Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Може да се најде зошто да не, само тешко се наоѓа и од кога ќе се најде прашањето е како да и се привлече вниманието, како да и се пристапи и како да се задржи.
ма понашај се природно, биди тоа што си........со сила убаЈна не бидува..........
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 10:48 ---
Во животов сум живеен во три различни држави и во Македонија женските се глупи + полни со омраза + бизарни.
ги има секакви..........ниту мажите не се тоа што беа - МАЖИ

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.209
Јас на една во четврто и ги дадов дупликатите од Хари Потер албумот за да ги разгледа и да се мењаме ако и фали некоја а она ми ги зема сите и не ми ги врати. Дроља бе, дроља. Бештија селска. Па како да не мислам дека македонските жени се најголемото срање на универзумот?!

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Јас на една во четврто и ги дадов дупликатите од Хари Потер албумот за да ги разгледа и да се мењаме ако и фали некоја а она ми ги зема сите и не ми ги врати. Дроља бе, дроља. Бештија селска. Па како да не мислам дека македонските жени се најголемото срање на универзумот?!
Се додека мислиш така,само такви ќе ти доаѓаат.Ако малце прочепкаш наоколу и разгледаш ќе видиш и нешто добро :)

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Ги читам коментариве и се чудам на паметот на некои. Прво,дали вие машките сте се запрашале како се понашате со некое девојче? Бидете искрени и признајте дека ако ви дојде некоја просечна,да и се свиѓате и ви го каже тоа 90% од вас ќе ја одбиете зашо ви е испод ниво да идете со „нејака типка“. Сакате да имате некоја во која сите ќе се ѕверат,и ќе си го дувате егото со тоа. Факт е дека има многу курви околу,ама не се ни трудите да најдете некое поштено девојче,што ќе ви пружи љубов,разбирање и секс,ќе пие пиво со вас и ќе иде на утакмици,а нема цело време да и е опсесија што ќе купи, кое парче облека го носела 2 пати и не може уште еднаш да го носи.
На погрешни машки налетуваш изгледа,јас мислам дека 90% од машките бараат некоја паметна девојка,скромна со која можат да споделат се,плус спорт и пиво ако сакаш,не ми се верува дека ќе те одбијат.;)

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
На погрешни машки налетуваш изгледа,јас мислам дека 90% од машките бараат некоја паметна девојка,скромна со која можат да споделат се,плус спорт и пиво ако сакаш,не ми се верува дека ќе те одбијат.;)
Можеби,не викам не :D Ама сега имам некој веќе 2 години со кој можам да го правам се тоа што набројав,и да уживам во тоа додека го правам :D

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Kаков е тај оригинален пристап? озбилно?
Не можеш да прашаш како да бидеш автентичен самото прашање е контрадикција.(можеби ова е посоодветен термин http://en.wikipedia.org/wiki/Oxymoron)
Ако си оригинален тогаш ти веќе знаеш што значи тоа. :D

П.С Жените ретко го сакаат тоа што велат дека го сакаат, повторно контрадикција :giggle:
П.С2 Почнувам да согледувам некоја шема тука :cautious:

O

Orion.

Гостин
Ги читам коментариве и се чудам на паметот на некои. Прво,дали вие машките сте се запрашале како се понашате со некое девојче? Бидете искрени и признајте дека ако ви дојде некоја просечна,да и се свиѓате и ви го каже тоа 90% од вас ќе ја одбиете зашо ви е испод ниво да идете со „нејака типка“. Сакате да имате некоја во која сите ќе се ѕверат,и ќе си го дувате егото со тоа. Факт е дека има многу курви околу,ама не се ни трудите да најдете некое поштено девојче,што ќе ви пружи љубов,разбирање и секс,ќе пие пиво со вас и ќе иде на утакмици,а нема цело време да и е опсесија што ќе купи, кое парче облека го носела 2 пати и не може уште еднаш да го носи.
Preku qr so stereotipive. Ako e ubava e povrsna i kurva, ako e ''nejaka tipka'' si ja nasol tvojata srodna dusha poradi toa sto e dushicka od karakter, verna ...
Ushte da se dere na utakmici i da pcue ko shofer, epten bi me popalila, toa e ultimate turn on
Inaku, bash ti odgovara avatarot so muabetov

Член од
11 мај 2013
Мислења
576
Поени од реакции
731
Preku qr so stereotipive. Ako e ubava e povrsna i kurva, ako e ''nejaka tipka'' si ja nasol tvojata srodna dusha poradi toa sto e dushicka od karakter, verna ...
Ushte da se dere na utakmici i da pcue ko shofer, epten bi me popalila, toa e ultimate turn on
Inaku, bash ti odgovara avatarot so muabetov
Никој не кажа такво нешто,туку целта беше дека повеќето прво трчаат да зграбат што е можно поубава и позгодна,а не го гледаат карактерот,па после зборат курва,дроља итн. И на аватарот не сум јас тоа,така што тоа не говори воопшто за тоа каква сум :) Може да говори само за вкус за долна облека,ништо повеќе ;) Како да ти кажам..и ние ,ај да кажам „попоштените„, имаме сексуален живот и го зачинуваме. Само тоа не го гледаат 200 души :)

O

Orion.

Гостин
Никој не кажа такво нешто,туку целта беше дека повеќето прво трчаат да зграбат што е можно поубава и позгодна,а не го гледаат карактерот,па после зборат курва,дроља итн. И на аватарот не сум јас тоа,така што тоа не говори воопшто за тоа каква сум :) Може да говори само за вкус за долна облека,ништо повеќе ;) Како да ти кажам..и ние ,ај да кажам „попоштените„, имаме сексуален живот и го зачинуваме. Само тоа не го гледаат 200 души :)

Jas pak mislev deka si ti. Avatarov go koristis kako bi si go zachinila seksualniot zivot ?

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
Сега си петто одделение сигурно :D

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Verujte, mallce da vidite shto se deshava u svetov sa's zhenive tie vo Makedonija kje gi smetate za svetici.

:love: do site pripadnichki na ponezhniot poll.
Потполно се согласувам.
Те цитирам, само да имаат шанса нашиве мажјаци да прочитаат уште еднаш.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Потполно се согласувам.
Те цитирам, само да имаат шанса нашиве мажјаци да прочитаат уште еднаш.

Не го мисли ова, сака да ќари нешто на форумов :coffee:
То што се дешава по светот се дешава и овде ама со поусул, малце поче прајвт :D

Kajgana Shop

На врв Bottom