- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Мите,сопственикот на Лукоил,и Рибникот во Велес донира 30 карти за 30 најсреќни во Литванија.Батето вчера му кажал на тато дека во план е да донира пари,за 30 најсреќни,и дека вечерта е во план на НашаТв да се јави и да го даде неговиот предлог.Ја сум шупак најголем,немам пасош и ќе си седам дома..Дури сега ми кажа татко ми мене.Вчера се јавил во емисија и му рекол на Јанко све шо треба,само дали ќе најдат карти,и за летот нешто евентуално да не има проблем.
Списокот е напраен веќе,од НашаТв одма 5 души се пријавиле,а на другите 25 среќници што се јавиле одма им биле запишани имињата и телефонските броеви. Па ако биде се снајдат за карти,лет едно друго..да се надеваме дека ќе бидеме по бројни таму..
П.С Секоја чест на човеков,камо ли сите со долги џебови да платеа по некоа карта
Списокот е напраен веќе,од НашаТв одма 5 души се пријавиле,а на другите 25 среќници што се јавиле одма им биле запишани имињата и телефонските броеви. Па ако биде се снајдат за карти,лет едно друго..да се надеваме дека ќе бидеме по бројни таму..
П.С Секоја чест на човеков,камо ли сите со долги џебови да платеа по некоа карта