ШуткаКаде во Скопје има добри дуксери на патент до кај 1500 денари?
Кој град? Еден град ли имате смо во мк?Каде можам да најдам во градот добри максимум до 3000-3500 денари машки фармерки регулар фит ?
СкопјеКој град? Еден град ли имате смо во мк?
Добри е многу широк поим.Каде можам да најдам во градот добри максимум до 3000-3500 денари машки фармерки регулар фит ?
Изгледа ко тешка клошараана. За топлина материјал вика памук и полиестер.. А сигурен сум дека ја имам видено на реклама од али експрес.Зимска јакна што држи топло, многу лоши искуства имам со овај дел од гардеробата.
Гледам на фб на милитари шоп продаваат некои си виетнамки и тврдат дека до -20 степени гајле немаш.
Има некој искуство со нив или предложете нешто друго.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
ПодвезициДечки дали ова го има кај нас во МКД и ако каде може да се најде? И како да го барам под кое име???
NV Holders
Искрено асална зимска јакна што топли можеш да најдеш само низ Шутка и по другиве пазари. Ова до сега што имам видено по продавнициве (молови и поголеми продавници) каде што е доста скапо, се некако викаат дека грее и дека е квалитетно, ама мене ми изгледаат претенко за во зима.Зимска јакна што држи топло, многу лоши искуства имам со овај дел од гардеробата.
Гледам на фб на милитари шоп продаваат некои си виетнамки и тврдат дека до -20 степени гајле немаш.
Има некој искуство со нив или предложете нешто друго.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk