Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

Diabolical !llusion

Магец
Член од
3 август 2006
Мислења
2.238
Поени од реакции
22
кога ме будат во најубавиот сон,а после цел ден сум мамурлива од што не сум наспана..
обожавам да станувам во рани зори,али тоа се случува ептен ретко..повеќе ми успева да ти пречекувам :) :)
мразам кога ќе ми речат да станам од комп. а само што сум седнала..
и мразам да одам до продавница по влечки!!!!!! :) :) :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
mrazam koa treba da stanam na sabajle,mrazam koa ke mi recat idi frli go gubreto,mrazam koa me prakaat po cigari,mrazam koa ke me stanat od kompjuter i tv :toe:

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
definitivno da gi slusam moite bajati :toe:

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
да одам у школо и коа ме будат моите у недела у 14:00 :costumed2

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
mrazam da se raspravam so profesori , ili se karaat so tebe, ne priznavaat deka si vo pravo i ne prevzemaat nisto da si ja popravat greshkata, ili te slusaat, potvrduvaat deka si vo pravo i...ne prevzemaat nishto da si ja popravat greshkata...:tapp: samo klasnata da mi e ziva i zdrava me razbira...

Член од
24 март 2007
Мислења
9
Поени од реакции
0
Mrzim da stanuvam od sabajle u7h,alarm nemoze da me razbudi i baba mi koga ke mi vleze vo soba i ke mi rece:,,E_ _ _ stanuj!!!i smrt mi e toa.nekogas mrzim da se oblekuvam za vo carsija i da se sminkam,i ke izlezem ipak ama nedoterana i bez sminka toa mi se desava non-stop,mi cue,ha!neli!i toa drugo,neznam ne mi teknuva.

[MkD]Scout

~Fade to Black~
Член од
28 јануари 2007
Мислења
1.485
Поени од реакции
9
Мразам да бидам неискрен и кога ке ветам нешто и да не го исполнам (се дешава мнооогуу ретко ама сепак се дешава.
и МРАЗАМ КОГА НЕКОЈ МИ КАСНИ!

Член од
9 февруари 2007
Мислења
441
Поени од реакции
61
mene iskreno me mrzi koga ke mi dodat tie bubacki u glava a nema ekoja pored mene da ja zavrsi celata rabota pa se moram sam:( :):):) ama za sreka ne se slucuva toa cesto

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.029
Поени од реакции
623
Jas mrazam da sadam kromid:pos2::pos2::pos2:

С

Сатори

Гостин
Мразам кога треба да си ја вадам шминката пред да си легнам, а сум премногу уморна..но сепак, морам.:toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Мразам кога во 10 во недела ќе ме викнит еден мрднат копиљ од маало, за на трчање, и ќе морам да се расонам доволно за да го отерам у три лепе.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Мразам кога ме будат у 7 за на школо и кога ке ми речат доста бе со тој комјутер :icon_mrgr

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
мразам кога татко ми ке ме прати да му купам цигари,а мајка ми ке се надоврзе и ке ми каже уште сто работи шо треба да ги купам....
и мразам кога ке излезам на некое место каде што кој и да помине ке те турне или залепи со цигара...
и мразам да станам во 7 за на факс,а вечерта сум заглавила до 5 сабајлето...

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
мразам ко ќе ми речит тато дај малце компјутерот и ко ќе ме терат од сабајле уште не расонета да одам по цигари :nervoza:

Kajgana Shop

На врв Bottom