Моменти на...

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Гижо напиша:
или па за помалата нужда, онака стискаш, ама кога ке го пуштиш доживуваш нирвана :)))
onoj put додржав мушки.. кузнае колку..

zEk0

Селектор
Член од
8 април 2005
Мислења
531
Поени од реакции
3
Коа јадам хамбургер со плус сланина во 7-ца и пијам кока кола и после тоа ждригам на глас и палам цигара....ааааааа

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
коа јадам чоколадо на гладен стомак..

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Па има...можеби не секој ден, ама се случува и гледам да уживам во тие преубави и исполнети моменти......

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Најубави моменти во мојот живот се оние во кој што јас спијам зашо имам многу малку време за спиење :(

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Најубаво ми е кога ќе станам од спиење и кафе цигарче пред компјутер.Дома или на работа пак сум пред компјутер. :)

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
So deckoto se gledame retko ednac vo mesecot ponekogas duri i podolgo od mesec se slucuva da ne se vidime, i koga ke se vidime koga sme zaedno gusnati e togas nikoj na svetot ne mi treba, cuvstvuvam golemo zadovolstvo ispolnuvanje na srceto i dusata.Kolku bi sakal takvite momenti da se pocesti i da traat podolgo...

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
TWEETY*** напиша:
So deckoto se gledame retko ednac vo mesecot ponekogas duri i podolgo od mesec se slucuva da ne se vidime, i koga ke se vidime koga sme zaedno gusnati e togas nikoj na svetot ne mi treba, cuvstvuvam golemo zadovolstvo ispolnuvanje na srceto i dusata.Kolku bi sakal takvite momenti da se pocesti i da traat podolgo...
Геј си ???:pos:

Или си голташ букви уз муабет стално

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
lele ima...da recam na sekoi 2nedeli ima po eden takov den i duri mi e strav ponekogas da kazam lele se mi e sovrsheno posto vekje naredniot den ima nekoi sranja,karanici ili ednostavno mi opagja raspolozenieto i se rushi toj dusheven mir,toa zadovolstvo,se unishtuva sovrshenstvoto i pak terame denovi i denovi za pak da recam e denes se e super :)

OrTacE

мангуп
Член од
28 мај 2006
Мислења
628
Поени од реакции
5
имам полно такви моменти, на пример ево кога: ко ке сум расположен и седам на компјутер и се релаксирам уз кафе и цигаре (и нормално кајгана) сега летово кога ги има оние ладни денови кога ке се искапам на езеро и така како шо ке ми е ладно да се приберам во кампот на тогашната мувачица и знаете милување......итн.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
G e G o напиша:
Геј си ???:pos:

Или си голташ букви уз муабет стално

:pos:
Ok.. greska ne sum gej sum bila sigurno gladna i sum ispustila nekoja bukva:pos:

N

NeMiRnA

Гостин
Koga ke stanam naspana,imam prokleto mn vreme na raspolaganje,pa ke si se napijam kafence,pa da si gi vidam moite i takvi srekni site se zezame se smeeme i zaedno rucame,pa edna sredba so drugarkite i jako zezanje i smeenje,pa procitana kniga,super ocenki ili interesna pofalba...prosetki vo apsolutna smirenost i nikavi muabeti so sakanata licnost,vo koi samo ocite zboruvaat...ima mnogu...mozebi malku poretki od potrebnoto ama se nadopolnuvaat edno so drugo

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
VeGaS напиша:
...задоволство, потполна исполнетост во душата.

Имате ли понекогаш вакви моменти?! Кога ви е толку убаво, кога сте задоволни од све тоа што го имате, кога сте благодарни за сето она околу вас?!

Sekoj den imam takvi momenti. Koa kje mi pustat nekoja omilena pesna na radio ili na Vh1 ,koa kje k'snam 4okolatce, mh mh mh, milina...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Песниче, друштво, знајш дека се ти е завршено, не постои сомнеж, не постои страв, its just you and the world around you baby. Или моментот кога скокам у базен и кога ја подигам главата од водата и зраците од сонцето се мешаат со водата а у позадина врти некоја добра чил музика, а пред тебе бикини и природа...убаини...ааааах...

Kajgana Shop

На врв Bottom