N
n/a
Гостин
Samo da vi se nasmeam...hehe
Na site 52-ca. :smir:
Nemoj uopshte da se cudite posle max 5 god. koga i oni so prst nema da mrdnat!
Koga gi gledam rezultatite od anketata...jasno mi e deka sepak u prasanje e kompleksniot odnos i pred se neslogata pomegju slovenskite drzavi koj sto opstojuva kako takov i e podrzuvan so aktivna propaganda od `zapad` od sekogas.
Pa taka i denes .
Inaku...pa jebi ga...nie ke gi napagjavme germancite i francuzite,ne oni nas! (imam predvid da postoese cvrsta panslovenska ramka koja sto onevozmozuva megjusebni sudiri i spored koja sto sekoj zaseben narod e dolzen da pomogne koga nekoj e seriozno i direktno zasegnat i e vo nevolja).
Pri takvi uslovi...e Boga mi...site ke begaa od toa da se zakacaat so nas.I francuzi i englezi,i germanci...site do eden.
I najgolemata vina,za postoenjeto na vakvi uslovi kakvi sto imame denes pomegju slovenskite drzavi ,koi sto sami po sebe ovozmozuvaat koj stigne da ni ebe mater...se RUSITE.
Da,da...dragi moi...bas rusite!Oni se edinstvenite koi sto bile vo moznost da sozdadat malku porazlicni uslovi,a ne varsavski dogovor.
Oni forsiraat odredena slovenska drzava na racun na drugite okolni takvi...pa posle smenuvaat politika i drugite...onie zasegnatite od prethodnite postapki gi forsiraat na smetka na dovcerashnite glavni igraci...i se taka u krug...sozdavajki omraza,antagonizmi i potpolen razdor pomegju slovenskite drzavi!
A toa...vo razlicno vreme i po razlicni prashanja...ne koshta mnogu site!
Pri neprifatlivo reshenie za Kosovo... hehehe...jas znam deka i mene me ceka edna pushka koja shto i te kako silno ke ja baknam.Zosto?
Rade Serbedzija -Necu protiv druga svog
Evo vec drugi poziv ide u rat
neki novi mladici idu u rat
i brane zemlju od zemlje
i narod od naroda svog
i brane more od kopna
i kopno od mora svog
A ja necu necu i necu
necu protiv druga svog
a ja necu necu i necu
ne mogu protiv naroda mog
Godiste 72. tisina pustinja
godiste 72. rodna je godina
zelenog stola orgije
ubice silnici
godiste 72.
rodna je godina
A ja necu necu i necu
necu protiv druga svog
a ja necu necu i necu
Godiste 73. na desno ravnaj se
godiste 73. ostav i vrati se
branis zemlju od zemlje
i narod od naroda svog
branis more od kopna
i kopno od mora svog
A ja necu necu i necu
necu protiv druga svog
a ja necu necu i necu
ne mogu protiv naroda mog .
Najdete si ja i simnete si ja od ovde:
http://www.radiomk.com/Mp3_Download_Samo_Na_www.RadioMk.com_1_5/
u ex YU 20 000 e.
Pozdrav slozni brakja sloveni...
Ne...nemojte!Nikako nemojte :nenene: da imate griza na sovest za vashata odluka!Toa nikako! Vie ste samo del od celokupnata splacina koja sto se slucuva.....
Nisto novo,posebno ili nesto sto ne e vekje videno.
Na site 52-ca. :smir:
Nemoj uopshte da se cudite posle max 5 god. koga i oni so prst nema da mrdnat!
Koga gi gledam rezultatite od anketata...jasno mi e deka sepak u prasanje e kompleksniot odnos i pred se neslogata pomegju slovenskite drzavi koj sto opstojuva kako takov i e podrzuvan so aktivna propaganda od `zapad` od sekogas.
Pa taka i denes .
Inaku...pa jebi ga...nie ke gi napagjavme germancite i francuzite,ne oni nas! (imam predvid da postoese cvrsta panslovenska ramka koja sto onevozmozuva megjusebni sudiri i spored koja sto sekoj zaseben narod e dolzen da pomogne koga nekoj e seriozno i direktno zasegnat i e vo nevolja).
Pri takvi uslovi...e Boga mi...site ke begaa od toa da se zakacaat so nas.I francuzi i englezi,i germanci...site do eden.
I najgolemata vina,za postoenjeto na vakvi uslovi kakvi sto imame denes pomegju slovenskite drzavi ,koi sto sami po sebe ovozmozuvaat koj stigne da ni ebe mater...se RUSITE.
Da,da...dragi moi...bas rusite!Oni se edinstvenite koi sto bile vo moznost da sozdadat malku porazlicni uslovi,a ne varsavski dogovor.
Oni forsiraat odredena slovenska drzava na racun na drugite okolni takvi...pa posle smenuvaat politika i drugite...onie zasegnatite od prethodnite postapki gi forsiraat na smetka na dovcerashnite glavni igraci...i se taka u krug...sozdavajki omraza,antagonizmi i potpolen razdor pomegju slovenskite drzavi!
A toa...vo razlicno vreme i po razlicni prashanja...ne koshta mnogu site!
Pri neprifatlivo reshenie za Kosovo... hehehe...jas znam deka i mene me ceka edna pushka koja shto i te kako silno ke ja baknam.Zosto?
Rade Serbedzija -Necu protiv druga svog
Evo vec drugi poziv ide u rat
neki novi mladici idu u rat
i brane zemlju od zemlje
i narod od naroda svog
i brane more od kopna
i kopno od mora svog
A ja necu necu i necu
necu protiv druga svog
a ja necu necu i necu
Godiste 72. tisina pustinja
godiste 72. rodna je godina
zelenog stola orgije
ubice silnici
godiste 72.
rodna je godina
A ja necu necu i necu
necu protiv druga svog
a ja necu necu i necu
Godiste 73. na desno ravnaj se
godiste 73. ostav i vrati se
branis zemlju od zemlje
i narod od naroda svog
branis more od kopna
i kopno od mora svog
A ja necu necu i necu
necu protiv druga svog
a ja necu necu i necu
ne mogu protiv naroda mog .
Najdete si ja i simnete si ja od ovde:
http://www.radiomk.com/Mp3_Download_Samo_Na_www.RadioMk.com_1_5/
u ex YU 20 000 e.
Pozdrav slozni brakja sloveni...
Ne...nemojte!Nikako nemojte :nenene: da imate griza na sovest za vashata odluka!Toa nikako! Vie ste samo del od celokupnata splacina koja sto se slucuva.....
Nisto novo,posebno ili nesto sto ne e vekje videno.