Муабет уз утринско кафе...

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Garfield напиша:
Има ли некој со слични симптоми и маки работни, кревет да сака, посакува, за него да сонува, а да не може?
:icon_roll :(

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Виртуелната реалност е само прикриена реалност, задрж за неколцина, нездрж и уфунет за мнозината.
Некој се крие, сокрива своја вистина, величи замисла, некој исто како и в реалноста, душа открива, ништо не прикрива, цел се разоткрива.

Капак на капа велиш, камен на камен, за секое грнче капаче, за секој камен своја цврста крепост и тврдина.

Кафе сеуште сон не ми разбива, сал чинам, муабет ми клепки корави отвора, буди, расонува.

И како вчера, в минато, така и в денешија, прекуглава работа, натежнала, ме навјасала, почивка чинам, пред повтор в костец да се фатам, да ја сработам, мирно вечер да сонувам, а вечерта, како ден година, далечна ми се чини, далеку в иднина.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Garfield напиша:
... а вечерта, како ден година, далечна ми се чини, далеку в иднина.
Ми се плаче на вакви муабети

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не рони солзи бисерни, твоите очи убави, за солза скапа невредна, од бисер охридски се поубави.

А ако солза сепак прокапе, не бриши ја, сал погалија, оти и таа е повредна, до сета невесна синевина, ако е од срце исплакана.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Тебе второ, јас три досега, за кратко одам на состанок, четврто ќе ме чека.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Jас не сум пиела ни едно, а најверојатно нема да пијам до крај на смена:icon_roll

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Има некој или да си одам на кафе сам?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
СЕПАК ОДАМ НАКРАТКО, НО СЕ ВРАЌАМ. ПЕКОЛОТ НИКОГО, ТА НИ МЕНЕ НЕ МЕ ЧЕКА. МОРАМ ДА СЕ СИМНАМ, ДА ВИДАМ СТАРИ ПРИЈАТЕЛИ. НАБРГУ ЌЕ СЕ ВРАТАМ И ЌЕ ТИ РАСКАЖАМ. Пту тибам капслокот.

Член од
9 ноември 2005
Мислења
170
Поени од реакции
3
Dali za utrinsko kafe se vazi i ova od 9:30 ili moram da odam na drug forum?

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Јас уште не сум се напил утринско, така да мене ми важи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom