Мислење за себе

Пуци

Somewhere in time
Член од
16 август 2008
Мислења
571
Поени од реакции
13
Добар момак,секогаш тука за пријателите,духовит и малку напорен.Доста темпераментен.Не трпам зевзеци(читај шупаци)Не сум злопамтило(Освен ептен ако не ме сјебале)дружељубив...

Надворешен:ХММММММММ....едноставно нели неможат да одолеат:):):)
Не се шала(иако е вистина),малце ме шупчат веѓите(мое мислење)и тоа што сум малце слабичок(ама за разлика од тоа висок:()
Това би било...

А да женски слободен сум:wink::wink:

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Психички - Снаодлив, дружељубив, духовит, со друштвото сум ептен добар со други аутсајдери ги држим под око дур не ги упознаем боље, кога ќе ми се налути некој не ми е гајле, кога ми цмиздра људи и ме викаа дигнат, копиљ, рамнодушен ми чуе к**от, и такви ствари само доаѓаа ко освежуање за мене.
Темпераментен сум ама за све има границе.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
[zEUs];2255310 напиша:
Физички...
мало, слатко, буцкасто човече...

Карактерно...
срце т.е премногу добар сум (можеби ми е мана или дарба) , а исто така сум и се тоа што ми значи и моето име ...,,мислител, слушател, исполнувач на желби,,
:pipi: ...у кратки црте ова :pipi:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
вечен оптимист, секогаш насмеана, позитивна, амбициозна, забавна, дружељубива, сакам секогаш да е по мое и сум многу тврдоглава!!!

R

RAYTHEON23

Гостин
pa voglavno sum komunikativen...no i principielen,a i sklon(mnooguu) kon istrazuvanje na temi od poveke naucni oblasti...za umetnost-TAPA altruizmot i naukata gi smetam za lider na coveckiot progres-si imam PRINCIPI(not patterns) koi smetam deka me pravat podobra licnost..ne sum zlonameren nitu pak ljubomoren-oti ima takvi luge mnogu-cija filozofija e da mu umre kozata na komsijata e tuka:nenene::nenene::nenene: normalno se branis koga treba prirodno e,no od sorabotkata mislam deka ke bide podobro iako vo praksa-mu pozajmiv telefon na drugar-on go prodal-ama ima i drugi primeri a i sekoj bil zaeban nekogas-neka im sluzi na cest...sedi so tebe i te pravi legalno glup....i sekogas se trudam da bidam objektiven-ama ova e dobriot del-principot na ODBRANA-ne dozvoluvam nekoj da me pravi magare ili stoka prven tolerancija i sovet a posle EXTREMEOT obraten od gore napisanoto-no da ne aludira na tepanje lagi ujdurmi(ko vo spanski serii)ne pagam na toa nivo tuku otvoreno ke kazam sto mislam u lice-vo praksa mi se ima dokazano...samite doagaat do zaklucok deka si kopaat grob za sebe i kolku izlevaat jackass:pos2::pos2:
voglavno ne sum los ama znam i da bidam MEAN MACHINE:zlo:koga mora
ednostavno bidi dobar sprema mene jas ke bidam pet pati podobar kon tebe:smir:

А

Александра Д.

Гостин
Не сум нарцис....:vozbud:
Што знам....психички ваљда сум добра...другите оценуваат за тоа....а физички...мислам дека сум ОК , не ми фали ништо :)

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
Психички: Смајли, позитивна, пијаница, анархист, реалист, искрена, не секогаш добра, ДРУГАРКА..
Надворешен: Не се сметам за грда ама не и за лепотица само устава многу си ја мразам иако имат некој шо ја сакет ама ретки се:wink:

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Психички: Лутка голема, бавен мозок, директна [ама многу, се срамам некогаш од тоа :kesa:], барам караница само за да истурам нервоза, ретко кога се каам. Абе пореметен ум, што ќе се праи.

Facka

Ми се може па се курчам..
Член од
11 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ја мислам дека сум многу чуден човек и кога ќе направам некоја глупост секогаш велам кај им текнало да направат човек како мене. Многу сум ЛЕВА и ладнокрвно можам да направам иста грешка два пати и мразам кога некој ми држи предавања.. Шо знам.. животот го гледам од др агол и според мене СВЕ ЈЕ ПРОЛАЗНО така да нема никогаш да ме видиш да ја лупам главата за некоја глупост шо сум ја направила, или пак да се нервирам за некоја голеМАА работа.. или да се замарам со тоа кога требаше да го исклучам бојлерот. Ако сака нека експлодира шо ми чуе курац.. Уво ДЕ!! :) и то..! Не дека сум флегма.. многу жив човек сум и поеќе сакам да ги решавам проблемите на другите.. него моите.. ма да тие самите се решаваат :D и не се каам за ништо ! И најмногу сакам кога ќе седнама сама на клупа да се смеам за нешто шо се случило пред многу време.. уживам у то.. и то:baeh:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Психички: Лутка голема, бавен мозок, директна [ама многу, се срамам некогаш од тоа :kesa:], барам караница само за да истурам нервоза, ретко кога се каам. Абе пореметен ум, што ќе се праи.

Во овој пост, во секој напишан збор се пронајдов себеси. Потполно иста сум. Кога сум нервозна, лутината ја истурам на личности кои не заслужуваат. Се трудам да го менам тоа, ама тешко оди:tapp:. Пореметен ум.

S

SSS-Stolica

Гостин
Психички:Хмм...Не сум голем лутко и инат, ама некогаш кога ќе ме стегне некоја лутина или инат никој не може на крај да излезе со мене(ама ретко) упорен сум што ќе се решам тоа мора да го остварам, срамежлив сум, добар по душа на секој му го мислам најдоброто за него, ретко влегувам во караници ама кога ќе влезам...Повлечен тип на човек сум и многу сум стегнат ми треба некое време за да се опуштам зависи спрема кои личности...ах да и дружељубив сум...:kesa:

Физички:Многу женски ми викаат дека сум убав, дека имам убави очи имам убав газ ама што ако ми рекле кога за џабе...Јас лично за мене мислам дека не сум толку привлечен како што некои викаат(грд сум), ама тоа е нивно мислење џабе ми викаат јаки се на зборови ама не го покажуваат тоа на дело...

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
духовит, дружељубив, друштвото на прво место, злопамтило сум само ако ме зезне некој ептен, забавен, попуштам кога ќе видам ТВРДОГЛАВИ суштества, избегнувам караници, се тепам нонстоп и тоа кога ќе видиш добар човек сум :)

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Па за себе имам високо мислење (ако не се сакам себеси не би требало да очекувам од другите да ме почитуваат). Мислам дека сум духовит, на моменти сум голем лутко, одличен другар сум, секогаш сум тука за да помогнам. :)
Толку од мене, од другите повеќе. :) :helou:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Психички:
Човек кој многу брзо простува,друштвена личност,сепак малку темперементна.Тешко ги искажувам емоциите,правам многу работи брзо и непромислено и потоа се каам ненормално многу ама извини неможе да помогне.Секогаш на располагање кога на некој близок му е потребна помош.
Физички:
пффф нарцис сум:kesa:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Многу полоша отколку што ме замислуваат тие што малку ме знаат.

И многу попросечна во лепота отколку што ме праат тие што се палат на мене. :icon_lol:

Според ова погоре, и скромна и самокритична? :raz:

Kajgana Shop

На врв Bottom