Моменти на...

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Најубави се моментите на задоволство кога се осеќам исполнето и среќно без никаква причина...доаѓаат ненајдејно и се најслатки..баш како што сте кажале,благодарна сум на се..среќна сум што живеам. Не можам да ги објаснам како ми доаѓаат..звучи мантално ама убаво е:pipi:

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Najubao se osekjam koa sum na mora pa drustvo pa uzivancija ..... pa koa ke mi tekne deka nema ucenje , knigi auuuuu kakov Filing iam:je::je::je::je::je::je:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Sekogas mi se najpotrebni vaklviote m,omenti na zadovosltvo i ubavina...gi custvuvam sekojdnevno,so sekoja nasmevka od onoj so mi se sviga i sekoj muabet so onie koi gi sakam...najubavoite momenti vo zivotot dosega gi imam pocustvuvano po vina na ljubovta,ama toa traese kratko meguto neli Ubavite nesta traat kratko.,..no cestopati ona kratkoto ostanuva zasekogas!
Site momenti na sreka zasekogas ostanuvaat vo srcevo,za koga mi e tesko i koga se custvuvam osamena da gi iskoristam kako pricina da stanam i da prodolzam!

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Za sreka, gi ima i dovolno se. Otkako pred nekoe vreme sfativ nekoi stvari, i pocnav da se raduvam na mali raboti, se poveke i poveke momenti ima koga sfakam deka ne bi mozel da pobaram nisto poveke, i deka se mi e sovrseno. Koga sum u drustvo i se praat interesni muabeti, se smeeme... Ili koga sum so devojkata, sam i kako sto pisa nekoj pogore, `onie muabeti koga zboruvaat samo ocite`...

С

Сатори

Гостин
даааааа

Последнава седмица ми е таква.Воведов ред во мојот живот, опкружена сум со луѓето што ги сакам, добив се што сакав и немам апсолутно никаква причина за да не бидам среќна, ама може и зш. сум вљубена така да ... малку сум во делириум.

schtranga

Кратовчанче
Член од
7 август 2005
Мислења
1.295
Поени од реакции
18
ima , ma da retko se slucuvaat = koga sum doma u Makedonija celata familija zaedno sobrana

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
секој си има такви моменти и јас си имам
е сега јас моите моменти кога ќе дојдат и кога ги имам си ги нарекувам ЕМОЦИОНАЛЕН ОРГАЗАМ хихихиих незнам зш ама закон ми е фразава

Член од
14 јуни 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
Porano retko imase takvi momenti zosto ne se zadovoluvav so nisto. Koga sozreav sfativ deka taka ne odi. Zatoa se nauciv kako da me ispolni i najmala sitnica i mislam deka se cuvstvuvam poubavo od koga i da bilo porano.

*P|nK_G|rL*

~Pretty in Pink~
Член од
21 мај 2006
Мислења
761
Поени од реакции
5
Da, imam. Toa najcesto se slucuva koga se odi kako sto treba i doma i nadvor od doma, i skoloto i se dr. A isto taka i koga sum so sakanata licnost:wub: :wub: :wub: :love2: :pipi:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
Taka se cuvstvuvam otkoga ke ja pominam vecerta so ljubovta mi, doagam doma legnuvam vo krevet i vozdivnuvam od zadovolstvo i ispolnetost... ahhhhhhhhhhh

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
malite nesta pravat sekogas da se osekam naj naj srekna
na primer koa idam na sladolet fatena za raka so toj so go sakam
koa kuliram na vidikovec so drustvo
i onaka raboti koi se banalni a sepak bitni

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
кога правам се што сакам..кога сите околу мене се среќни и се чуствуваа она позитивна енергија кога никој не ме напнува и си кулирам...:pipi:

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Секој ден ми се случува тоа.Секој ден се заблогодарувам за парите што ми ги даваат моите.И било која купена работа

Kajgana Shop

На врв Bottom