Муабет уз утринско кафе...

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Само да ви кажам на сите Добро утро! Пријатен ден!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Јас изумив да кажам добро утро, ама ич не сум расположена, не замерувајте
:) :)

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Тука сум момче, преку глава со работа, нема спас...а не сум наспана ич...ми треба добар сон

Член од
14 ноември 2005
Мислења
159
Поени од реакции
0
Што ти е FortunE, кој те онерасположил сабајлечки...не ти замеруваме, ама се загрижуваме!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Не сум наспана, очи ми паѓаат:icon_eek:
Мразам кога сум ненаспана, нервозна и намуртена!:pop:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Седев на форум како и секогаш кога сум утредента ненаспана:pos:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Dobro utro

le_leaa напиша:
хахахаха..мачоре.. добар си еј..
Доброутро на сите, а особено на тебе, јасна и кристална девојко, што знаеш што сакаш, барем тука, да кажеш, покажеш, сила и моќ, виертуелна милуваш, а в реалноста, на јаве, во животот, од нас, ние за тебе, незнајни пријатели, не кажуваш, сал на журката намини, дојди, помини, да видиме, дали и така, како и тука, настапуваш.

Денес ми е ден, кафе едно дома, нес топло, на работа македонско како судба горко, потоа на брзање еспресо кратко, силно, око да отвори, снага да размрда, да освести, а тешко, тешко во тоа успева.
Три кафиња силни, јаки, како грев и ѓаол црни, а уморен од неспиење, капнат и поспан, работам.

Има ли некој со слични симптоми и маки работни, кревет да сака, посакува, за него да сонува, а да не може?

@ Лавот, не е дудлање, ами вистини.

На жената, како капка на дланка, цутови што расцутува, како в пекол вода студена, како полна патарка в пустина, треба внимание да и се посветува, за неа зборови да се нижат, везат, во песна да се опејува. Оти, жена нас не родила, со мака, со плач, живот ни дарила. Жената нас не обзема, сета мисла и ум ни скорива, љубов ни дарува, одзема, таа треба да се негува. Убава, лична, во очите, на тој што ја набљудува, посакува.
Вистини пријателе, вистини.

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Garfield напиша:
Денес ми е ден, кафе едно дома, нес топло, на работа македонско како судба горко, потоа на брзање еспресо кратко, силно, око да отвори, снага да размрда, да освести, а тешко, тешко во тоа успева.
Три кафиња силни, јаки, како грев и ѓаол црни, а уморен од неспиење, капнат и поспан, работам.

Има ли некој со слични симптоми и маки работни, кревет да сака, посакува, за него да сонува, а да не може?
Капак за капак се лепи, Гарфилде скап, и сонот со јавето се меша! Буквите виртуелни - реални ми се чинат!

Kajgana Shop

На врв Bottom