- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.642
- Поени од реакции
- 4.479
Сериозен си?tuka negde sme vo dupli biceps
Тука си некаде со дечкото?
Сериозен си?tuka negde sme vo dupli biceps
Ковидот ме зезна. 1год без никаков тренинг,премногу опаднав и после беше доста тешко да се вратам назад. Увек нешто препрека излегува. А сеа па цените на храната се хаос.lesno vi e na vas na 175cm
kaj mene 188cm i 95-98kg ne sum merel tezina skoro. obem na race posleden pat so sum merel 41-42cm.
solidna forma e toa kaj tebe. za povekje od toa, treba bas dobro planiranje i posvetenost.
jas gledam max so mozam da izvadam od dva treninzi nedelno push / pull, i eden kardio ili core kombiniran trening.
od raka komentar. ne e ednostavno od edna slika sporedbi, a kako so pisa posle, ima dosta razlika vo visina.Сериозен си?
Тука си некаде со дечкото?
toa so hranata e kasapnica sega.Ковидот ме зезна. 1год без никаков тренинг,премногу опаднав и после беше доста тешко да се вратам назад. Увек нешто препрека излегува. А сеа па цените на храната се хаос.
Уште 5-7кг чисти зимава да ги качам и да ги подобрам нозете и ќе бидам презадоволен.
Јас тренирам модифициран бро сплит,секоја мускулна партиа ја тренирам сама. Со push pull legs немам напредок.
И мислам единствен сум шо немам напредок со ppl.
Ќе зголемиш повеќе на хемија и физика, и ќе го стигнешod raka komentar. ne e ednostavno od edna slika sporedbi, a kako so pisa posle, ima dosta razlika vo visina.
forma na muskulite vo taa poza za mene izgleda slicno.
kaj nego racete izgledaat pogolemi, toa sekogas e od faktor visina a so toa i dolzina na racete.
primer dvajca imaat 42cm obem biceps, kaj toj na 175cm izgleda pogolem sprema toj od 188cm.
toa so hranata e kasapnica sega.
bro split mislam zamina u istorija za mene za ovoj zivot nema ni vreme, ni volja, ni mentalen fokus za povekje od 3 treninzi nedelno.
srekja uspeav nekako ishrana dobro da sredam i drzam, toa mi dozvoluva da odrzuvam nekoa forma.
ne ti ja svakjam poentata na postov.Ама затоа тој со 188 висина под default има рака поголема во обем од тој со 175 што ти го немаш ...и башка цели 20кг си потежок
Јас знам дечки што ништо не вежбаат а се високи имаат во обем поголеми раце од тие што вежбаат а се пониски...
Пример O'Neal има поголеми раце и тело од некој што вежба цел живот свовој тег нема фатено
Прегледај го приврзокот 343559
Прегледај го приврзокот 343557
ajde edno po edno, koga vekje tolku ti e interesno da sporeduvas drugi 2ca.Кажуваш исти сте во дупли бицепс...ти повисок 15cm и потежок 20kg
Иако не се разбирам јас од боди билдинг не е во визуелното тоа сакам да ти кажам...а и во тоа првиот член е далеку подобар...
Тој е 175 со 75...
Ти 188 со 93-5...и исти сте...да си 188-70 тогаш да, до висината можда е, но ти имаш и тежина батка не ке да е до висината, или почетник си или лоша генетика на раце имаш
Друже на таа висина и таа тежина изгледаш ко 90кг чист мускул да си. Браво.Прегледај го приврзокот 343466
Мини кат сеа засеа
jas pisav deka visina pravi razlika, ako dvajca imaat ist obem na raka, a razlicna visina, kaj poniskiot izgleda pogolema,Добар си и ти само без лутење па ти кажа имаш 95 КГ бе другар тоа висината праи разлика ако си 188 со 70 затоа ти пишав ти си 188 со 95 hello
Земи чоек висок 195 и човек висок 175 под дефаулт тој со 195 има поголема рака...јас што имам другари по 195 цм ништо не вежбаат па имаат рака 43+ што не е случај со некој што е висок 175
Првиот член 175-75 бицепс 43
Ти 188-96 бицепс 41-3 и на висината се ваѓаш....
Те читам вака и си викам добро е, не сум сам у маката.lesno vi e na vas na 175cm
kaj mene 188cm i 95-98kg ne sum merel tezina skoro. obem na race posleden pat so sum merel 41-42cm.
solidna forma e toa kaj tebe. za povekje od toa, treba bas dobro planiranje i posvetenost.
jas gledam max so mozam da izvadam od dva treninzi nedelno push / pull, i eden kardio ili core kombiniran trening.
Доста солидно колку години вежбаш и дали нкогаш си користел хормони,стероиди?