бази на информатика и француски јазик во истата таа гимназија. Секако - ми помогнаа ама верувајте, мајка му стара, не спиев со провизерот на гимназијата (по нашки “директор“) за да ме класира прв на листа ебаго!!!! :pos:

:raz: Којзнае - може на мали и големи одмори ќе ми бара да му вршам услуги ама со оглед на годините и дозите на Вијагра со коишто се клука - не ми се верува такво нешто од него!!!! :pos: :pos:

Почнувам на 1 декември - шампањ!!!
ЧЕСТИТКИ!

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
А од каде си? Можеби ке ти помогнам сепак...

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
le_leaa напиша:
А, што треба да направам после ова?

:icon_conf
Нормално, да постапиш по план Б. Т.е. да се фатиш за секс...овај де, работа. :pos:

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Да, брзо ке се фатам изгледа за работа...

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
pearl напиша:
Mace ova se odlicni vesti. Ke gi proslavime zaedno koga ke se vidime. Ke jademe jagodi i pieme sampanj vo nekoja kafanica pokraj breg
Море ако треба и чочек ќе заиграм усред Марсеј да знаеш :icon_lol:

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Добро Утро, добри форумџии...
Денес се надевам ќе имаме добар ден. Го чекам моето прво утринско кафе...а мразам кога чекам..

Kajgana Shop

На врв Bottom