Хедонист! Доживувам оргазми на зајдисонца, вкусно кафе и чил на i pod! Се насладувам на големо зелено јаболко и си пеам it's a wonderful, wonderful world! сакам да се изолирам од светот од време на време, да седам на некоја напуштена клупа со кутија цигари и да го гледам како се движи околу мене! Не, не сакам да сум центар на внимание, напротив сакам само тивко и ненаметливо да набљудувам! Јас и мојот свет и оној другиот околу нас!
Ловец на соништа! До сега добро ми иде! Оружје? Мрежа за пеперутки!
Непокорно упорна! Со глава во ѕид! Да бе, ја дупнав два три пати..уел, а како инаку ќе знам дали можам да го пробијам или не!
Хаотична, индид! Сама си го создавам и се заплеткувам во него! Се збунувам многу често! Конфузен е светотт, мојот и другиов! И јас сум!
Авантуристичка душа носена од ветрот, а тој пустиот дува ли дува! На каде ќе дувне во Јули ама појма неам. Не е ни битно!
Светски жител, патник кој сонува за дома и плаче за мама чат-пат, сепак не се врти назад! Сакам да се дружам со улични артисти и бездомници!
Емотивна, искрена and all that shit! Муабетчика кога сакам! Поседувам неверојатна способност да ги нервирам луѓето околу мене со банални ситни нешта кои ми преминале во несвесни навики! Но, тоа не е мој проблем!
Не сакам да видам деца во наредните 10 години и планирам да се мажам за актер или да не се мажам!
Изглед? Исончан!