- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.445
- Поени од реакции
- 5.944
Јас такво нешто не кажавВиди види, не сум знаела дека ако слушаш Бијонсе имаш големи шанси да станеш курва. Секој ден учам по нешто ново.
Јас такво нешто не кажавВиди види, не сум знаела дека ако слушаш Бијонсе имаш големи шанси да станеш курва. Секој ден учам по нешто ново.
не се однесуваше на тебе.Јас такво нешто не кажав
Зошто дa им се придружи? Зошто да не биде тоа што е? Зошто да глуми и да се прави ист како другите? Само за да не биде избегаван од просечната маса? Ма дај Бобче немој вака. Секој човек е сам за себе, не сме штанцани на фотокопир па сите да бидеме исти.За ова што и го кажа секоја чест
Онтопик: Такви дојдоа времињата........ ако неможеш против нив, тогаш придружи им се, во спротивно ти ќе бидеш оној кој ќе биде избегаван и гледан чудно![]()
Абе Бубамарче во право си, ама дојдоа такви времиња.... они колку и да се караат пак ќе бидат заедно, а на него клоцата ќе му ја удратЗошто дa им се придружи? Зошто да не биде тоа што е? Зошто да глуми и да се прави ист како другите? Само за да не биде избегаван од просечната маса? Ма дај Бобче немој вака. Секој човек е сам за себе, не сме штанцани на фотокопир па сите да бидеме исти.
Имам 12 годиниМомент момент...тебе ти пречи тоа што девојчињата на твоја возраст се онадат? Земи ебни нешто не биди мутав.
Ма немој. Кога ќе го видат дека рецка не им удира на нивното просечно однесување и дека знае што сака и како сака, да видиш како ќе почнат еден по еден да сакаат да го дружат. Само треба да покажеш малку независност и свој стил, без да се правиш дека си најпаметен од сите. На крајот, скоро секој знае да мисли со своја глава. И да видиш како сите ќе сакаат да те дружат, помалку или повеќе, а ти уствари не си се стопил со масата на просечноста. Тие дошле кај тебе. 12 години имаат, за година две, ќе видиш како ќе почнат да откриваат нови светови. Пола од овие што слушаат Џастин и Мајли, ќе слушаат електроника или метал. Или уште полошо, турбофолк.Абе Бубамарче во право си, ама дојдоа такви времиња.... они колку и да се караат пак ќе бидат заедно, а на него клоцата ќе му ја удрат![]()
Имаше своевремено еден член Спајдер (13-14 години) кој беше далеку поразличен од денешниве wannabe хејтери на својата генерација влегуваше во здрава дебата не со некој 30 и кусур недораснат трол туку со членови слични на Бацилот, Мацедалиен, Дивајн... и замисли... неговите мислења не беа баш површно хејтање со речник на 13 годишен напален тинејџер. Постарите и ќе се сетат на неговата неколкукратна појава на собиранките, така да дефинитивно не се работеше за некој прастар академик скриен под лажен псевдоним.Ја изгледа сум најмалиот на форумот
Не се слагам уопште. Можам да наведам 100000000000 причини зошто мојата генерација е подобра од сегашните, а многу малку против. Исто како и некоја постара генерација може да ја хејта мојата. Факт е дека поновите се полоши.Поентата ми е... хејтањето на сопствената па и помладата генерација не те става на повисок пиедестал, туку те прави само хејтер.
Јас ја хејтам мојата, претходните, а и генерациите после мене.Не се слагам уопште. Можам да наведам 100000000000 причини зошто мојата генерација е подобра од сегашните, а многу малку против. Исто како и некоја постара генерација може да ја хејта мојата. Факт е дека поновите се полоши.
Глупо е да хејташ своја генерација, тоа те прави неприлагоден, но помали... имаат леб да јадат тоа што ние сме прошле исто како јас што треба да јадам за тоа што постарите имале
Се надевам
ELO HELL не постои тоа се луге кои неможат да излезат од Бронз и викаат дека треба да се во ДиамондНема да најдеш. Рачунај на тоа. Сеа ќе ти објаснам у паралела со LoL.
The Elo rating system is a method for calculating the relative skill levels of players
ELO Hell наводно е местото со најнискиот skill level у играта. И наводно, од тоа место многу тешко се искача.
Али,
АЛИ
Вистината(ова го заклучивме у маало со луѓе што играат еве, у врло повисок ELO од мене) е дека,
се додека ти си боље од другите во твојата ELO дивизија ондак тоа за тебе ќе биде ELO Hell.
Се додека ти си по-advanced од другите, светот за тебе ќе биде срање. Само не дозволувај ова да ти биде пречка у развој.
Мој совет, get used to it. Уште еднаш, ако си боље од сите, увек ќе бидеш у ЕLO Hell.